Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar inanmıyorum nişanım geldi cok heyecanlıyım şuan merdiven inip çıkmaya başlamıştım hastaneden gelince 40dkdır merdivendeydim lavabo için eve geldim ara verip şimdi farkettim çok heyecanlandım çok şükür
Ben oyle abartili istah yasamadim ama kendimi geri de tutmadim yiyeceklerden bende 9 10 kilo aldim.Simdi ayrintili ultrasonda 2250 gr cikti. Pztsi 2600 du cihaz farkindan mi anlamadim. Ama cok uzuldum. Asimetrik rahim ici gelisim geriligi teshisi kondu. Bu da gelisimi tamam ama dusuk dogum kilosu demekmis 3 hafta geri En azindan elimden geleni yapmis olmak icin yiyip sola yatma isini yapiyorum. Bir de limonlu su iciyorum kani sulandirsin daha rahat kordona gecsin diye.Gelisimi durursa acil sezeryanla dogum olacak.
Kızlar dun sabah saat 8:52 itibari ile 3050 gr bir oglum oldu.oğlum da ben de iyiyiz. spinal yaptım ve tamamen sıkıntısız bir dogumdu. Tek sorun lavman oldu,inanılmaz zorlandım.detayları anlatırım sonra.
Gözünaydın Allah bağışlasın :) Bebeğin ufak diye almamış mıydı doktor seni sezeryana? MaşaAllah güzel bence kilosu :)Kızlar dun sabah saat 8:52 itibari ile 3050 gr bir oglum oldu.oğlum da ben de iyiyiz. spinal yaptım ve tamamen sıkıntısız bir dogumdu. Tek sorun lavman oldu,inanılmaz zorlandım.detayları anlatırım sonra.
Smsn boşver caNim allaha haval edelim bende erken dogurmasaydim satimiz aynıymis canım hayirli doğumlar nasip etsin allahım fazla kimse kalmadı sanirimKiz olsaymis diye tutturdu 3 kaybim olmasina rağmen ilk bebisime Alper ismini düşünmüştük kaybettik ilk ogluma abisinin adini vereceğim dedim bildigi halde ahmete mahmuta ne oldu kaynana kayinbaba adi koyan var falan zamaninda günah olmasa seni ayirirdim diyen insan o korkuyorum sütüm gidecek onun yüzünden diye
Evet oyleydi,zaten oğlumun sesini duyup drun en az 3 kilo bu tosun dediğini duymamla ağlamam bir oldu. Cikana kadar agladım ama allahım herkese nasip etsin inşallah. Saglikla alın kucaklarınızaGözünaydın Allah bağışlasın :) Bebeğin ufak diye almamış mıydı doktor seni sezeryana? MaşaAllah güzel bence kilosu :)
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet oyleydi,zaten oğlumun sesini duyup drun en az 3 kilo bu tosun dediğini duymamla ağlamam bir oldu. Cikana kadar agladım ama allahım herkese nasip etsin inşallah. Saglikla alın kucaklarınıza
Evet beklemedeyim bendeCok
cok sükür gozun aydın darısı basıma olaun nısan geldıkten sonra bekleyebılırsın suyun gelınce dra gıdersın drum oyle demıstı yınede sen bılırsın hayırlı dogumlar
Hayır henüz doğum yapmadım ama bebeğim çok daha aşağıya indi kanala yerleşmemiş demişti dün doktorum sanırım indi,alt taraftada baskı hissim var ve sık lavaboya gidiyorum bunlar belirtilerdendi.Günümde bugün bitti 41.haftaya girdim.Umarım hayırlısıyla normal doğum banada nasip olur çok istiyorumDogurdun mu canım?
Cnm senin bebis amniyon sivi yutmusdu galiba benim esimde bebekken yutmus uzulme iyilesir insallah tez vakitde
Geçmiş olsun cnm benim çok zor bir durum Allah şifa versin
Kan uyuşmazlığı varsa sarılığı çok arttırıyor yani anne sütü sarılığı deniyor bebek emdikce yükseliyor sarılık aynısı bizde de vardı eğer böyleyse çok dikkat etmeniz gerekecek hızlı yükseliyor ve iki aya yakın sürüyor.
Bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi ne büyük nimetmiş meğer..
Ben bir sürü aptal şey planladım oda süsü kapı süsü yok şu takım önce bu takım snr hiç bebeğimin yanımda olamama ihtimalini hesaplamadım kızımı yanıma getiremedim hiç doğum yapmış gibi değilim sanki kaza geçirdim iyileşmeyi bekliyorum .. Bebek görmeye gelenlerden tek bir kişiyi dahi istemiyorum artık .. 24 saatte yalnızca 1 dakika veriyorlar bana onu görmem için onda da dokunmama izin vermiyorlar kızımı buradan alıp gitmek istiyorum hep evimde yatagımızda 3 ümüz uzanıp onu seyretmeyi hayal etmiştik eşimle şimdi eve gidip onu yatırıp saatlerce izlemek istiyorum Allahım bana güç ver süt ver kızımın benden görecegi tek hayır sütüm onuda veremiyorum ne kıymetliymiş meğer o süt..
Sadece bebeklerinizin sağlığı önemli baska hiçbirseyi takmayın.. Allah hepinize sağlıklı bebekler versin sütünüz bol olsun.. Kızıma dua edin
Kaç günlük oldunuz canım siz? Bizimki 35 günlük bugün.
Hımm biz mama kullanmadigimiz icin emzirdikce arttı sarılık. bize bunu soylemediler sonradan öğrendim. Sarılığı 19 a çıkmıştı ve bir günde işin tedavisi gördü hastanede.. inş kısa zamanda atlatir geçmiş olsun.1 haftadir emziriyorum,degerleri azcik dusmus,ekstradan evolvia mamaya baslatti ,sut yuzundense mama direncini kirsin dendi, ben 0 pozitif bebek B pozitif,uyuşmazlık varmis tipki senin soyledigin gibi, doktorr bebegin kani sonradan degisedebilir dedi,nasil oluyor bilmiyorum