• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok gecmış olsun. Allah acil sıfalar versın, mıdesını yıkadılarsa sorun kalmamıştır canım ınşallah

Yıkandıktan snr girdi yoğun bakıma 2 gun den önce mumkun degılmiş çıkması saglıkla cıkacagını dusunup sabırla bekliyorum

Canım mrb Allah analı babalı büyütsün beni hatırladınmı bilmiyorum.dikişin sezeryandamı alındı sonrasında ağrı sızın oldumu bunu soraym dedim merak ediyorum
Hatırladım canım benim iki hamileliğimde de dikisim sezeryanda alındı normalde 37. Hafta btince aliniyormus hani sancılar baslarsa diye ama ben zaten 37+2 ve 37+3 de doğum yaptığım için gerek duymadı doktorum ağrı sizi söyle ki dış tarafta yikanorken bir tahriş olmusluk söz konusu hani dikisim alirlarken alet takiyorlar ya oraya onun için sanırım tabi işlem sırasında birsey hissetmen mümkün degil
Selam kızlar.. Doğum yapanlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlar eylesin. Yapacak olanların da yardımcısı olsun.
Biliyorum saçma gelebilir bazılarınıza ama benim gibi bebeğini kıskanan var mı eşinin ailesinden :KK70:
Ya bilmiyorum gurbette olduğumdan mı hiç ailemden biri bile çevremde yok ondan mı.. Eltimin kızları da sürekli gelip sevmek istiyor ben diyorum lohusayım az rahat bıraksınlar.. Kaynanam dersen torunlarına öyle diyorum diye surat asıp üzerine alınıyor.. Kıskanıyorum kaynanam her sek
sevmesinde çünki geçmişten gelen öfkem var ona.. Gece de eşim dedi ki, mutsuzum çünki benim ailemi görünce suratın asılıyor dedi. Ben de onun için iyi davranmaya çalışıcam..
Benim gibi olan önerisi olan var mı :KK43:
Bdv ye açsam şimdi insanlar diyecek ki senin çocuğun da onun torunu değil mi :KK70:
Haklısın canım ben kayınvalideyi istemedim 40 im çıkınca gelinler dedim geçmişten gelen kızgınlık mevcut bende de
Yıkandıktan snr girdi yoğun bakıma 2 gun den önce mumkun degılmiş çıkması saglıkla cıkacagını dusunup sabırla bekliyorum
Geçmiş olsun cnm benim çok zor bir durum Allah şifa versin

Ben olsam hemen gıderdım canım, ılk sancımda kosacağım o kdr bekledım :)
Nstye bağladı doktor, 70, 80 bazen 90 sancılar göründü ama ne yazık ki açılma hala 1 cm :( suni sancı da istemedim eve geldim. Doktora kalsa bu akşam gelirsiniz siz tekrar dedi. Bakalım artık ne kadar şiddetlenecek sancılar :P

Kizlar 4cm acilmam baslamis hastanedenn geldik 6 da gel dediler kan verdim evde bekliyorim dua edin
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin canım. Benim hala 1 cm miş :( Sancılar var nstde ama açılma yok, biz de eve geldik ama doktora kalsa akşam gelirsiniz siz dedi..

Kizlar luuuuutfeeeen bana acil hastane doktor tavsiye edin medicana beylikduzu 7600fiyat verdi sezeryan cok yuksek bi fiyat o hastane icin kizlaaar acibadem aile hastanesi fln nasil nolur acil yardimm edinn cok zorda kaldim dogumum baslasa kimin eline dusecegim belli degil
canım ben beylikdüzü tıp merkezinde Kamer Tezer Özere gidiyorum. ilgisinden alakasından memnunum. bide erken olursa medilife da yaparız doğumu demişti. hastalara soruyorum onlarda memnun hatta kendisi önceden ikitellide çalışıyomuş ordan bile eski hastaları geliyo. özel muayneside var ama nerde bilmiyorum. normal doğum yanlısı bi doktor...

Bugun dogurmak ıcın yatacak sekılde gel demıstı drum gıtım altan muayne etı bebegın kafası henuz yukarda oyle cok agın olur bence daha bekleyelım dedı nstye gır bır bakalım oda ıyıyse carsambaya gelırsın dedı ozaman kesın yatıs yaparız dedı ılk defa oyle elını soktu ıcıme daha once normal dogum yaptım bu catı buatnesınden farklı bıse bebegın kafasına baktı

Cok
Kızlar inanmıyorum nişanım geldi cok heyecanlıyım şuan merdiven inip çıkmaya başlamıştım hastaneden gelince 40dkdır merdivendeydim lavabo için eve geldim ara verip şimdi farkettim çok heyecanlandım çok şükür
cok sükür gozun aydın darısı basıma olaun nısan geldıkten sonra bekleyebılırsın suyun gelınce dra gıdersın drum oyle demıstı yınede sen bılırsın ;) hayırlı dogumlar

Amin ins, esimi bekiyorum,sancilarim 99 u buldu duzenli olrak darisi bekeyen herkese aksam hastanede nisan geliodu ruyamda, nasil olcak bilmiyorum,normal gorunuyor ama

Kızlar inanmıyorum nişanım geldi cok heyecanlıyım şuan merdiven inip çıkmaya başlamıştım hastaneden gelince 40dkdır merdivendeydim lavabo için eve geldim ara verip şimdi farkettim çok heyecanlandım çok şükür

hatunlar patır patır doğurcanız bugün herhalde:KK35: online doğum yaşıyoruz:KK57:

Tesekkur ederim canim ama insan kendine hakim olamiyor. Yiyip ictigime dikkat etmeliyim ki biraz daha kilo alsin ama bogazim dugumlendi sanki yiyemiyorum. Once kendimi sonra bebegimi toparlamam lazim. Allah kimseyi korktugu yere ugratmasin.
yemekle de olmuyo canım ya benim iştahım çok yerinde mesela hadi bebeğe yaramasa bile benim kadar yiyen insan bi 25-30 kg alırdı heralde ama 9-10 kg ancak aldım ben.kendimde kilo yok ama bebeğim de tosuncuk değil yani daha 3 kg ı göremedik...

Herkese çok teşekkür ederim.gece çektiğim sancılar hatırı sayılır di ama çok dayanilmiyacak kadar değildi tuvalet ihtiyaci hissiyle gece defalarca tuvalete girip surekli uyumadan yurudum.Hatta sabah gitmiycektim bile hastaneye belki geri gönderirler diye sabah nişan geldi.Ama sanki sancıların arası açılmıştı.hatta nisan yeni geldi Beklesem mi derken bebeğe bişey olur mu endişesiyle hastaneye gittim.Ve daha önce yazdığım gbi sancılanmadan bir kaç saat önce doktor daydim gelmeye niyeti yok dedi.sonra neyse sabah gittik ebe muayenede rahim çok iyi yumuşamış açıklık da 4 cm dedi epidural e gerek olmayabilir dedi olmadı da sonra orda nst ye bağladılar sancıların arası biraz açıldı.Aciklik 6cm olunca suyu patlatti doktor gelip.Açıklık olduğu için biraz suni sancı verdiler o ara sanırım bi serum bağladılar sancılar çoğaldı ve sıklaşti en zoru o 1-1.5 saatti.onun dışında öyle dayanilmiyacak bi ağrı olmadı o şiddetli ağrılar geldiğinde de en güzeli yürümek daha da artıyor sancı ama bebek kafası bası uyguladığı için açılma hızlanıyor. Bu arda doktorun benden hiç ümidi yoktu normal doğum için yapabilcenmi diyip duruyodu önceki haftalarda muayene lerde. Daha önce doğum yapmadım ama düşündüğüm kafamda büyüttügum kadar zor değildi doğum ve hep kafamda canlandırdığım gbi soğuk değildi doğum hane muayene odası gibiydi bide herkes sakin sakin olunca insan ne kadar doğal diye düşünüyor bir ameliyat havası olmadığı için ve o bebeği görünce şükredip aglmaktan başka bişey düşünmüyor insan o acı da orada kalıyor. Kesinlikle normal doğum tavsiye ediyorum hemde epidural siz.o alttaki kesi yi duymuyosunuz bile.Ve doğumu yaklaşanlara taze hurma yi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü rahmin o kadar yumusamasi doktoru bile şaşırttı.Bide benim çatı da üst kemik basikti kafa atlamayabilir diyordu doktor .çok şükür normal doğum oldu.Ve ben o fatma ana eli otunu aldım sancılar başlayınca annem dualar okudu sabaha karşı suya koyduk onun da bi manevi gücü olduğuna inandım daha çok çünkü doktorda çok güzel bir doğum olduğunu söyledi kolay dedi.Ben ilk tecrübe olduğu için kolay mı zor mu kıyaslama yapamadım tabi ama korktuğum kadar değilmiş. Umarım bekleyen herkesi benimkinden daha daha kolay doğum larla meleklerine kavuştursun Rabbim.
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün güzel bi doğum yaşamıssın.darısı başımıza inşallah. fatma ana eli otunu nerden buldun acaba ya ben de aktarlara sordum bugün ama buralarda yok

Medıstate kavacık sezaryan hersey dahıl 5.700du.avrupa olmasa da çok yakın.
Avcılar hospital-Faruk Cekmeceli bır tanıdıgım memnun kalmıştı, ama 7 8 yıl once :) uygun oldugunu solemıstı, sana da yakın
Medıcananın bu kdr pahalı olmasına çok şaşırdım

Hızmet hastanesı var o da uygun
ben ankara medicana da doğum yapcam 3000 civarı fiyatı .
istanbul niye o kadar pahalı ya

Back