• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Son hazirliklarda tamam Allah utandirmasin

Eklentiler

• PSX_20150903_212732.webp
    PSX_20150903_212732.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 286
  • PSX_20150903_172540.webp
    PSX_20150903_172540.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 261
  • PSX_20150903_172347.webp
    PSX_20150903_172347.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 294
  • PSX_20150903_172308.webp
    PSX_20150903_172308.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 273
  • PSX_20150903_124114.webp
    PSX_20150903_124114.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 281
  • PSX_20150903_123950.webp
    PSX_20150903_123950.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 270
Canım hayirli olsun allahım analı babalı buyutsun...biz kiyamiyoruz uyandırmaya dr.topugunu tık tıkladi burnunu öyle bir sıktıki nasıl ağlamaya başladı böyle yapıp kaldırıp emzireceksiniz dedi.emzirdikten sonra 30ml sütünü sağ yada mama ver dedi aklında bulunsun canım bizdede 11cikti
amin canım sağol hepimizinkini inşallah. gece 3 saatte bir 50-60 ml anca aldı. Ama dun gece 50 ml sütü içti sonra 20 dk kadar göğsümü de emdi. Maşallah çişi kakası bol ama bana doymuyor gibi geliyor. Mama verdik 3 kez aptamil 1 numara uç seferde de kustu mamayı.benim sutumu hiç kusmuyor ama mama yaramadı kuzuma.

Canım özel bir durumun yoksa yani doğuma illa prof girsin falan istemiyorsan esencan hastanesini öneririm sana. Ben orada yaptım doğumumu ben normal doğum yaptım acayip ilgililer. Yine orda sezeryan yapan arkadaşlarım da var onlarda çok memnunlar. Sezeryan fiyatı 1000 Tl isteğe bağlı 1400 Tl.
@ayka777

Canım özel bir durumun yoksa yani doğuma illa prof girsin falan istemiyorsan esencan hastanesini öneririm sana. Ben orada yaptım doğumumu ben normal doğum yaptım acayip ilgililer. Yine orda sezeryan yapan arkadaşlarım da var onlarda çok memnunlar. Sezeryan fiyatı 1000 Tl isteğe bağlı 1400 Tl.
@ayka777
Canim ozellikle docent prof fln olsn istiyorum ve kaliteli bi hastane esencanin doktorlarini biliyorumm arkadasim hic memnun kalmamisdi ordan cok canini yakdilar

Kizlarr ACIBADEM AILE HASTANESI DUYDUNUZMUU IYI MI SIZCE aySTRESTEN DOGURC BENIM bugun yarin doktor hastane bulmam lazim 5000 5500civarlarda olabilir fiyat yeterki iyi hastane ve doktor olsun medicana abartmis 8000dedi simdide 7600de durdu inmem diyo

Canim ozellikle docent prof fln olsn istiyorum ve kaliteli bi hastane esencanin doktorlarini biliyorumm arkadasim hic memnun kalmamisdi ordan cok canini yakdilar
hmm. Benim şansıma iyi çıkmış o zaman ben gebeliğimin başından beri Süreyya hanıma gidiyorum esencanda çok memnun kaldım şükür ki. Harika bir doktor acayip anlayışlı o olmasa normal doğuramazdım heralde.

Kizlaaaarrr ACIILLLL DOKTOR HASTANE TAVSIYESI BEKLIYORUM LUTFEEENN COK ZORDA KALDIMMM hastanenin verdiyi vicdansiz fiyatlandirma yuzunden 9aylik doktoruma gidemiycem kizlar stres icindeyim lutfeen doktor hastane tavsiyesi bekliyorum fiyatda yazarsaniz lutfen YARDIMM EDIN 1haftam kalmis ameliyata fiyat yuzunden gidemiycem kizlar ACILLL YARDIMM

Bağcılar medipole bakabilirsin. Ben oraya gidiyordum belma da orada doğum yaptı bağcılar seni yanıltmasın. 2000 sezeryan

Yok cnim ya olurmu oyle sey,bunun zamani yokki,dun doktorla gorustuk,bizimki uzayan sarilikmis mesela, yani 40 gun surer endise edilecek durum yokmus, kuzenim bebisi sarilik olmadi ama 20 kirki cikinca oldu,bu isler anlaşılmıyor ki
Hade yaa..Allah bebislerimizi korusun... çok muhtesem biseymis insanin evladinin olmasi..Allahim isteyen herkese nasip etsin..

Kızlar yüzüm de doğum lekesi oluşmuştu kaldılar geçmesi için bi çözüm var mı bilenler zararsız bir yöntem var mi

Merhaba arkadaşlar tekrardan...Bugün kontrolüm vardı az önce geldim. Bebeğim hala kanala yerleşmemiş,doktorum 1hafta daha bekleyelim hala yerleşme olmazsa sezeryan yapmak durumunda kalırız dedi.Sezeryanla alakalı herhangi bir korkum yok.Kendim ameliyathane hemşiresiyim hatta,zaten kendi ekibimle giricem nasipse sezeryana ama psikolojik olarak kendimi normal doğuma çok hazırladım.Şimdi sezeryan olasılığını duyunca son günlerin verdiği gerginlikle,sabırsızlıkla ağlamaklı haldeyim:KK61:şükür ki bebeğim sağlıklı hiç bir problemimiz yok maşallah.Bir de etrafta sezeryan olanlar çok olunca insanlar normal doguramazsın bir şekilde sende sezeryan olursun kafasıyla yaklaşıyorlardı, şimdi haklı çıkarmış gibi oluyor.Tabiki benimle alakalı bir durum değil Allah'tan gelen bu.Aslında takmam bunları ama hamilelik duygusallığında ve alınganlığındayım.Allah yardımcımız olsun 1haftam daha var bakalım kanala yerleşmesi için plates, merdiven inip çıkma gibi şeylere daha da ağırlık vericem.Banada dualarınızda yer verirseniz çok mutlu olurum:anneadayı:

Selam kızlar.. Doğum yapanlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlar eylesin. Yapacak olanların da yardımcısı olsun.
Biliyorum saçma gelebilir bazılarınıza ama benim gibi bebeğini kıskanan var mı eşinin ailesinden :KK70:
Ya bilmiyorum gurbette olduğumdan mı hiç ailemden biri bile çevremde yok ondan mı.. Eltimin kızları da sürekli gelip sevmek istiyor ben diyorum lohusayım az rahat bıraksınlar.. Kaynanam dersen torunlarına öyle diyorum diye surat asıp üzerine alınıyor.. Kıskanıyorum kaynanam her sek
sevmesinde çünki geçmişten gelen öfkem var ona.. Gece de eşim dedi ki, mutsuzum çünki benim ailemi görünce suratın asılıyor dedi. Ben de onun için iyi davranmaya çalışıcam..
Benim gibi olan önerisi olan var mı :KK43:
Bdv ye açsam şimdi insanlar diyecek ki senin çocuğun da onun torunu değil mi :KK70:

Selam kızlar.. Doğum yapanlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlar eylesin. Yapacak olanların da yardımcısı olsun.
Biliyorum saçma gelebilir bazılarınıza ama benim gibi bebeğini kıskanan var mı eşinin ailesinden :KK70:
Ya bilmiyorum gurbette olduğumdan mı hiç ailemden biri bile çevremde yok ondan mı.. Eltimin kızları da sürekli gelip sevmek istiyor ben diyorum lohusayım az rahat bıraksınlar.. Kaynanam dersen torunlarına öyle diyorum diye surat asıp üzerine alınıyor.. Kıskanıyorum kaynanam her sek
sevmesinde çünki geçmişten gelen öfkem var ona.. Gece de eşim dedi ki, mutsuzum çünki benim ailemi görünce suratın asılıyor dedi. Ben de onun için iyi davranmaya çalışıcam..
Bdv ye açsam şimdi insanlar diyecek ki senin çocuğun da onun torunu değil mi :KK70:
Sen yine iyisin ben yarin doğuma giriyorum ama daha şimdiden bastı stresi sadece eşimin ailesi de değil kendi ailemdende kıskanıyorum daha şimdiden. Ellerini yıkarlar mı her seferinde, düzgün tutarlar mı vs... bir sürü stres kaynağı. Hayır bide ailemin evindeyim doğum için. Daha şimdiden bebeğimi ve kocamı alıp evime gitmenin hayali ile yanıyorum resmen. Eve gitsemde kendimi eve kitlesem keşke :-).
Annem 40 mevlidi dedikçe içim gidiyo. Bebeğim elden ele gezecek, gelen giden değecek diye. Bir tek eşimden kıskanmıyorum o derece yani.:KK70:

Merhaba arkadaşlar tekrardan...Bugün kontrolüm vardı az önce geldim. Bebeğim hala kanala yerleşmemiş,doktorum 1hafta daha bekleyelim hala yerleşme olmazsa sezeryan yapmak durumunda kalırız dedi.Sezeryanla alakalı herhangi bir korkum yok.Kendim ameliyathane hemşiresiyim hatta,zaten kendi ekibimle giricem nasipse sezeryana ama psikolojik olarak kendimi normal doğuma çok hazırladım.Şimdi sezeryan olasılığını duyunca son günlerin verdiği gerginlikle,sabırsızlıkla ağlamaklı haldeyim:KK61:şükür ki bebeğim sağlıklı hiç bir problemimiz yok maşallah.Bir de etrafta sezeryan olanlar çok olunca insanlar normal doguramazsın bir şekilde sende sezeryan olursun kafasıyla yaklaşıyorlardı, şimdi haklı çıkarmış gibi oluyor.Tabiki benimle alakalı bir durum değil Allah'tan gelen bu.Aslında takmam bunları ama hamilelik duygusallığında ve alınganlığındayım.Allah yardımcımız olsun 1haftam daha var bakalım kanala yerleşmesi için plates, merdiven inip çıkma gibi şeylere daha da ağırlık vericem.Banada dualarınızda yer verirseniz çok mutlu olurum:anneadayı:
Canım hiç üzülme Allah hayırlısıyla en sağlıklı şekilde kavuştursun meleğine inşallah, ben de en başından beri hep normale hazırladım kendimi ama en son kontrolde çatı muayenemi oldum ve çatım darmış onu öğrendim bebeğimde iriymiş anne ve bebek için riskli deyince bizde sezeryana karar verdik benim için de şok bi durum oldu ama şuan üzülmüyorum bebeğimi riske atmicağım içim mutluyum.
Etraftan söylenenlere de hiç takma ben şu 9 ayda sezeryanla alakalı ne saçmalıklar duydum inanamazsın. Yok normalde için temizleniyomuş sanki sezeryanda pis pis kalıyomuş gibi :-) yok sezeryan olduktan sonra artık yarım insan oluyomuşsun da bilmem ne hepsi de saçmalık ötesi insanların yaptığı felaket tellallığı başka bişey değil inan.

Canım öncelikle güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallah :)
İnan öyle iyi anlıyorum ki seni aybı duyguları bende yaşıyorum. Allahtan benim yanımda kendi ailem de olacak. Kendi aileme istediğimi söyleyebilirim alınmazlar öpmeyin vs. Ama kvdemler çok sinirimi bozuyor ben en çok ellerini yıkamadan tutmaları veya öpmelerinden korkuyorum ama kararlıyım ne olursa olsun öpmeye calışırlarsa uyarıcam kimse kusura bakmasın bebeğimin sağlığı onlardan daha önemli istediklerini desinler. :)
Zaten başından beri ne ilgilendiler ne yardımcı oldular arayıp sormadılar kuzenim geldi de doğum temizliğimi ancak öyle yapabildim. Bide bebekten bahsederken de hep sanki sadece eşimin çocuğuymuş gibi ben sadece taşıma görevini üstleniyormuşum gibi davranmalar fian insan sinir oluyo

canım daha önünde 1 hafta var.sen hemen stres yapma.gün doğmadan neler doğar.benim günüm doldu 1 hafta daha bekliycez umutluyum.heyecanla sancıların gelmesini bekliyorum.ama olurda normal gelmezse mecbur sezeryan olucaz.bebeklerimiz sağ sağlim gelsinde artık nasıl olduğunun ne önemi var.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .son olarak bebeğin kanala girmesi için bol yürüyüş önerdi benim doktorum sende günde 2 kez yürüyüşe çıkabilirsin.

canım üzülme tek sen değilsin bebeğini kıskanan:D daha doğmadı benim oğlum ama şimdiden söylüyorum herkese yeni doğan bebek hiç sevilir miymiş diye.daha çok küçük öyle kucağıma alayım da öpüp seveyim olmaz diyorum.birde kız kardeşime,kaynana ve diğer akrabalara kızıyorum.doğumum oldu olacak sadece hal hatıra arıyorlar.temizlik,yemek... yapan yok.anca laf söyleyince gelip yapıyolar kaynana da oda yok üstüne hiç alınmıyor.bende bugün bana yardım etmeyin yarın beklersiniz bebeği sevcez diye kızıyorum.birazcık bizler büyütüyor olabiliriz ama bu dönemde bizi alttan almıcaklarsa ne zaman alacaklar ki.

Back