2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok gecmış olsun. Allah acil sıfalar versın, mıdesını yıkadılarsa sorun kalmamıştır canım ınşallah

Yıkandıktan snr girdi yoğun bakıma 2 gun den önce mumkun degılmiş çıkması saglıkla cıkacagını dusunup sabırla bekliyorum

Yıkandıktan snr girdi yoğun bakıma 2 gun den önce mumkun degılmiş çıkması saglıkla cıkacagını dusunup sabırla bekliyorum
Cnm senin bebis amniyon sivi yutmusdu galiba benim esimde bebekken yutmus uzulme iyilesir insallah tez vakitde

Canım mrb Allah analı babalı büyütsün beni hatırladınmı bilmiyorum.dikişin sezeryandamı alındı sonrasında ağrı sızın oldumu bunu soraym dedim merak ediyorum
Hatırladım canım benim iki hamileliğimde de dikisim sezeryanda alındı normalde 37. Hafta btince aliniyormus hani sancılar baslarsa diye ama ben zaten 37+2 ve 37+3 de doğum yaptığım için gerek duymadı doktorum ağrı sizi söyle ki dış tarafta yikanorken bir tahriş olmusluk söz konusu hani dikisim alirlarken alet takiyorlar ya oraya onun için sanırım tabi işlem sırasında birsey hissetmen mümkün degil
Haklısın canım ben kayınvalideyi istemedim 40 im çıkınca gelinler dedim geçmişten gelen kızgınlık mevcut bende de
Geçmiş olsun cnm benim çok zor bir durum Allah şifa versin

Ben olsam hemen gıderdım canım, ılk sancımda kosacağım o kdr bekledım :)
Nstye bağladı doktor, 70, 80 bazen 90 sancılar göründü ama ne yazık ki açılma hala 1 cm suni sancı da istemedim eve geldim. Doktora kalsa bu akşam gelirsiniz siz tekrar dedi. Bakalım artık ne kadar şiddetlenecek sancılar

Kizlar 4cm acilmam baslamis hastanedenn geldik 6 da gel dediler kan verdim evde bekliyorim dua edin
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin canım. Benim hala 1 cm miş Sancılar var nstde ama açılma yok, biz de eve geldik ama doktora kalsa akşam gelirsiniz siz dedi..

canım ben beylikdüzü tıp merkezinde Kamer Tezer Özere gidiyorum. ilgisinden alakasından memnunum. bide erken olursa medilife da yaparız doğumu demişti. hastalara soruyorum onlarda memnun hatta kendisi önceden ikitellide çalışıyomuş ordan bile eski hastaları geliyo. özel muayneside var ama nerde bilmiyorum. normal doğum yanlısı bi doktor...

Bugun dogurmak ıcın yatacak sekılde gel demıstı drum gıtım altan muayne etı bebegın kafası henuz yukarda oyle cok agın olur bence daha bekleyelım dedı nstye gır bır bakalım oda ıyıyse carsambaya gelırsın dedı ozaman kesın yatıs yaparız dedı ılk defa oyle elını soktu ıcıme daha once normal dogum yaptım bu catı buatnesınden farklı bıse bebegın kafasına baktı

Cok
cok sükür gozun aydın darısı basıma olaun nısan geldıkten sonra bekleyebılırsın suyun gelınce dra gıdersın drum oyle demıstı yınede sen bılırsın hayırlı dogumlar

Amin ins, esimi bekiyorum,sancilarim 99 u buldu duzenli olrak darisi bekeyen herkese aksam hastanede nisan geliodu ruyamda, nasil olcak bilmiyorum,normal gorunuyor ama

hatunlar patır patır doğurcanız bugün herhalde online doğum yaşıyoruz

Tesekkur ederim canim ama insan kendine hakim olamiyor. Yiyip ictigime dikkat etmeliyim ki biraz daha kilo alsin ama bogazim dugumlendi sanki yiyemiyorum. Once kendimi sonra bebegimi toparlamam lazim. Allah kimseyi korktugu yere ugratmasin.
yemekle de olmuyo canım ya benim iştahım çok yerinde mesela hadi bebeğe yaramasa bile benim kadar yiyen insan bi 25-30 kg alırdı heralde ama 9-10 kg ancak aldım ben.kendimde kilo yok ama bebeğim de tosuncuk değil yani daha 3 kg ı göremedik...

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün güzel bi doğum yaşamıssın.darısı başımıza inşallah. fatma ana eli otunu nerden buldun acaba ya ben de aktarlara sordum bugün ama buralarda yok

ben ankara medicana da doğum yapcam 3000 civarı fiyatı .
istanbul niye o kadar pahalı ya

ben ankara medicana da doğum yapcam 3000 civarı fiyatı .
istanbul niye o kadar pahalı ya
Nekadar uygun ya bize 8000 tl diyip simdide 7600diyolar kaldim ortada ne yapacagimi sasirdim ameliyat gunum bile belliydi doktor hastane arayisindayim cnm sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…