Bende ole hayal kuruyorum elini yuzunu sesini kokusunu.ah ah bebis olmasa vallah kacicam ama bebisimin cikmasi lazimmm kacamiyorum insallah saglikla kavusmak nasibimiz olur amin
Ben gecen ruyamda dogumdan kaçtığımı gördum psikolojım ne haldeyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ole hayal kuruyorum elini yuzunu sesini kokusunu.ah ah bebis olmasa vallah kacicam ama bebisimin cikmasi lazimmm kacamiyorum insallah saglikla kavusmak nasibimiz olur amin
Bende yumurtlama takibi ve catlatma ignesi ile hamile kaldim umarım sende benim gibi istediğine kavuşursun. Catlatma iğnesinden sonraki 36. Ve 48. Saatler cok önemli o saatleri degerlendirebilmis olmak faydali. Bize aşılama önermişti ama 1 kere normal deneyelim demistik tuttu oda. Benzer sancilar ve batmalar bende de olmuştu. Sonucta kullandığımız ilaclar birer hormon ve normalde salgildigimizdan kat kat fazla oluyor. İnşallah seninde ilk belirtilerindir bunlar, bahtin açık olsun.Merhabalar sizler tecrubelisiniz o yzuden bilgilerinize ihtiyacim var soyleki ben yeni basladim bebek tedavisine yumurtalarim erken yaslanmaya girmis doktorlar tup bebk dediler ancak ozel doktora gittim bi kere asilama deneyelim dedi ve hergun 3 doz menopur kullanmaya basladim 10 gun sonrasinda ise doktorum 4 tane yumurtamin ve 18 mm ya ulastigini soyledi ve asilama yapmayalim sen catlatma igneni ol ve esinle gun asiri iliskiye gir bu sekilde sansin daha fazla gorunuyo dedi bende tamam dedim 24 agustosda catlatma ignesini oldum ve hergun crinone jel kullaniyorum normal adet tarihim 12 eylul zaman yaklasiyo kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sis ve cok aciyo jelin yan etkilerini oldugunu dusunuyorum ama yinede bilmiyorum pazartesi test yapasim var sizce asilama olsaydi daha mi iyi olurdu
Benım de 41e kadar bekleyelim dedı de, ben ıstemıyorum, kakasını yapıp yer dıye
Allah en kisa zaman da sağlıkla kavuştursun bebisine.bebek yeni yeni emmeye alışıyor yani anca süt geliyor sanırım aç kalıyor diye çok üzüldüm 2 gece çok ağladı içi yanıyor insanın .doktor günde 5 defa idrar yapması lazım takip edin dedi çok çok yapmıyor süt yetmiyor henüz sanırım.Gozun aydin olsun bende seni merak rtmistim goremeyince dogum yaptigini dusundum ben hala sanci cekiyorum az once yine muayneye gittim doktor vajinal muayne yapti canim cok yandi insallah sancilarim artarda bende alirim kucagima yavrumu bebis nasil emiyormu
İnşallah canım inşallah hepimizde...amiiinnn...bakalım doktorumuz ne diycek çok saolBende ole hayal kuruyorum elini yuzunu sesini kokusunu.ah ah bebis olmasa vallah kacicam ama bebisimin cikmasi lazimmm kacamiyorum insallah saglikla kavusmak nasibimiz olur amin
Benim de 9 ay 10 gun tam bugun oldu. Yarin cagirdi doktor 41. Haftanin ilk gunu yarin. Bu hafta bir sekil dogcak Allahin izniyle ama o sekil ne sekil yarin konuscaz. Kakasini yer diye bende korkuyorum ama Allaha emanet ya. :)
Kizlar luuuuutfeeeen bana acil hastane doktor tavsiye edin medicana beylikduzu 7600fiyat verdi sezeryan cok yuksek bi fiyat o hastane icin kizlaaar acibadem aile hastanesi fln nasil nolur acil yardimm edinn cok zorda kaldim dogumum baslasa kimin eline dusecegim belli degil
Yooo farketmez canim avrupa yakasi olsunda(((cok zordayimIlla beylıkduzu tarafında mı ıstıyorsun?
Acibadem de cok pahali diye duydum ozel sağlık sigortan varsa dogum paketli 3000 falandi yilbasinda.Kizlar luuuuutfeeeen bana acil hastane doktor tavsiye edin medicana beylikduzu 7600fiyat verdi sezeryan cok yuksek bi fiyat o hastane icin kizlaaar acibadem aile hastanesi fln nasil nolur acil yardimm edinn cok zorda kaldim dogumum baslasa kimin eline dusecegim belli degil
canım ALLAH'ın izniyle bişey olmaz.benim kontrollerim 2 güne bire düştü bebek hareketlerini de takip ediyorum.yarın yine gidicem muayeneye.hem senin daha zamanın var bir hafta içinde neler olmaz ki içini ferah tut sen.Benım de 41e kadar bekleyelim dedı de, ben ıstemıyorum, kakasını yapıp yer dıye
Yooo farketmez canim avrupa yakasi olsunda(((cok zordayim
canım ALLAH'ın izniyle bişey olmaz.benim kontrollerim 2 güne bire düştü bebek hareketlerini de takip ediyorum.yarın yine gidicem muayeneye.hem senin daha zamanın var bir hafta içinde neler olmaz ki içini ferah tut sen.
Yuhh o nasıl bir fiyat öyle Allah yardımcımız olsun vicdansizlar Ben türkiye hastanesi tülay koldasa gidiyorum sadece cumartesi günü hastanede oluyor bunu da söyleyeyim hafta ici güngören hastanesinde çalışıyor sezwryan 2550 kuzenim 2 ay önce doğum yaptı çok memnun kaldı ameliyat sonrası dikislere anestezik bişey uyguluyor agrida olmuyor ben de yarın dogurcagim inşallah benimde ağrım.olmaz yarin müsait olunca yazarimYooo farketmez canim avrupa yakasi olsunda(((cok zordayim
Bende bugun testi tekrarladim sukurki yukselme olmamis.9,3e dusmuş.. Bebek 10 gunu gecince sarilik olmuyomu oyle bisey duydum dogrumu acaba?
mutlaka gelecekler sadece bizimkiler yerlerini çok sevdi gelmek için aceleleri yok rahatları yerinde tabi anneleri herşeyi onlar için düşünüyor bir hafta içinde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah.İnş canım 5 gunu var geldı geldı yoksa rahatını bozcaz
Canim ben hurmayi aktardan aliyorum ama iran hurmasi degil biraz daha pahalisi var iran hurmasi cok yumusak sevmiyorum . Hergun 8 tane falan yiyorum . Ananasi da yiyeyim o zamanTaze hurma nerden bulabılırız kızlar?
ranapinar ananas ıcın gec degıl bence canım 39+2 de bebek gelışmıştır zaten
Cok heycanli hadi bakalim hayirlisiÖğleden sonra gideceğim bakalım, henüz 5 dk civarıyla geliyor gibi, Doktorum 10 dk da 3 sancı olunca gel demişti ama haftasonu giriyor sonra, ben yine de bir gideyim baksın diyorum :)