• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhabalar sizler tecrubelisiniz o yzuden bilgilerinize ihtiyacim var soyleki ben yeni basladim bebek tedavisine yumurtalarim erken yaslanmaya girmis doktorlar tup bebk dediler ancak ozel doktora gittim bi kere asilama deneyelim dedi ve hergun 3 doz menopur kullanmaya basladim 10 gun sonrasinda ise doktorum 4 tane yumurtamin ve 18 mm ya ulastigini soyledi ve asilama yapmayalim sen catlatma igneni ol ve esinle gun asiri iliskiye gir bu sekilde sansin daha fazla gorunuyo dedi bende tamam dedim 24 agustosda catlatma ignesini oldum ve hergun crinone jel kullaniyorum normal adet tarihim 12 eylul zaman yaklasiyo kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sis ve cok aciyo jelin yan etkilerini oldugunu dusunuyorum ama yinede bilmiyorum pazartesi test yapasim var sizce asilama olsaydi daha mi iyi olurdu
Bende yumurtlama takibi ve catlatma ignesi ile hamile kaldim umarım sende benim gibi istediğine kavuşursun. Catlatma iğnesinden sonraki 36. Ve 48. Saatler cok önemli o saatleri degerlendirebilmis olmak faydali. Bize aşılama önermişti ama 1 kere normal deneyelim demistik tuttu oda. Benzer sancilar ve batmalar bende de olmuştu. Sonucta kullandığımız ilaclar birer hormon ve normalde salgildigimizdan kat kat fazla oluyor. İnşallah seninde ilk belirtilerindir bunlar, bahtin açık olsun.

Benım de 41e kadar bekleyelim dedı de, ben ıstemıyorum, kakasını yapıp yer dıye:kk77::KK48::KK48:

Benim de 9 ay 10 gun tam bugun oldu. Yarin cagirdi doktor 41. Haftanin ilk gunu yarin. Bu hafta bir sekil dogcak Allahin izniyle ama o sekil ne sekil yarin konuscaz. Kakasini yer diye bende korkuyorum ama Allaha emanet ya. :)

Gozun aydin olsun bende seni merak rtmistim goremeyince dogum yaptigini dusundum ben hala sanci cekiyorum az once yine muayneye gittim doktor vajinal muayne yapti canim cok yandi insallah sancilarim artarda bende alirim kucagima yavrumu bebis nasil emiyormu
Allah en kisa zaman da sağlıkla kavuştursun bebisine.bebek yeni yeni emmeye alışıyor yani anca süt geliyor sanırım aç kalıyor diye çok üzüldüm 2 gece çok ağladı içi yanıyor insanın .doktor günde 5 defa idrar yapması lazım takip edin dedi çok çok yapmıyor süt yetmiyor henüz sanırım.

:KK50::KK19:
Bende ole hayal kuruyorum elini yuzunu sesini kokusunu.ah ah bebis olmasa vallah kacicam ama bebisimin cikmasi lazimmm kacamiyorum insallah saglikla kavusmak nasibimiz olur amin
İnşallah canım inşallah hepimizde...amiiinnn...bakalım doktorumuz ne diycek çok saol

Kizlar luuuuutfeeeen bana acil hastane doktor tavsiye edin medicana beylikduzu 7600fiyat verdi sezeryan cok yuksek bi fiyat o hastane icin kizlaaar acibadem aile hastanesi fln nasil nolur acil yardimm edinn cok zorda kaldim dogumum baslasa kimin eline dusecegim belli degil

Benim de 9 ay 10 gun tam bugun oldu. Yarin cagirdi doktor 41. Haftanin ilk gunu yarin. Bu hafta bir sekil dogcak Allahin izniyle ama o sekil ne sekil yarin konuscaz. Kakasini yer diye bende korkuyorum ama Allaha emanet ya. :)

Mutlaka yazar mısın yarınkı randevunu, degısık gorusler duymak ıstıyorum :)

Kizlar luuuuutfeeeen bana acil hastane doktor tavsiye edin medicana beylikduzu 7600fiyat verdi sezeryan cok yuksek bi fiyat o hastane icin kizlaaar acibadem aile hastanesi fln nasil nolur acil yardimm edinn cok zorda kaldim dogumum baslasa kimin eline dusecegim belli degil

Illa beylıkduzu tarafında mı ıstıyorsun?

Kizlaaaarrr ACIILLLL DOKTOR HASTANE TAVSIYESI BEKLIYORUM LUTFEEENN COK ZORDA KALDIMMM hastanenin verdiyi vicdansiz fiyatlandirma yuzunden 9aylik doktoruma gidemiycem kizlar stres icindeyim lutfeen doktor hastane tavsiyesi bekliyorum fiyatda yazarsaniz lutfen YARDIMM EDIN 1haftam kalmis ameliyata fiyat yuzunden gidemiycem kizlar ACILLL YARDIMM

Herkes sancıdan bahsediyor ben hala yeni hamileymişim gibi ne yesem kusuyorum hayatım felç durumda dışarı bile çıkamıyorum hiçbişeyden tat alamıyorum hamileliğin tadına bile varamadım göbeğimi gere gere gezemedim bile:KK61:çok şükürki rabbim beni bebeğimle sınamadı diyorum kendi kendime ama yinede kendimi bitsin artık demekten alıkoyamıyorum :KK61: bebeğim hissedip üzülür diye iç sesimi susturmaya çalışsamda bazen beceremiyorum 9 aydır Allahın hergünü kaçkere kussamda yinede alışamadım alışamıcamda galiba :KK61: nekadarda dolmuşum artık yarabbim sen hayırla kurtar artık:KK43:

Acibadem de cok pahali diye duydum ozel sağlık sigortan varsa dogum paketli 3000 falandi yilbasinda.

Benım de 41e kadar bekleyelim dedı de, ben ıstemıyorum, kakasını yapıp yer dıye:kk77::KK48::KK48:
canım ALLAH'ın izniyle bişey olmaz.benim kontrollerim 2 güne bire düştü bebek hareketlerini de takip ediyorum.yarın yine gidicem muayeneye.hem senin daha zamanın var bir hafta içinde neler olmaz ki:D içini ferah tut sen.

Yooo farketmez canim avrupa yakasi olsunda(((cok zordayim

Medıstate kavacık sezaryan hersey dahıl 5.700du.avrupa olmasa da çok yakın.
Avcılar hospital-Faruk Cekmeceli bır tanıdıgım memnun kalmıştı, ama 7 8 yıl once :) uygun oldugunu solemıstı, sana da yakın
Medıcananın bu kdr pahalı olmasına çok şaşırdım

Hızmet hastanesı var o da uygun

canım ALLAH'ın izniyle bişey olmaz.benim kontrollerim 2 güne bire düştü bebek hareketlerini de takip ediyorum.yarın yine gidicem muayeneye.hem senin daha zamanın var bir hafta içinde neler olmaz ki:KK70: içini ferah tut sen.

İnş canım 5 gunu var geldı geldı yoksa rahatını bozcaz :KK49::KK49:

Yooo farketmez canim avrupa yakasi olsunda(((cok zordayim
Yuhh o nasıl bir fiyat öyle Allah yardımcımız olsun vicdansizlar Ben türkiye hastanesi tülay koldasa gidiyorum sadece cumartesi günü hastanede oluyor bunu da söyleyeyim hafta ici güngören hastanesinde çalışıyor sezwryan 2550 kuzenim 2 ay önce doğum yaptı çok memnun kaldı ameliyat sonrası dikislere anestezik bişey uyguluyor agrida olmuyor ben de yarın dogurcagim inşallah benimde ağrım.olmaz yarin müsait olunca yazarim

Bende bugun testi tekrarladim sukurki yukselme olmamis.9,3e dusmuş.. Bebek 10 gunu gecince sarilik olmuyomu oyle bisey duydum dogrumu acaba?

Yok cnim ya olurmu oyle sey,bunun zamani yokki,dun doktorla gorustuk,bizimki uzayan sarilikmis mesela, yani 40 gun surer endise edilecek durum yokmus, kuzenim bebisi sarilik olmadi ama 20 kirki cikinca oldu,bu isler anlaşılmıyor ki

Taze hurma nerden bulabılırız kızlar?

ranapinar ranapinar ananas ıcın gec degıl bence canım 39+2 de bebek gelışmıştır zaten
Canim ben hurmayi aktardan aliyorum ama iran hurmasi degil biraz daha pahalisi var iran hurmasi cok yumusak sevmiyorum . Hergun 8 tane falan yiyorum . Ananasi da yiyeyim o zaman
Birde bugun sabahtan beri bir saatte en az 6 defa oluyor karnim bir tarafa toplaniuor tas gibi oluyor . Karnim dusmedi ama acaba Dogum mu yaklasiyor . Bikini bolgesi sismis sanki icte kemiklerim citirdiyor . Ama belimde agri yok oyle aman aman bir saat sonra randevumuz var nst ye gircem merak ediyorum ne cikicak

Back