• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar, bugun kontrolum vardi. Doktor problrmletim vardi hallettim cok sukur kendime yrni bi doktor buldum 2. Gidisim icime sindi cok sukur. Simdiye kadar hep normal dogum istedim. Bugun cati muayenesi yapti doktorum ve ust kemik basik cikti, darmis catim. Normal bir normal dogum yapamazsin dogumun zor olucak, bebek ve senin icin riski var tabiki ama normal istiyorsan deneriz ama olamama ihtimali var mecburi sezeryana aliriz o kadar aciyi cektikten sonra dedi. Benim de bu konuda korkularim vardi cunku anneminde catisi dardi ve normal doguma zorladiklari icin benden oncd bir bebegini kaybetmisti, benim hemen o aklima geldi bebegimi riske atamam sezeryan olsun dedim. Umarim dogru bir karar vermisimdir. Sezeryan icin gun vermedi suyun sancin ne zaman gelirse o zaman alalim, 40. Haftaya kadar dogumun baslamazsa gunun doluncaya kadar bekler oyle aliriz dedi. Normal istiyordum ama hayirlisi bakalim.
Doktoruna hayran kaldım sancın ne zaman gelirse o zaman sezeryan diyen bir doktor harika..

:KK70:işte insanlar patavatsız.hamile bir bayanla nasıl konuşulması nasıl davranılması gerek bilmiyorlar.senin karnın büyükmüş benim karnım küçük:) tanımayanlar 6-7 aylık falan sanıyor.akrabalar ise felaket tellalı işte doğurmuyon mu yok efendim karnın küçük senin oğlan zayıftır. benim günüm azaldığı için ister istemez kafaya takıyorum 3 gün kaldı ne açılma vardı ne sancı:S artık hakkımızda hayırlısı. sağ sağlim kucağımıza alalım da diğer her şey boş.
millet konuşmak için konuşuyor işte hiç birini sallamıyorum Rabbim nezaman hadi derse meleğime cennetten gelecek kucağıma inşaallah teslim olun Allaha bu zamana kadar Rabbim ne istediyse nezaman istediyse öyle oldu onun için geri kalanları sallayın gitsin :KK47:mümkün mertebe son zamanda kalabalığa girmeyin ben yürüyüşmü bile akşamları yapıyorum kimse görmesin bişey sormasın diye deneyin rahatlıcaksınız:KK36::KK75:

Canım bende senin gibiyim Allah sabrını veriyor zor gerçekten ama elden ne gelir ki Senin eşin neden yok işten dolayımı doguma gelicek mi
evet canm eşim teğmen. Ve cok yogun çalışıyor. İnşallah doguma yetişir Geliceğm diyor eşim ama. Yetişemez diye korkuyorm

Yazdığını okurken içimden geçti sancısı başlasa da alsalar diye :) inan bebeğinin gelmek istediği zamanda sezeryan olman sana çok fayda sağlayacak..
Bende sabırsızlanıyorum iyice ana şimdi gelmesin kızım biraz daha dursun :) anne karnında geçirdiği 1 gun bile onun için çok onemliymiş ama biz anneler sabırsızlanıyoruz tabi sonlara doğru:)

Canım gözünaydın genel anestezi mi oldu? Karar vermeye çalışıyordun aklımda öyle kalmış.. Sağlıkla büyüsün kuzucuk
Sağ ol canım genel oldu kan pıhtılaşması olduğundan iğne kullanıyordum riske atamadım zaten dr umda spinal ve epidurale sıcak baklamyinca genelde karar kıldım ama gerçekten genel zormuş o ilk uyanış ağrısı hakikaten zordu...sen nasılsın canım istediğin gibi normal dogum yanlısı bir dr buldun mu?

millet konuşmak için konuşuyor işte hiç birini sallamıyorum Rabbim nezaman hadi derse meleğime cennetten gelecek kucağıma inşaallah teslim olun Allaha bu zamana kadar Rabbim ne istediyse nezaman istediyse öyle oldu onun için geri kalanları sallayın gitsin :KK47:mümkün mertebe son zamanda kalabalığa girmeyin ben yürüyüşmü bile akşamları yapıyorum kimse görmesin bişey sormasın diye deneyin rahatlıcaksınız:KK36::KK75:
Telefonlar susmuyor. Artık açmıyorum. Zaten 3 günüm kaldı yeterince gerginim bir de insanlara hayır daha gelmedi diye dert laf anlatmak istemiyorum daha stres oluyorum :/ eve kapandım tellere çıkmıyorum

Dün değil önceki gece ishal başladı bende. Gece sürekli kalktım uyuyamadım bir türlü. Bu arada hafif kasılmalar da vardı. Sabah daha da kötü hissedince doktorumu aradım. En yakın hastanede serum takılsın ve nst çektir dedi. Serumdan önce 5 dk nstye girdim. 70 lerde kasılmalarım oldu. Serumdan sonra da yine nstde düzenli kasılmalar çıktı. Doktorum hastaneye geç ebe kontrol etsin,açıklık varsa yatış yapalım ancak acele etme bir şeyler ye öyle gel dedi.
Biz eşimle geldik eve hazırlandık ben duşumu aldım. Kayınvalidemi de aldık evinden :63: her ne kadar istemesem de eşim dahil etmek istiyor olaya. Zaten onun yüzünden kasılma falan da kalmadı bende hastanede.
Neyse muayene yapıldı. Bende açıklık yok. Zaten haftası da erkendi,ishal tetiklemiş olabilir kasılmaları. Eve yolladılar beni. Bugün de kasılmalarım oldu ancak hafif. Yakında gelmeye niyetli galiba kuzucuk.

Son durum böyle kızlar. Bir daha ki yazdığımda doğurmuş olurum belki. :KK54:

aynen öyle canım.nerde çokluk orda... :D ben zaten gündüz çıkmıyorum akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorum.ama yinede karşılaşıyoruz.birde son zamanlar biraz agresifim sizde durum ne bilmiyorum ama herşeye sinirlenip üzülebiliyorum:)

Dün değil önceki gece ishal başladı bende. Gece sürekli kalktım uyuyamadım bir türlü. Bu arada hafif kasılmalar da vardı. Sabah daha da kötü hissedince doktorumu aradım. En yakın hastanede serum takılsın ve nst çektir dedi. Serumdan önce 5 dk nstye girdim. 70 lerde kasılmalarım oldu. Serumdan sonra da yine nstde düzenli kasılmalar çıktı. Doktorum hastaneye geç ebe kontrol etsin,açıklık varsa yatış yapalım ancak acele etme bir şeyler ye öyle gel dedi.
Biz eşimle geldik eve hazırlandık ben duşumu aldım. Kayınvalidemi de aldık evinden :63: her ne kadar istemesem de eşim dahil etmek istiyor olaya. Zaten onun yüzünden kasılma falan da kalmadı bende hastanede.
Neyse muayene yapıldı. Bende açıklık yok. Zaten haftası da erkendi,ishal tetiklemiş olabilir kasılmaları. Eve yolladılar beni. Bugün de kasılmalarım oldu ancak hafif. Yakında gelmeye niyetli galiba kuzucuk.Son durum böyle kızlar. Bir daha ki yazdığımda doğurmuş olurum belki. :KK54:
canım kayınvalideli istemiyorsan eşine söylemelisin.çünkü senin stres olmaman lazım özellikle doğum zamanı.benim perşembe günü randevum var annem geleyim mi dedi.yok anne dedim bişey olursa çantaları alır gelirsiniz.kendimi anca böyle rahat hissedicem.annem benden fazla stres yapıcak.kaynanam desen ters bişey söylese alınganlığımızda üstümüzde zaten ortam gerilcek falan hiç gerek yok yani.doğum başlayınca gelsin herkes çünkü yapabilecekleri hiç birşey yok heleki normal doğumda.

Sağ ol canım genel oldu kan pıhtılaşması olduğundan iğne kullanıyordum riske atamadım zaten dr umda spinal ve epidurale sıcak baklamyinca genelde karar kıldım ama gerçekten genel zormuş o ilk uyanış ağrısı hakikaten zordu...sen nasılsın canım istediğin gibi normal dogum yanlısı bir dr buldun mu?
Geçmiş olsun canım çokşükür sağlıkla kavuştunuz önemli olan o.. Acı da geçiyor bir şekilde. Gittiğim doktor normali destekliyor ama nöbetine denk gelmezsem gelemiyor, öyle olursa özelde başka bir dra gideceğim canım

aynen öyle canım.nerde çokluk orda... :KK70: ben zaten gündüz çıkmıyorum akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorum.ama yinede karşılaşıyoruz.birde son zamanlar biraz agresifim sizde durum ne bilmiyorum ama herşeye sinirlenip üzülebiliyorum:)
bende gunduzleri cikmak istemiyorum mecbur kalmadikca cok gerginim annem yardima geldi hastane icin terlik almks ayaklarim sos olmadi bu ne boyle kucuk almışsin dedim bebise tsort almis kucucuk bu olmaz diye soylendim kadini kustrdum o kusti ben uzuldum agladm da agladim ayni evde konusmuyiruz iyice tuhaf oldum agrasiflestim:KK61:

evet canm eşim teğmen. Ve cok yogun çalışıyor. İnşallah doguma yetişir Geliceğm diyor eşim ama. Yetişemez diye korkuyorm
Inşallah gelir bende senin gibiyim eşim Şırnak'ta büyük ihtimalle gelicem diyor ama hala net birşey yok artık şansımıza umarım herşey istediğimiz gibi olur gelirler de dogum da birbirimizin eksikliğini hissetmeyiz

Back