- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Âmin canım iyi haberlerini bekliyorum...Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım iyi haberlerini bekliyorum...Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza
Bi haber yok mu arkadaştan yoksa ben mi kaçırdım aradagunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.
Rica ederim canım ne demek, o kitap çok güzel sonuna doğru Olumlamalar var onları da okuyorum her gün.. Çömelme bir arkadaşımda çok işe yaramış, 38 de başlamış annesi emekli ebe, o tavsiye etmiş ben de başladım geçen hafta
ne goruldu?
aynen canım ya bende öyleyim.herkes nasibini aldı fırçalarımdan.sonra birde üzülüyorum tabi anca annelere eşlere yapıyoruz.kayınvalideme de fena kızıyorum ama laf etmiyorum.zaten aramız limoni daha da bozulmasın diye sabrediyorumbende gunduzleri cikmak istemiyorum mecbur kalmadikca cok gerginim annem yardima geldi hastane icin terlik almks ayaklarim sos olmadi bu ne boyle kucuk almışsin dedim bebise tsort almis kucucuk bu olmaz diye soylendim kadini kustrdum o kusti ben uzuldum agladm da agladim ayni evde konusmuyiruz iyice tuhaf oldum agrasiflestim
Kizlar su geldiginde arka tarafa dogru islaklik oluyordu dimi biraz once tuvalete gittigimde pedimde arka kisma dogru islaklik vardi. Ter mi suyummu anlamadim eger su ise ne sıklıkla gelir?[/
Terdir o canim ya suyun gelirse anlarsin zaten doktorum hep ole diyo bikere bendede ole oldu ter oluyo normal akinti olabilir ve s
Sancilarin nasil nereye vuruyorkarnım düştü evet bende de ne nişan ne su yok bişey