• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.
Bi haber yok mu arkadaştan yoksa ben mi kaçırdım arada :KK64:

Rica ederim canım ne demek, o kitap çok güzel sonuna doğru Olumlamalar var onları da okuyorum her gün.. Çömelme bir arkadaşımda çok işe yaramış, 38 de başlamış annesi emekli ebe, o tavsiye etmiş ben de başladım geçen hafta

Supermis ben de nasip olursa başlayaym 38de. İnşallah günlerini doldurup öyle gelirler. Senin az kalmış gerçi doğum hikâyeni merakla bekleyeceğim

Slm kizlar lütfen biri kafami rahatlatsin yaaaa :(

Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda 36 haftalik olunca son kez kendi kadin druna gidiyosun 38 haftalil oluncada hastaneye gidiyosun orda doguma vs herseye karar veriliyo

Bugün bizim ufaklik 36 yerine 38 haftalik cikti ve drum bana buraya gel 2 hafta sonra gelisimine yine bakcam dedi sizce bebegimde bi problem mi var birden bu hizli gelisim neden 5 hafta önce 1900 cikti kilosu simdi 3339 cok korkuyorum herhangi bi saglik sorunu fln ocak diye

Kizlar su geldiginde arka tarafa dogru islaklik oluyordu dimi o_O biraz once tuvalete gittigimde pedimde arka kisma dogru islaklik vardi. Ter mi suyummu anlamadim :110: eger su ise ne sıklıkla gelir?

bende gunduzleri cikmak istemiyorum mecbur kalmadikca cok gerginim annem yardima geldi hastane icin terlik almks ayaklarim sos olmadi bu ne boyle kucuk almışsin dedim bebise tsort almis kucucuk bu olmaz diye soylendim kadini kustrdum o kusti ben uzuldum agladm da agladim ayni evde konusmuyiruz iyice tuhaf oldum agrasiflestim:KK61:
aynen canım ya bende öyleyim.herkes nasibini aldı fırçalarımdan.sonra birde üzülüyorum tabi anca annelere eşlere yapıyoruz.kayınvalideme de fena kızıyorum ama laf etmiyorum.zaten aramız limoni daha da bozulmasın diye sabrediyorum:(

Kizlar su geldiginde arka tarafa dogru islaklik oluyordu dimi o_O biraz once tuvalete gittigimde pedimde arka kisma dogru islaklik vardi. Ter mi suyummu anlamadim :110: eger su ise ne sıklıkla gelir?[/
Terdir o canim ya suyun gelirse anlarsin zaten doktorum hep ole diyo bikere bendede ole oldu ter oluyo normal akinti olabilir ve s

Çömelme hareketi nasıl oluyor arkadaşlar çömelip uzun süre beklenilecek mi yoksa devamlı oturup kalkılacak mı

Comelme hareketinn nasil oldgnu ben de bilmiyorum ama sandalyeyi ttup iki uc comelip kalkinca iyi geliyor. S suuuuu iste hakkaten insan en yakinina yapiyor malesef cok vicdanazabı cekiyorim ins sabaha duzelir annisko.evladimin bana aynisini yaptigini düşünüyorum iyice kotu oluyorum..buarada midem kotu eksidikce eksiyor aksamdan beri hamilelikte hem cok güzel hem de mesakkatli :KK22:

Kizlar bisi sorcam sizin sancilariniz gelmis merak ettim karniniz dustu mu baya ? Acaba dusmedende sanci gelir mi ki

Himm masallah cnm :nazar: her hamilelik farkli oluo derlerdogru.benm 7 gunum var 9 ay 10 gunun dolmasina ama hala yukarda daha 2,3haftasi olan arkadlari gorunce tembel kizima soyleniyorum :KK48: sancilarn siklasmis ne zaman gidiceksin hastaneye

Back