• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar 1saattir gelip giden ağrım var hafiften bel ve şiddetli kasık ağrısı ama bugun doktora gittim nst de de bişey çıkmadı ve gittikçe sıklaşan değil direk 5 6 dk da bir oldu anlayamadım bide ishal olmuşum doğum sancısı mi sizce çok tedirginim sanki sürekli tuvalete gitme ihtiyaci hisseder gibi.şiddetli bi adet ağrısı gibi

Canım kaşıntı normal miymiş? Kolestaz vs olıyor ya Allah korusun mutlaka bakmışlardır ama merak ettim
Canım bugün gittim tahlil sonuçlarım gelmiş. Kolestaz değilmiş çok şükür puppp hastalığıymış onada ilaç veremem zaten az kalmış sabret dedi. Bebeğimin Kafası bayağı aşağı inmiş ama bu hafta doğmaz dedi. Zaten 2700 civarıymış iri bir bebek değil. Ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi dedi. Tek tesellim bebeğim iyi. Bende sabretmeye devam yani..

Kızlar 1saattir gelip giden ağrım var hafiften bel ve şiddetli kasık ağrısı ama bugun doktora gittim nst de de bişey çıkmadı ve gittikçe sıklaşan değil direk 5 6 dk da bir oldu anlayamadım bide ishal olmuşum doğum sancısı mi sizce çok tedirginim sanki sürekli tuvalete gitme ihtiyaci hisseder gibi.şiddetli bi adet ağrısı gibi
Agrı geldiği anı saat tut . Bak bakalım kac dakika da bır geliyor ve düzenlimi geliyor mesela şimdi geldi bir saat sonra geldimi aynı agrı

Agrı geldiği anı saat tut . Bak bakalım kac dakika da bır geliyor ve düzenlimi geliyor mesela şimdi geldi bir saat sonra geldimi aynı agrı
Benim ilk dogumum da birinci sancılarım saat başı geldi sonra yarım saate düştü sonra 15 dk lara...
Agrın belde başlayıp allta makatta yogunlaşcak ve hiçbir poZisyonda agrın geçmicek gercek sancı böyle oluyor malasef
Allah süresi az sancı ve bir iki ıkınmada dogum nasip etsin

Allah hayirli dogumlar versin insallah dogum sancisidir ben 2 gundur cekiyorum kasik bel agrisi vucudum gucsuz kaldi sancilar cok siddetli degil benim birde yarim saatte bir geliyor benim sıklasmadigi icin dra da gitmedim sıklassin biraz daha bekliyorum bir birimize dua edelim

Benim ilk dogumum da birinci sancılarım saat başı geldi sonra yarım saate düştü sonra 15 dk lara...
Agrın belde başlayıp allta makatta yogunlaşcak ve hiçbir poZisyonda agrın geçmicek gercek sancı böyle oluyor malasef
Allah süresi az sancı ve bir iki ıkınmada dogum nasip etsin
Amin insallah canim

arkadaslar yazmislar sancilarin süresini takip etmek gerekiyor yalanci sanci da olabilir.

Benimki yine kilo almadı doktorum persembeye sezeryan randevusu verdi kabul etmedim eşim ısrar edıyor dr da sen beni dinle sezeryana gel persembe dedi son bir nst ye girdim sancı çıktı ama çok azdı bunlar seni doguma göturmrz dedi sanırım yarından snr bıçak altıyım :/

Canım doğuma yakın normal doğum için günde 45 dk yürüyüş, son 2-3 hafta çömel kalk hareketleri, taze hurma, pilates topunda hafif zıplamalar ve 8 çizmeler öneriliyor. Ayrıca kegel egzersizi ve perine masajı öneriliyor, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ben de.. Bir de dualar var internette gördüğüm, Meryem suresi inşikak süresinin ilk 3 ayeti inşirah suresi fatiha felak nas.. Bunları okumaya çalışıyorum.. Bebek için bakım kitabı okumamıştım açıkcası,elimde bebek sorunlarına mucİzevi çözümler mi neydi o kitap vardı hediye, ama açıp okuma ihtiyacı duymamıştım çünkü doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım..bakımla ilgili birçok şeyi anlatmışlardı. Bu sefer bakalım ne yapacağız insan tecrübeli olsa da hem unutuyor hem de her bebek ayrı oluyor

Ben de en son hynobirthing sipariş ettim okumadan dogurmayayim barı diye:) çok sağol canım çok güzel seyler paylasmissin. Birkac hafta önce demissin çömelme vs için ben de yapınca hemen doğacak gibime geliyor neyin kafasını yaşıyorsam:) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar kizimin kontrolu vardi..Testinde sarilik oldugu anlasildi..Degeri 17,4cikti dr.yatis verdi sabaha kadar gecebilecegini soyledi..Sizce gecermi? Dua bekliyoruz sizden:KK42:

hepımiz aynı durumdayız.bacaklarımı uzatp yatıcam karnım gerılıyo kasıklarıma baskı yapıyor.bir de bu aksam bahsedılen gıbı adet sancısı gıbı agrı oluyor.psıkolojılktır umarım..yoksa 36.haftadayz daha
ben sancıları çoookk uzun zamandır hissediyorum niyeyse:110:son zamanlarda tipi değişti doktorum hazırlık sancıları diyo. bende biraz daha kalsın diye dua ediyorum...

canım sancıların ne alemde devam ediyomu en büyük fark yalancı sancılar pozisyon değiştirince yada dinlenince geçiyo bide bebek hareketlimi ona dikkat et

ben sancıları çoookk uzun zamandır hissediyorum niyeyse:110:son zamanlarda tipi değişti doktorum hazırlık sancıları diyo. bende biraz daha kalsın diye dua ediyorum...

canım sancıların ne alemde devam ediyomu en büyük fark yalancı sancılar pozisyon değiştirince yada dinlenince geçiyo bide bebek hareketlimi ona dikkat et
Bebek hareket ediyor cnm pozisyon değiştirin ce devam ediyor onu bnde takip ettim baya da şiddetli

Selam kizlar, bugun kontrolum vardi. Doktor problrmletim vardi hallettim cok sukur kendime yrni bi doktor buldum 2. Gidisim icime sindi cok sukur. Simdiye kadar hep normal dogum istedim. Bugun cati muayenesi yapti doktorum ve ust kemik basik cikti, darmis catim. Normal bir normal dogum yapamazsin dogumun zor olucak, bebek ve senin icin riski var tabiki ama normal istiyorsan deneriz ama olamama ihtimali var mecburi sezeryana aliriz o kadar aciyi cektikten sonra dedi. Benim de bu konuda korkularim vardi cunku anneminde catisi dardi ve normal doguma zorladiklari icin benden oncd bir bebegini kaybetmisti, benim hemen o aklima geldi bebegimi riske atamam sezeryan olsun dedim. Umarim dogru bir karar vermisimdir. Sezeryan icin gun vermedi suyun sancin ne zaman gelirse o zaman alalim, 40. Haftaya kadar dogumun baslamazsa gunun doluncaya kadar bekler oyle aliriz dedi. Normal istiyordum ama hayirlisi bakalim.
benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal doğurursun sorun olmaz dedi benim doktorum. oğlum da çok kilolu olmayacak gibi zaten.üst kemik basık olunca çatı darlığı anlamına gelmiyo sanırım bu

Ben de en son hynobirthing sipariş ettim okumadan dogurmayayim barı diye:) çok sağol canım çok güzel seyler paylasmissin. Birkac hafta önce demissin çömelme vs için ben de yapınca hemen doğacak gibime geliyor neyin kafasını yaşıyorsam:) Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rica ederim canım ne demek, o kitap çok güzel sonuna doğru Olumlamalar var onları da okuyorum her gün.. Çömelme bir arkadaşımda çok işe yaramış, 38 de başlamış annesi emekli ebe, o tavsiye etmiş ben de başladım geçen hafta

Kızlar biraz geç oldu ama yine de yazayım gecen hafta pazartesi dogum yaptim kızım 2830 gr 50 cm dogdu
Yeni yeni toparlanmaya başladık harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallah bir ara dogum hikayemi de yazarım
Herkes iyidir ınsallah dogumlar yaklaştı herkesin iyi haberlerini almak dılegıyle...

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza

Geçmiş olsun canım çokşükür sağlıkla kavuştunuz önemli olan o.. Acı da geçiyor bir şekilde. Gittiğim doktor normali destekliyor ama nöbetine denk gelmezsem gelemiyor, öyle olursa özelde başka bir dra gideceğim canım
Canım ınsallah süreç gönlüne göre işler hayirlisi ile oğlunu kucağına alırsın...

Kizlar kizimin kontrolu vardi..Testinde sarilik oldugu anlasildi..Degeri 17,4cikti dr.yatis verdi sabaha kadar gecebilecegini soyledi..Sizce gecermi? Dua bekliyoruz sizden:KK42:
canım Allah yardımcınız olsun. sabaha çıkar inşallah

Bebek hareket ediyor cnm pozisyon değiştirin ce devam ediyor onu bnde takip ettim baya da şiddetli
ne zamandır devam ediyo canım? doğum sancısı olunca anlarsın diyolar ama nasıl bişey bende bilmiyorum ki:110:

Back