• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mrblar...nasılsınız gençler...biz oğluşumla göbekte olmanın son dönemlerini yaşadığımızdan keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.her nekadar geceler kabus gibi geçsede...
topiğin genelinde bunalım havası var..yorumlara bakıyorum ; daha 15-20günü bile olanlar daha doğurmadım ne zamn doğacak vs. yazıp kendilerini yıpratmışlar.özellikle normal doğum yapacaklar bu kadar huzursuz etmeyin kendinizi gününüz gelmeden sancı nasıl olsunki..tmm topik olarak erken doğumlar olmuş olabilir amadaha bugün girdik eylüle.. umutdunyasi umutdunyasi canım yarın doluyor takvimde senin günün neden hemen suni sancı verilecek.bikaç gün beklenemiyormu acaba..öndenmi gidiyordu bebeğin oyüzdenmi diren suni sanıc verilecek
Bende aynı seyı dusunuyorum ben yazacaktım eyluk sonu gını dogum gorunen aneler daha dogmadı nezaman dogar dıye yazınca gunu gelmıs Aneler ne yapaın ;) kesınlıkle karnımızda oldugu gunlerı tekmelerını ozluyor ınsan bende cumaya kadar gelmese sunı sancı verecek benım drumda

Bende aynı seyı dusunuyorum ben yazacaktım eyluk sonu gını dogum gorunen aneler daha dogmadı nezaman dogar dıye yazınca gunu gelmıs Aneler ne yapaın :KK66: kesınlıkle karnımızda oldugu gunlerı tekmelerını ozluyor ınsan bende cumaya kadar gelmese sunı sancı verecek benım drumda

Bende girdigimde ayni seyi düsünmüstüm miskamber arkadasimiz gibi.. ben sahsen son günlerim oldugu icin heycanlaniorum birde bize 31. Haftada erken dogum riski demislerdi bununda cok etkisi var..

Selam kızlar şimdi doktordan geldim benim paşa nın hala gelmeye niyeti yok muş cuma tekrar kontrol var olmazsa p.tesi önce suni sancı denenecek yine de rahim açılmazsa sezaryan olacak.insallah gelir sancilarim kendiliğinden.Korkmaya başladım iyice.Bebişlerine kavuşan arkadaşlar gözünüz aydin Allah sağlık li bir ömür nasip etsin.

Slm kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var ya bu sancı nasil bişey Nerede hissediliyor lütfen bilenler yazsın benim doğuma daha var ama dünden beri belimin sağ arka tarafı bıçak saplanIR gibi ağrıyor. Ve sağ kasığımda.. arada da sanki elektrik çarpıyor gibi bişeyler hissediyorum aşağılarda.bunlar sancı mi ? Sola yatınca sağ arkadaki ağrı geçiyor böbrek mi acaba? Kafam karmakarışık.fikirlerinizi yazın lütfen :KK17::mad:
Canım bu benim ikinci hamileliğim.ilkinde kızım 3 gün kala doğdu.ben de stres yapıyordum doğmayacak diye.senin şu anki sancın sinir sıkışması gibi,ben iki aydır sağ kalçamda o sancıyı çekiyorum.doğum sancım çok farklıydı.o gün sanki hep büyük tuvaletim gelecekmiş hissi vardı,afedersin aşağı makat tarafına aşırı baskı vardı.ishal olmuştum.seninki doğum sancısı değil kanımca.siyatik ağrısı gibi

İnşallah canim darisi tum bekleyenlerin başına

Allah razi olsun cnm saol okuyorum bol bol sağlıkla gelir inşallah bebeğim minik biraz kilosu az inşallah bi problem olmaz

İçini ferah tut canım aklına kötü şeyler getirme Allah bebişinde seninde yardımcın olsun

Kızlar ben bebeğimi 35 haftalık doğurdum..su an 4 gunluguz biraz minnak bebek...ben hem normal dogum hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisindende korkmayın derim..normal doğumunda kolay oldu bu spinal sezeryanim da kolay oldu..biz çok saglikliyiz herkese hayirli doğumlar nasip etsin Allah..dogum yapanlara da hayirli ugurlu omurlu olsun bebisleriniz diyorum..:KK200::nazar:

nilsena nilsena ve meleksr meleksr hayirli ugurlu olsun bebisleriniz.saglikla buyur ins bebekleriniz.:nazar: Ben hastanedeyim bir arkadsm ameleyt oldu kistlerinden dr m yapti ameliyati. Bana cumaya gun vermişti zaten onumuzdeki hafta bekliyorum bebisi dedi. Artik hic beklemiyorum valla umudum kalmadi:KK12:

nilsena nilsena ve meleksr meleksr hayirli ugurlu olsun bebisleriniz.saglikla buyur ins bebekleriniz.:nazar: Ben hastanedeyim bir arkadsm ameleyt oldu kistlerinden dr m yapti ameliyati. Bana cumaya gun vermişti zaten onumuzdeki hafta bekliyorum bebisi dedi. Artik hic beklemiyorum valla umudum kalmadi:KK12:
Beklenen tarihimiz aynı ama ben de hiç doğuracakmış gibi hissetmiyorum :) Bir de hala doğurmadın mı diyenler yüzünden iyice strese girdim ayy...Doğurmuyorum hemşerim, oğluşumun keyfi yerinde diyesim geliyo :)

Allah bin kere yardmcn olsun cnm.. Benden daha az kladı semin ama aynı korkuları yaşıyorum.. Rabbim bunaltmasın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün

mrblar...nasılsınız gençler...biz oğluşumla göbekte olmanın son dönemlerini yaşadığımızdan keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.her nekadar geceler kabus gibi geçsede...
topiğin genelinde bunalım havası var..yorumlara bakıyorum ; daha 15-20günü bile olanlar daha doğurmadım ne zamn doğacak vs. yazıp kendilerini yıpratmışlar.özellikle normal doğum yapacaklar bu kadar huzursuz etmeyin kendinizi gününüz gelmeden sancı nasıl olsunki..tmm topik olarak erken doğumlar olmuş olabilir amadaha bugün girdik eylüle.. umutdunyasi umutdunyasi canım yarın doluyor takvimde senin günün neden hemen suni sancı verilecek.bikaç gün beklenemiyormu acaba..öndenmi gidiyordu bebeğin oyüzdenmi diren suni sanıc verilecek

Neden sunı sancı vercek doktorun birazdaha beklenebilir

Güzelim kuvet sıcak suyla doldurup içine gir. Içinde kal uzun bi müddet. Ise yarayabilir. Inşallah gerek kalmaz suni sanciya

aynı psikoloji içindeyiz canım.hurma,yürüyüş,çömelme kalkma::KK70:sanırım bizim hatamız kafaya çok fazla takmamız stres belki doğum başlangıcını erteliyor olabilir.doğal akışına bırakamıyoruz.hafif bir sancı olduğunda hemen heyecanlanıp bekliyorum ama sonuç hüsran:S birde her gören daha doğuramadın mı doğsun artık diyince kan beynime sıçrıyor.sanki benim elimde de ben engelliyorum.:KK62:.hakkımızda hayırlısı sana verebileceğim tek tavsiye bol dua edip senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu istemen.

Kızlar daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlar da vardır.iki ayrı doktorda plesantanda kireçlenmeler oluşmaya başlamış, yani plesanta yaşlanması var dediler.ikiside beklememem gerektiğini söylediler. Yoksa en azından 1 hafta daha beklerdim. Şimdi korkuyorum doktorum ne derse kabul ettim o yüzden.Yarın sabah belli olacak durumum. Açılmam olsun diye yapmadığım kalmadı hurma yürüyüş çömelip kalkma en Son ananas yedim dün bugünde yicem o da etkiliymiş. Malesef evde iki banyoda da duşakabin var küvet olsa sürekli yatardım eminim.Şimdi de sürekli duş alıyorum ama aynı etkiyi gösterir inşallah. Bu kadar şeye açılmam yoksa zaten nasip değilmiş dicem..sadece belirsizlik çok yoruyor...Zaten bu kadar beklemekte doğumu geciktiriyor olabilir kesinlikle katılıyorum.. Yorumlarınız için teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin.Allâh hepimizin Yardımcısı olsun..

Kızlar daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlar da vardır.iki ayrı doktorda plesantanda kireçlenmeler oluşmaya başlamış, yani plesanta yaşlanması var dediler.ikiside beklememem gerektiğini söylediler. Yoksa en azından 1 hafta daha beklerdim. Şimdi korkuyorum doktorum ne derse kabul ettim o yüzden.Yarın sabah belli olacak durumum. Açılmam olsun diye yapmadığım kalmadı hurma yürüyüş çömelip kalkma en Son ananas yedim dün bugünde yicem o da etkiliymiş. Malesef evde iki banyoda da duşakabin var küvet olsa sürekli yatardım eminim.Şimdi de sürekli duş alıyorum ama aynı etkiyi gösterir inşallah. Bu kadar şeye açılmam yoksa zaten nasip değilmiş dicem..sadece belirsizlik çok yoruyor...Zaten bu kadar beklemekte doğumu geciktiriyor olabilir kesinlikle katılıyorum.. Yorumlarınız için teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin.Allâh hepimizin Yardımcısı olsun..

canım hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun. sen elinden gelen herşeyi yapıosun bebeğin de sende riske girmeden en hayırlı doğum şekli neyse o gerçekleşsin inşallah.

Canımın idrarinda sorun yok ama enfeksiyon falan çıkmadı ben çok sardım sanırım adana gibi biyerde hasta olacak daha küçük diye şimdi ödüm kopuyor ateş ölçer elimde geziyorum
Yok canım idrarda çıkmıyor nasıl oluyorsa pipisinin sünnet derisi geriye gitmesi lazımmis bizimkilerin malesef hiçbirininki geriye gitmiyordu oda ateşe sebep oluyormus

Sagma makinem var canım sagiyirum ama 25 30 cc çıkıyor 30 35 cc de mama veriyorum yalancı memeye alistirmaya çalışıyorum ama önce alıyo 2 kere çekiyor atıyo evet göğsümde emerek uyuyo sadece
Az çıkıyormuş, yetmemesi normal ama kac günlükki bebişin? Sak'ın pes etme benimkide öyleydi. Yavaş yavaş artar ama kendinide yormamam gerek, vucudunun kaliteli süt üretebilmesi için 2 saat minimum beklemek gerekir, eğer ağlıyor diye habire süt verirsen vücudun ilk ürettiği hep su ihtiyacını karşılayan kısmı oluyor, sonra doyurucu ve besleyici bölÜm olusuyor. Devamlı emzirme kaliteli sütün oluşmaması demek, o zamanda doymuyor tabi . Ben de ilk aptamil sonra bebelac a geçmiştim , aynı firma ambalaj farkı var, içindeki aparatları bile aynı

Az çıkıyormuş, yetmemesi normal ama kac günlükki bebişin? Sak'ın pes etme benimkide öyleydi. Yavaş yavaş artar ama kendinide yormamam gerek, vucudunun kaliteli süt üretebilmesi için 2 saat minimum beklemek gerekir, eğer ağlıyor diye habire süt verirsen vücudun ilk ürettiği hep su ihtiyacını karşılayan kısmı oluyor, sonra doyurucu ve besleyici bölÜm olusuyor. Devamlı emzirme kaliteli sütün oluşmaması demek, o zamanda doymuyor tabi . Ben de ilk aptamil sonra bebelac a geçmiştim , aynı firma ambalaj farkı var, içindeki aparatları bile aynı
12 günlük oldu bugün bazen 30 cc de yetmiyor önce doydugunu diyorum ama yarım saat sonra tekrar açıkiyo cuma günü Dr kontrolü var bakalım ne dicek ne yapıcam şaşırdım

Back