2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağlıkla büyüt inş Bebeğini cAnım. Kaç kilo Doğdu Bebeğin? Ben de 35+0 da doğurdum,

İnşallah bu gece gelir! Gelmezse de yrn suni sancın işe yarar hızlıca..seni öyle iyi anlıyorum ki.. Bana da bugun aynı şeyi dedi dr, en gec pts veririm suni sancıyı, beklemem dedi. Beni de aldı kaygılar.. Önce sen sonra ben pıtpıt doğururuz arka arkaya inşallah!

Kızlar biraz geç oldu ama yine de yazayım gecen hafta pazartesi dogum yaptim kızım 2830 gr 50 cm dogdu
Yeni yeni toparlanmaya başladık harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallah bir ara dogum hikayemi de yazarım
Herkes iyidir ınsallah dogumlar yaklaştı herkesin iyi haberlerini almak dılegıyle...

Yok canım idrarda çıkmıyor nasıl oluyorsa pipisinin sünnet derisi geriye gitmesi lazımmis bizimkilerin malesef hiçbirininki geriye gitmiyordu oda ateşe sebep oluyormus
Anladım canım ben çocuğu çok sardım sanırım doğum yaptığım gün çocuk dr.geldi bir kat daha giydirin dedi ondan esinlendim sanirim simdi sadece zibin alt üst üstünede tülbent ortuyorum klimayı da ayarladim uyku modunda bugün iyiyiz çok şükür bidaha yaşamam inş daha çok küçük

Selam kizlar, bugun kontrolum vardi. Doktor problrmletim vardi hallettim cok sukur kendime yrni bi doktor buldum 2. Gidisim icime sindi cok sukur. Simdiye kadar hep normal dogum istedim. Bugun cati muayenesi yapti doktorum ve ust kemik basik cikti, darmis catim. Normal bir normal dogum yapamazsin dogumun zor olucak, bebek ve senin icin riski var tabiki ama normal istiyorsan deneriz ama olamama ihtimali var mecburi sezeryana aliriz o kadar aciyi cektikten sonra dedi. Benim de bu konuda korkularim vardi cunku anneminde catisi dardi ve normal doguma zorladiklari icin benden oncd bir bebegini kaybetmisti, benim hemen o aklima geldi bebegimi riske atamam sezeryan olsun dedim. Umarim dogru bir karar vermisimdir. Sezeryan icin gun vermedi suyun sancin ne zaman gelirse o zaman alalim, 40. Haftaya kadar dogumun baslamazsa gunun doluncaya kadar bekler oyle aliriz dedi. Normal istiyordum ama hayirlisi bakalim.

12 günlük oldu bugün bazen 30 cc de yetmiyor önce doydugunu diyorum ama yarım saat sonra tekrar açıkiyo cuma günü Dr kontrolü var bakalım ne dicek ne yapıcam şaşırdım
Hem anne sütü hem mama yetmiyor mu? Sanki bu bebe benimki gibi emme isteği varmış gibi geldi. Emziğini değiştirmeyi denedin mi? Bazı bebekler 5. Farklı emzikte bile tuttuğu oluyor. Eğer kilo alımı Dr kontrolünde normalse tecrübeli ve çok çekmiş bir anne olarak emzik cesitlerini denemeni tavsiye ederim, uykusuz geceler cok zor oluyor, ben gece 4 saat emzirdiğimi, çekince ağladığını bilirim. Ben diretmemiştim, eşim kayınvalidem emzik düşmanı ama olan anneye oluyor tabi

Canım yazdığını görmek çok mutlu etti beni.eskileri görmek iyi geliyor.. Allâh analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah prensesin.. catdog un da haberini vermişsin onunda bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim.. Darısı bizlerin başına insallah :)

Senin daha vaktin var canım strese girme inan bana daha kötü oluyor.. İnşallah vakti dolmadan gelir yavrun..benim için de hayırlısı böyleymiş diyorum artık.. İnşallah dediğin gibi bu gece gelir :) kolay olacağına inandırmaya çalışıyorum kendimi.dayanıklıyım suni sancıya bile dayanırım diyorum kendime gaz veriyorum.. Ama aslında korkuyorum tabi.. İnşallah yavrumu sağ salim kucağıma alayım da gerisi bi şekilde olur inşallah..

Az kalmış senin de canım sizlerin de güzel haberlerini alırız ınsallah bebekler doğunca fırsat zor oluyor yazmaya ama vakit buldukça bakıyorum arada...sürekli meme emmek istiyo kızım basından ayrılmak zor oluyor ama tatlı telaşlar canım...

Canim gecmis olsun kavusmussun melegine gozun aydin :) rabbim anneli babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah.

işte insanlar patavatsız.hamile bir bayanla nasıl konuşulması nasıl davranılması gerek bilmiyorlar.senin karnın büyükmüş benim karnım küçük:) tanımayanlar 6-7 aylık falan sanıyor.akrabalar ise felaket tellalı işte doğurmuyon mu yok efendim karnın küçük senin oğlan zayıftır. benim günüm azaldığı için ister istemez kafaya takıyorum 3 gün kaldı ne açılma vardı ne sancı:S artık hakkımızda hayırlısı. sağ sağlim kucağımıza alalım da diğer her şey boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…