- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
ne goruldu?canım hayırlısı ile sağlıkla al inşallah meleğini kucağına. dualarımız sizinle..
Allah yar ve yardımcınız olsun cnm! Bizleri de haberdar et.. Dualarımız seninleKizlar sabah kontrole geldim. 36+5teyim. Nst de bebekte tasikardi goruldu.. Yatisimi yaptilar. Duzelmezse alicaklar.. Dua edin bize
Sağlıkla büyüt inş Bebeğini cAnım. Kaç kilo Doğdu Bebeğin? Ben de 35+0 da doğurdum,Kızlar ben bebeğimi 35 haftalık doğurdum..su an 4 gunluguz biraz minnak bebek...ben hem normal dogum hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisindende korkmayın derim..normal doğumunda kolay oldu bu spinal sezeryanim da kolay oldu..biz çok saglikliyiz herkese hayirli doğumlar nasip etsin Allah..dogum yapanlara da hayirli ugurlu omurlu olsun bebisleriniz diyorum..
İnşallah bu gece gelir! Gelmezse de yrn suni sancın işe yarar hızlıca..seni öyle iyi anlıyorum ki.. Bana da bugun aynı şeyi dedi dr, en gec pts veririm suni sancıyı, beklemem dedi. Beni de aldı kaygılar.. Önce sen sonra ben pıtpıt doğururuz arka arkaya inşallah!Kızlar daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlar da vardır.iki ayrı doktorda plesantanda kireçlenmeler oluşmaya başlamış, yani plesanta yaşlanması var dediler.ikiside beklememem gerektiğini söylediler. Yoksa en azından 1 hafta daha beklerdim. Şimdi korkuyorum doktorum ne derse kabul ettim o yüzden.Yarın sabah belli olacak durumum. Açılmam olsun diye yapmadığım kalmadı hurma yürüyüş çömelip kalkma en Son ananas yedim dün bugünde yicem o da etkiliymiş. Malesef evde iki banyoda da duşakabin var küvet olsa sürekli yatardım eminim.Şimdi de sürekli duş alıyorum ama aynı etkiyi gösterir inşallah. Bu kadar şeye açılmam yoksa zaten nasip değilmiş dicem..sadece belirsizlik çok yoruyor...Zaten bu kadar beklemekte doğumu geciktiriyor olabilir kesinlikle katılıyorum.. Yorumlarınız için teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin.Allâh hepimizin Yardımcısı olsun..
Hayırdır cnm?kizlar hayat cok zor
Anladım canım ben çocuğu çok sardım sanırım doğum yaptığım gün çocuk dr.geldi bir kat daha giydirin dedi ondan esinlendim sanirim simdi sadece zibin alt üst üstünede tülbent ortuyorum klimayı da ayarladim uyku modunda bugün iyiyiz çok şükür bidaha yaşamam inş daha çok küçükYok canım idrarda çıkmıyor nasıl oluyorsa pipisinin sünnet derisi geriye gitmesi lazımmis bizimkilerin malesef hiçbirininki geriye gitmiyordu oda ateşe sebep oluyormus
Canım dinlenmek lazım rezene ısırgan otu komposto helva çok iyi geliyo12 günlük oldu bugün bazen 30 cc de yetmiyor önce doydugunu diyorum ama yarım saat sonra tekrar açıkiyo cuma günü Dr kontrolü var bakalım ne dicek ne yapıcam şaşırdım
Hem anne sütü hem mama yetmiyor mu? Sanki bu bebe benimki gibi emme isteği varmış gibi geldi. Emziğini değiştirmeyi denedin mi? Bazı bebekler 5. Farklı emzikte bile tuttuğu oluyor. Eğer kilo alımı Dr kontrolünde normalse tecrübeli ve çok çekmiş bir anne olarak emzik cesitlerini denemeni tavsiye ederim, uykusuz geceler cok zor oluyor, ben gece 4 saat emzirdiğimi, çekince ağladığını bilirim. Ben diretmemiştim, eşim kayınvalidem emzik düşmanı ama olan anneye oluyor tabi12 günlük oldu bugün bazen 30 cc de yetmiyor önce doydugunu diyorum ama yarım saat sonra tekrar açıkiyo cuma günü Dr kontrolü var bakalım ne dicek ne yapıcam şaşırdım
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallahKızlarcatdog merak etmişsiniz yakışıklı oğlu dogdu bugün ikisi de maşallah cok iyiler...
Canım yazdığını görmek çok mutlu etti beni.eskileri görmek iyi geliyor.. Allâh analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah prensesin..Kızlar biraz geç oldu ama yine de yazayım gecen hafta pazartesi dogum yaptim kızım 2830 gr 50 cm dogdu
Yeni yeni toparlanmaya başladık harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallah bir ara dogum hikayemi de yazarım
Herkes iyidir ınsallah dogumlar yaklaştı herkesin iyi haberlerini almak dılegıyle...
Senin daha vaktin var canım strese girme inan bana daha kötü oluyor.. İnşallah vakti dolmadan gelir yavrun..benim için de hayırlısı böyleymiş diyorum artık.. İnşallah dediğin gibi bu gece gelir :) kolay olacağına inandırmaya çalışıyorum kendimi.dayanıklıyım suni sancıya bile dayanırım diyorum kendime gaz veriyorum.. Ama aslında korkuyorum tabi.. İnşallah yavrumu sağ salim kucağıma alayım da gerisi bi şekilde olur inşallah..İnşallah bu gece gelir! Gelmezse de yrn suni sancın işe yarar hızlıca..seni öyle iyi anlıyorum ki.. Bana da bugun aynı şeyi dedi dr, en gec pts veririm suni sancıyı, beklemem dedi. Beni de aldı kaygılar.. Önce sen sonra ben pıtpıt doğururuz arka arkaya inşallah!
Âmin canım hepimiz ınsallahAllah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah
Az kalmış senin de canım sizlerin de güzel haberlerini alırız ınsallah bebekler doğunca fırsat zor oluyor yazmaya ama vakit buldukça bakıyorum arada...sürekli meme emmek istiyo kızım basından ayrılmak zor oluyor ama tatlı telaşlar canım...Canım yazdığını görmek çok mutlu etti beni.eskileri görmek iyi geliyor.. Allâh analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah prensesin..catdog un da haberini vermişsin onunda bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim.. Darısı bizlerin başına insallah :)
Canim gecmis olsun kavusmussun melegine gozun aydin :) rabbim anneli babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah.Az kalmış senin de canım sizlerin de güzel haberlerini alırız ınsallah bebekler doğunca fırsat zor oluyor yazmaya ama vakit buldukça bakıyorum arada...sürekli meme emmek istiyo kızım basından ayrılmak zor oluyor ama tatlı telaşlar canım...
Teşekkür ederim canım:)Canim gecmis olsun kavusmussun melegine gozun aydin :) rabbim anneli babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah.
benim karnım çok büyük canım doğurdu doğurcak kıvamında görüyo herkes heralde o yüzden olucak ki banada daha doğurmadın mı ne geziyosun diyen çok bende yok daha vakti var burdan askere göndercem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?