- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Canım bu benim 2. Hamileliğim ilkinde de 5.aydan sonra çok çektim kuyruk sokumumdan.. hep doğumdan sonra geçecek diye bekledim sonra dikişlerden dedim.. Baktım hala oturamıyorum senin gibi ortapediye gitmiştim eğilme var demişti bunun tedavisi yok simide oturcan deyip gönderdi. Sonra annem bebek 4 aylıkken memlekette bi çıkıkçıya götürdü beni o belimden bikaç ufak dokunuş yaptı geçmişti. Ara ara ağrıdığı oldu bir kere de ist.da fizyoterapiste gitti o da makattan Manuel uygulama yaptı hiç sorunum yoktu 4 yıldır taaaki bu hamileliğimin 5. Ayına kadar. Şu an en büyük sorunum bu yatarken bile ağrıyor inş doğumdan sonra bu yöntemleri yine deneyeceğim inş yine şifa olur.. Ama doktorlar bişey yapmıyorlar
Bende doğum dan beri oturma minderi ne oturuyorum 20 gün oldu ortapedi ye gittik kırık yok dedi zaten 2500 kilo doğumda Kirilmasini beklemiyordum dedi.
Aynen öyle çaresi yok ağrının geçmesini bekleyecek sin dedi.
Bu arada ben hiç korse takmamistim normal doğum ama dikişler agrisisindan ugrasamadım.
İki gün önce sadece karnı saran korse taktım ama kemikleri m den sesler geliyor du yürürken korse de takmıyorum