• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar prima premium care alanlar ilk paketi 1 numara mı aldınız bir de sıfır numara gördüm de sanırım o prematüre bebekler için..1 mi alacağız? Unutmuşum :))
Ben 1 nedenle başladım suan 12 günlük kızım ve 4. Paketi açtım sık sık degistiriyorum 2 bedene nezaman geçerim bilmiyorum ama daha 1 büyük geliyo sanırım 5 kilodan sonra 2 bedene gecicek 0 beden almadım

Ben 1 nedenle başladım suan 12 günlük kızım ve 4. Paketi açtım sık sık degistiriyorum 2 bedene nezaman geçerim bilmiyorum ama daha 1 büyük geliyo sanırım 5 kilodan sonra 2 bedene gecicek 0 beden almadım

12 günde 4. Paket mi ayyy stok mu yapsak şimdiden acaba biz 6 paket prima almıştık arkadaşın biri çok almayın belki primayı kabul etmez dedi hem şaşırdık hem kafamız karıştı sonuçta en kaliteli bezlerin başında prima onuda kabul etmezse ne edecek diye düşünüyor insan

Dün gece hastanedeydm arkadaşlar 2gundur suren sancilar ve kasilmalar yuzunden cati muayenesi yapti doktor rahimde yumuşama var her an dogum başlayabilir dedi öğleden sonra tekrar gidicem yatış yapabiliriz dendi :KK43:

hayırlı doğumlar inşallah bir avazda kurtulursunuz meleğinle :)

Dün gece hastanedeydm arkadaşlar 2gundur suren sancilar ve kasilmalar yuzunden cati muayenesi yapti doktor rahimde yumuşama var her an dogum başlayabilir dedi öğleden sonra tekrar gidicem yatış yapabiliriz dendi :KK43:

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah bol bol inşirah suresini oku içini rahatlatır

Ben de 1 numara aldım 3 . Paketteyim canım. Benim ki biraz küçük doğduğundan herhalde biraz daha 1 numaradan devam ederiz.

Canım rutin olarak epiZyo yapılmasını engelleyebiliyor perine esnek olunca kesiye gerek kalmıyor ama yapması bana çok zor geldi ulaşamıyorum tam olarak. Eşiniz yapabilir benim eşim şuanda yanımda değil beraber olsak ona yaptırırdım.. Internette bolca tarif ve video var canım ben saf zeytinyağı kullanıyorum yaptığımda..
Tesekkurler canim benimde esim yanimda degil haftada iki gun yapsak yinede faydasi olurmu acaba?

mrblar...nasılsınız gençler...biz oğluşumla göbekte olmanın son dönemlerini yaşadığımızdan keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.her nekadar geceler kabus gibi geçsede...
topiğin genelinde bunalım havası var..yorumlara bakıyorum ; daha 15-20günü bile olanlar daha doğurmadım ne zamn doğacak vs. yazıp kendilerini yıpratmışlar.özellikle normal doğum yapacaklar bu kadar huzursuz etmeyin kendinizi gününüz gelmeden sancı nasıl olsunki..tmm topik olarak erken doğumlar olmuş olabilir amadaha bugün girdik eylüle.. umutdunyasi umutdunyasi canım yarın doluyor takvimde senin günün neden hemen suni sancı verilecek.bikaç gün beklenemiyormu acaba..öndenmi gidiyordu bebeğin oyüzdenmi diren suni sanıc verilecek

Günaydın kızlar dün gece regl olacakmışım gibi sancılarım vardı kasılmalarım da oldu..Çok sevindim tabi..sabah kaşıntıyla uyandım yine :KK43: duşa girerken ne olur nişan gelmiş olsun ne olur suyum gelsin doğum başlasın artık diye sayıklıyodum kendi kendime.. Ama yine hüsrana uğradım.Hiç birşey yok.duştan sonra kasılma oldu yine o kadar..dua edin ne olur kendiliğinden başlasın doğumum yarın suni sancı alıcam ve ben zaman daraldıkça daha çok korktuğumu farkediyorum.bu arada tabi açılmam varsa suni sancı verecek doktor o da meçhul yani..sezeryanda olmak istemiyorum :KK43: Allahım sen yardım et hepimize :KK43:
Neden sunı sancı vercek doktorun birazdaha beklenebilir

Günaydın kızlar dün gece regl olacakmışım gibi sancılarım vardı kasılmalarım da oldu..Çok sevindim tabi..sabah kaşıntıyla uyandım yine :KK43: duşa girerken ne olur nişan gelmiş olsun ne olur suyum gelsin doğum başlasın artık diye sayıklıyodum kendi kendime.. Ama yine hüsrana uğradım.Hiç birşey yok.duştan sonra kasılma oldu yine o kadar..dua edin ne olur kendiliğinden başlasın doğumum yarın suni sancı alıcam ve ben zaman daraldıkça daha çok korktuğumu farkediyorum.bu arada tabi açılmam varsa suni sancı verecek doktor o da meçhul yani..sezeryanda olmak istemiyorum :KK43: Allahım sen yardım et hepimize :KK43:
Güzelim kuvet sıcak suyla doldurup içine gir. Içinde kal uzun bi müddet. Ise yarayabilir. Inşallah gerek kalmaz suni sanciya

hayırlı doğumlar inşallah bir avazda kurtulursunuz meleğinle :)

İnşallah canim darisi tum bekleyenlerin başına
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah bol bol inşirah suresini oku içini rahatlatır

Allah razi olsun cnm saol okuyorum bol bol sağlıkla gelir inşallah bebeğim minik biraz kilosu az inşallah bi problem olmaz

Canım rutin olarak epiZyo yapılmasını engelleyebiliyor perine esnek olunca kesiye gerek kalmıyor ama yapması bana çok zor geldi ulaşamıyorum tam olarak. Eşiniz yapabilir benim eşim şuanda yanımda değil beraber olsak ona yaptırırdım.. Internette bolca tarif ve video var canım ben saf zeytinyağı kullanıyorum yaptığımda..
Merhaba. Perine masaji için doktorumun tavsiyesi buğday yağı oldu. Kendisi doğal doğumlu bir doktordur. Belki işinize yarar sizin de

Acıkçası iilk normal dogumumu yaşadıgım zaman hep bende neden suyum gelmiyor neden sancım yok acaba bu belirtimi şu belirtimi diye hep kendi kendimi yerdim ama inanın ki gereksiz kafa kurcalamasıymış çünkü oglum tam gününde sancı yaptı ve geldi.
Şimdi de etraftan herkes bu erken dogar ikinciler kolay olur falan filan diye yine kafamı karıştıracak şeyler söylüyorlar. Kendinizi cok dinlemeyın kızlar ınanınki suan karnımızda en rahat zamanları bebeklerinize normal dogumla kavuşmak isteyenler acılar çok buyuk ve zor olsada allah bi avazda kurtarsın bizi

Günaydın güzel anneler.Elhamdulillah dun aksam 9 da bebegime epidural normal dogumla kavustum.4 kilo doğdu defnem.çok kolay bi doğum oldu.inşallah bugün ayrıntılı yazarım.Allah herkese kolay doğumlar versin inşallah.
Hayırlı olsun güle güle buyur bebeğini an ali babalı huzurlu saglikli inşallah

Bugün oğlumun ilk kez ateşi çıktı çok korktuk 38.7cikti eşim gelene kadar heryerini ıslak bez ile sildim koltuk altına ıslak pamuk koydum çok korktuk tarifi yok o korkunun oğlum daha çok küçük 3tup kan aldılar(icim gitti)idrar tahlili yaptılar çok şükür bişe çıkmadı yine biraz önce yüksek çıktı hemen klimayı açtık ve emzırdım ilk defa oğluma calpol şurup verdim şükür geçti cocugumu cok şükür sardım sanırım bugün o yüzden çıktı inşallah atlatiriz bu ateşi çok korkuyorum 3 gündür o kadar çok yorgun ve uykusuzumki anlatamam gece oğluma kalkıyorum emzırmeye falan gündüz yatim diyorum biri geliyor olmadı kaynanam aşağı iniyor uyuyan cocugu aliyorlar kucagina icune girecekler nerdeyse ellerini sürüp oksuyorlar cildiriyorum bise diyemiyorum ckok seviyorlarama daha bebegim cok kucuk uyuyamıyorum hiç kimseyi istemiyorum artık oğlumla başbaşa kalmak istiyorum offffff
Canım benim oğlanlarda hep ateşlenirdi hiçbir şey bulunmazdi en son sorunu sunnetcimiz buldu 21 günlüktu oğlum sünnet ettirdik çok şükür kurtulduk ateşten inşallah bu doğacak oğlumuda beklemeden sünnet yaptiracam

Back