2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bende doğum dan beri oturma minderi ne oturuyorum 20 gün oldu ortapedi ye gittik kırık yok dedi zaten 2500 kilo doğumda Kirilmasini beklemiyordum dedi.
Aynen öyle çaresi yok ağrının geçmesini bekleyecek sin dedi.
Bu arada ben hiç korse takmamistim normal doğum ama dikişler agrisisindan ugrasamadım.
İki gün önce sadece karnı saran korse taktım ama kemikleri m den sesler geliyor du yürürken korse de takmıyorum

aynı psikoloji içindeyiz canım.hurma,yürüyüş,çömelme kalkma:sanırım bizim hatamız kafaya çok fazla takmamız stres belki doğum başlangıcını erteliyor olabilir.doğal akışına bırakamıyoruz.hafif bir sancı olduğunda hemen heyecanlanıp bekliyorum ama sonuç hüsran:S birde her gören daha doğuramadın mı doğsun artık diyince kan beynime sıçrıyor.sanki benim elimde de ben engelliyorum..hakkımızda hayırlısı sana verebileceğim tek tavsiye bol dua edip senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu istemen.

Haklısın canım haberleri merak etmesem ben de girmek istemiyorum bazen çünkü stresi hissediyor insan. Doğum sonrası kolay değil bugünlerin ayrı tadı var. Bebişlerimiz hazır olsun da gelsin inşallah

Çok doğru tespit:) heyecan demek adrenalin hormonu demek o da oksitosin yani doğum yapmamızı sağlayan hormonun baş düşmanı..

Canımın idrarinda sorun yok ama enfeksiyon falan çıkmadı ben çok sardım sanırım adana gibi biyerde hasta olacak daha küçük diye şimdi ödüm kopuyor ateş ölçer elimde geziyorum

@cryofangel canım nasılsın nasıl gidiyor son zamanlardasiniz canım hani diyolardi ya bu günlerin kıymetini bilin diye bir yerde haklilarmis çok tatlilar öpmeye dokunmaya kiyamiyosun bir parçan senin benim oğlum dün ateslendi çok korktuk hemencikten acile götürdük 3tup kan aldılar bişe çıkmadı gecede ateslendi şimdi iyi çok şükür o kadar yorgunum ki anlatamam çocuğum iyi olsunda varsın ben yorgun olim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım

Kizlar simdi farkettim daha once hic dikkat etmemistim benim dogum tarihi sat a gore 10 eylul ama usg de 21 eylul yaziyor. Gecerli olan hangisi? Ben hangisini baz alicam simdi 21 degil deyin lutfen

10 eylulu canım, bende de aynı durum var

Merhabalar canlar :) Şanımıza yaraşır şekilde eylül geldi, artık doğurabiliriz İnşaAllah kolaycacık kendiliğinden başlayan doğunlarımız olsun. Yeni gelen bebişler hoşgelmişler.. Benim doktorum da günü geçince en fazla 3 gün bekleyeceğini doğum başlamazsa suni sancı vereceğini söyledi Korkuyorum bu suni sancı olayından. 41. haftayı da doldursam mı başlamazsa doğum diyorum ama bir yandan da bebişe bir şey olur mu diye tereddütteyim..

S.a arkadaslar bende araniza yeni katildim.. beklenen dogum tarihim persembe ama bizimkinin gelmeye niyeti yok pek sanirim.. hafif ishal olmusum sizce bu dogum belirtisi olabilirmi?

Slm kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var ya bu sancı nasil bişey Nerede hissediliyor lütfen bilenler yazsın benim doğuma daha var ama dünden beri belimin sağ arka tarafı bıçak saplanIR gibi ağrıyor. Ve sağ kasığımda.. arada da sanki elektrik çarpıyor gibi bişeyler hissediyorum aşağılarda.bunlar sancı mi ? Sola yatınca sağ arkadaki ağrı geçiyor böbrek mi acaba? Kafam karmakarışık.fikirlerinizi yazın lütfen

S.a arkadaslar bende araniza yeni katildim.. beklenen dogum tarihim persembe ama bizimkinin gelmeye niyeti yok pek sanirim.. hafif ishal olmusum sizce bu dogum belirtisi olabilirmi?
Arkadaşım doğumundan iki gün önce ishal olmuştu ama tabi onda bide nişan gelmişti. Olabilir yani

benim karnım çok büyük canım doğurdu doğurcak kıvamında görüyo herkes heralde o yüzden olucak ki banada daha doğurmadın mı ne geziyosun diyen çok bende yok daha vakti var burdan askere göndercem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…