- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Canım bu benim 2. Hamileliğim ilkinde de 5.aydan sonra çok çektim kuyruk sokumumdan.. hep doğumdan sonra geçecek diye bekledim sonra dikişlerden dedim.. Baktım hala oturamıyorum senin gibi ortapediye gitmiştim eğilme var demişti bunun tedavisi yok simide oturcan deyip gönderdi. Sonra annem bebek 4 aylıkken memlekette bi çıkıkçıya götürdü beni o belimden bikaç ufak dokunuş yaptı geçmişti. Ara ara ağrıdığı oldu bir kere de ist.da fizyoterapiste gitti o da makattan Manuel uygulama yaptı hiç sorunum yoktu 4 yıldır taaaki bu hamileliğimin 5. Ayına kadar. Şu an en büyük sorunum bu yatarken bile ağrıyor inş doğumdan sonra bu yöntemleri yine deneyeceğim inş yine şifa olur.. Ama doktorlar bişey yapmıyorlar
aynı psikoloji içindeyiz canım.hurma,yürüyüş,çömelme kalkma:Benim gibi günü dolmak üzere olan hamişler doğumu başlatmak için yaptığınız birşeyler var mı??? Hurma yiyorum çömelip kalkma hareketleri ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum.. Onun dışında strese girip habire doğumu düşünüyorum. 1 günüm kaldı çarşamba büyük gün o kadar merak ediyorum ki açılmam var mı? Suni sancıdan korkuyorumdoğumun normal bir şekilde başlamasını çok istiyorum...
@catdog kavuşmuşsundur yavruna.. İnşallah herşey çok kolay ve güzel olmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Haber yok dunden beri bende bekliyorum catdogu.sen nezmn sezeryan miskcim doktor bana 10u diyo sezeryan tarihi@catdog dün doğum yapacaktı haber varmı
Canım her gün hatta günde 2 kere yapın diyorlar haftada 2 yetmiyormuşTesekkurler canim benimde esim yanimda degil haftada iki gun yapsak yinede faydasi olurmu acaba?
Haklısın canım haberleri merak etmesem ben de girmek istemiyorum bazen çünkü stresi hissediyor insan. Doğum sonrası kolay değil bugünlerin ayrı tadı var. Bebişlerimiz hazır olsun da gelsin inşallahmrblar...nasılsınız gençler...biz oğluşumla göbekte olmanın son dönemlerini yaşadığımızdan keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.her nekadar geceler kabus gibi geçsede...
topiğin genelinde bunalım havası var..yorumlara bakıyorum ; daha 15-20günü bile olanlar daha doğurmadım ne zamn doğacak vs. yazıp kendilerini yıpratmışlar.özellikle normal doğum yapacaklar bu kadar huzursuz etmeyin kendinizi gününüz gelmeden sancı nasıl olsunki..tmm topik olarak erken doğumlar olmuş olabilir amadaha bugün girdik eylüle.. @umutdunyasi canım yarın doluyor takvimde senin günün neden hemen suni sancı verilecek.bikaç gün beklenemiyormu acaba..öndenmi gidiyordu bebeğin oyüzdenmi diren suni sanıc verilecek
Çok doğru tespit:) heyecan demek adrenalin hormonu demek o da oksitosin yani doğum yapmamızı sağlayan hormonun baş düşmanı..aynı psikoloji içindeyiz canım.hurma,yürüyüş,çömelme kalkma:sanırım bizim hatamız kafaya çok fazla takmamız stres belki doğum başlangıcını erteliyor olabilir.doğal akışına bırakamıyoruz.hafif bir sancı olduğunda hemen heyecanlanıp bekliyorum ama sonuç hüsran:S birde her gören daha doğuramadın mı doğsun artık diyince kan beynime sıçrıyor.sanki benim elimde de ben engelliyorum. .hakkımızda hayırlısı sana verebileceğim tek tavsiye bol dua edip senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu istemen.
zeytinyağı da öneriliyor saf zeytinyağı kullanıyorumMerhaba. Perine masaji için doktorumun tavsiyesi buğday yağı oldu. Kendisi doğal doğumlu bir doktordur. Belki işinize yarar sizin de
Bende 1numara 44tane almıştım bir haftada bitti tekrar 1numara 80adet aldim1 aldım canım 2-5 kilo . 1 paket aldım çabuk kilo aldıkları için
Canımın idrarinda sorun yok ama enfeksiyon falan çıkmadı ben çok sardım sanırım adana gibi biyerde hasta olacak daha küçük diye şimdi ödüm kopuyor ateş ölçer elimde geziyorumCanım benim oğlanlarda hep ateşlenirdi hiçbir şey bulunmazdi en son sorunu sunnetcimiz buldu 21 günlüktu oğlum sünnet ettirdik çok şükür kurtulduk ateşten inşallah bu doğacak oğlumuda beklemeden sünnet yaptiracam
Kizlar simdi farkettim daha once hic dikkat etmemistim benim dogum tarihi sat a gore 10 eylul ama usg de 21 eylul yaziyor. Gecerli olan hangisi? Ben hangisini baz alicam simdi21 degil deyin lutfen
Aynen ya 1 numaradan 80 ki olandan aldım 2 hafta ancak gitti.Bende 1numara 44tane almıştım bir haftada bitti tekrar 1numara 80adet aldim
Merhabalar canlar :) Şanımıza yaraşır şekilde eylül geldi, artık doğurabilirizİnşaAllah kolaycacık kendiliğinden başlayan doğunlarımız olsun. Yeni gelen bebişler hoşgelmişler.. Benim doktorum da günü geçince en fazla 3 gün bekleyeceğini doğum başlamazsa suni sancı vereceğini söyledi Korkuyorum bu suni sancı olayından. 41. haftayı da doldursam mı başlamazsa doğum diyorum ama bir yandan da bebişe bir şey olur mu diye tereddütteyim..[/QUOTE
Benım doktorum da gelmezse 41'ı beklerız dedı ama ben de rısk almak ıstemıyorum, beklemeyı dusunmuyorum
Bende erken dogurmasaydim 10eylul demişti banada dr.ama benim ogluşum aceleci davrandıHaber yok dunden beri bende bekliyorum catdogu.sen nezmn sezeryan miskcim doktor bana 10u diyo sezeryan tarihi
Arkadaşım doğumundan iki gün önce ishal olmuştu ama tabi onda bide nişan gelmişti. Olabilir yaniS.a arkadaslar bende araniza yeni katildim.. beklenen dogum tarihim persembe ama bizimkinin gelmeye niyeti yok pek sanirim.. hafif ishal olmusum sizce bu dogum belirtisi olabilirmi?
aynı psikoloji içindeyiz canım.hurma,yürüyüş,çömelme kalkma:sanırım bizim hatamız kafaya çok fazla takmamız stres belki doğum başlangıcını erteliyor olabilir.doğal akışına bırakamıyoruz.hafif bir sancı olduğunda hemen heyecanlanıp bekliyorum ama sonuç hüsran:S birde her gören daha doğuramadın mı doğsun artık diyince kan beynime sıçrıyor.sanki benim elimde de ben engelliyorum. .hakkımızda hayırlısı sana verebileceğim tek tavsiye bol dua edip senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu istemen.
Arkadaşım doğumundan iki gün önce ishal olmuştu ama tabi onda bide nişan gelmişti. Olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?