Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doğuma yakın normal doğum için günde 45 dk yürüyüş, son 2-3 hafta çömel kalk hareketleri, taze hurma, pilates topunda hafif zıplamalar ve 8 çizmeler öneriliyor. Ayrıca kegel egzersizi ve perine masajı öneriliyor, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ben de.. Bir de dualar var internette gördüğüm, Meryem suresi inşikak süresinin ilk 3 ayeti inşirah suresi fatiha felak nas.. Bunları okumaya çalışıyorum.. Bebek için bakım kitabı okumamıştım açıkcası,elimde bebek sorunlarına mucİzevi çözümler mi neydi o kitap vardı hediye, ama açıp okuma ihtiyacı duymamıştım çünkü doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım..bakımla ilgili birçok şeyi anlatmışlardı. Bu sefer bakalım ne yapacağız insan tecrübeli olsa da hem unutuyor hem de her bebek ayrı oluyorbluebottle tecrübeli bir anne olarak okunacak, yapılacak vs. tavsiye edebileceğin bir şeyler var mi?
Çok heyecanlı:) sağlıkla gelsin minik :)Merhaba arkadaşlar! Sezeryan günümüz bugünnn... Eylül'ün ilk annelerinden biri olacağım inşallahhh.. Hazırlandım, bekliyorum. Dualarinizi eksik etmeyinnn!
Canım kaşıntı normal miymiş? Kolestaz vs olıyor ya Allah korusun mutlaka bakmışlardır ama merak ettimCanım inşaAllah benimki de geçer doğumla. Çok fena bir şey yaşayan bilir. Senden de Allah razı olsun cevap yazdın bıkmadan sorularımı cevaplamaya çalıştın. Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin inşaAllah. Yavruna yuvana afiyet versin inşaAllah.
Canım rutin olarak epiZyo yapılmasını engelleyebiliyor perine esnek olunca kesiye gerek kalmıyor ama yapması bana çok zor geldi ulaşamıyorum tam olarak. Eşiniz yapabilir benim eşim şuanda yanımda değil beraber olsak ona yaptırırdım.. Internette bolca tarif ve video var canım ben saf zeytinyağı kullanıyorum yaptığımda..Bluebottle cim perine masajini bizede anlatirmisin ise yarayan birseymiymis..
Gözün Aydın canım darısı başımıza:)Günaydın güzel anneler.Elhamdulillah dun aksam 9 da bebegime epidural normal dogumla kavustum.4 kilo doğdu defnem.çok kolay bi doğum oldu.inşallah bugün ayrıntılı yazarım.Allah herkese kolay doğumlar versin inşallah.
Masallahh canimm benim kurtuldun..Cok gecmis olsun..Allah anaki babali buyutsun..Epidural zaten muthis bisey yoksa o sancilara dayanilmaz..Günaydın güzel anneler.Elhamdulillah dun aksam 9 da bebegime epidural normal dogumla kavustum.4 kilo doğdu defnem.çok kolay bi doğum oldu.inşallah bugün ayrıntılı yazarım.Allah herkese kolay doğumlar versin inşallah.
Harika bi haber cnm! Allah analı babalı büyütsün! Kilolu ve epidual normal doğum daha bi güzel :)Günaydın güzel anneler.Elhamdulillah dun aksam 9 da bebegime epidural normal dogumla kavustum.4 kilo doğdu defnem.çok kolay bi doğum oldu.inşallah bugün ayrıntılı yazarım.Allah herkese kolay doğumlar versin inşallah.
Benim de aynı 36da 2500gr di. Kafası falan küçük çıkıyor. Minyon bir bebek olacakmış. Aynen kilo sağlık demek değil yeter ki sağlıklı olsunlar
Allah bin kere yardmcn olsun cnm.. Benden daha az kladı semin ama aynı korkuları yaşıyorum.. Rabbim bunaltmasın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugünGünaydın kızlar dün gece regl olacakmışım gibi sancılarım vardı kasılmalarım da oldu..Çok sevindim tabi..sabah kaşıntıyla uyandım yine duşa girerken ne olur nişan gelmiş olsun ne olur suyum gelsin doğum başlasın artık diye sayıklıyodum kendi kendime.. Ama yine hüsrana uğradım.Hiç birşey yok.duştan sonra kasılma oldu yine o kadar..dua edin ne olur kendiliğinden başlasın doğumum yarın suni sancı alıcam ve ben zaman daraldıkça daha çok korktuğumu farkediyorum.bu arada tabi açılmam varsa suni sancı verecek doktor o da meçhul yani..sezeryanda olmak istemiyorum Allahım sen yardım et hepimize
39.haftaya kadr aliyor bebisler kilo kizlarzaten 2500 gecen bebeis kendini kurtariyormus
Canım ben de kızımla başbaşa kalmak istedim. Kibarca tşk edip, ben ihtiyacım olursa ararım sizi dedim.Bugün oğlumun ilk kez ateşi çıktı çok korktuk 38.7cikti eşim gelene kadar heryerini ıslak bez ile sildim koltuk altına ıslak pamuk koydum çok korktuk tarifi yok o korkunun oğlum daha çok küçük 3tup kan aldılar(icim gitti)idrar tahlili yaptılar çok şükür bişe çıkmadı yine biraz önce yüksek çıktı hemen klimayı açtık ve emzırdım ilk defa oğluma calpol şurup verdim şükür geçti cocugumu cok şükür sardım sanırım bugün o yüzden çıktı inşallah atlatiriz bu ateşi çok korkuyorum 3 gündür o kadar çok yorgun ve uykusuzumki anlatamam gece oğluma kalkıyorum emzırmeye falan gündüz yatim diyorum biri geliyor olmadı kaynanam aşağı iniyor uyuyan cocugu aliyorlar kucagina icune girecekler nerdeyse ellerini sürüp oksuyorlar cildiriyorum bise diyemiyorum ckok seviyorlarama daha bebegim cok kucuk uyuyamıyorum hiç kimseyi istemiyorum artık oğlumla başbaşa kalmak istiyorum offffff
Kızlar prima premium care alanlar ilk paketi 1 numara mı aldınız bir de sıfır numara gördüm de sanırım o prematüre bebekler için..1 mi alacağız? Unutmuşum :))
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi maşallah kilosu yerinde darısı bize olsun en son usg de bebeğin kilosu kaç çıkmıştıGünaydın güzel anneler.Elhamdulillah dun aksam 9 da bebegime epidural normal dogumla kavustum.4 kilo doğdu defnem.çok kolay bi doğum oldu.inşallah bugün ayrıntılı yazarım.Allah herkese kolay doğumlar versin inşallah.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çok heyecanlı bir bekleyiş olmalıMerhaba arkadaşlar! Sezeryan günümüz bugünnn... Eylül'ün ilk annelerinden biri olacağım inşallahhh.. Hazırlandım, bekliyorum. Dualarinizi eksik etmeyinnn!
Sağol canım aynen öyle hızlı büyüyorlar ki hastane çıkışları hemen küçülüyor :) sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler inşallah1 aldım canım 2-5 kilo . 1 paket aldım çabuk kilo aldıkları için
Sagma makinem var canım sagiyirum ama 25 30 cc çıkıyor 30 35 cc de mama veriyorum yalancı memeye alistirmaya çalışıyorum ama önce alıyo 2 kere çekiyor atıyo evet göğsümde emerek uyuyo sadeceCanım eğer sütün yeterli diyorsa doktorun yeterlidir, verme mama derim. Eğer Şüphe ediyorsan mama yerine ilk başta bir sağma makinası al ve ne kadar sütün geliyor bir ölç. Eğer yeterli düzeydeyse bu bebişi acil emziğe alıştır derim, bazıları emerek sakinleşip uyuyor, yalnızlığını gideriyor, benim büyükte öyleydi
Sağol canım aynen öyle hızlı büyüyorlar ki hastane çıkışları hemen küçülüyor :) sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler inşallah