Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende senin gibiyim Allah sabrını veriyor zor gerçekten ama elden ne gelir ki Senin eşin neden yok işten dolayımı doguma gelicek miYa artık gelsin oğlum hem babasından ayrı hem ondan ayrı en özel ve zor. Günlerim de yalnız olmam cok kötü sabır etmek cok zor oldu Allah I'm sabır ver..
Çok güzel olmuş! Benim bir tek kapı süsüm yok malesef..brnbrr canım merhaba sonunda kapı süsünü bitirebildim :)
Ne güzel doğmamış son haftalar emme refleksi için barsak florası için çok önemli, ne güzel beklemiş annesi, iyi ki gelmemiş erkenden.. Haklısın zor olmuştur ha geldi ha gelecek diye beklemekYa herşey şimdiye kadar yolunda gitseydi bu kadar stres olmazdım. Yoksa daha vakit çok farkındayım. Hamileliğin başından beri hep erken doğum riskim vardı bu haftaları görmeye imkansız Gözüyle bakılıyordu o Yüzden psikolojik olarak erken doğuma odaklanınca insan vakit Geçmek bilmiyor. Bizim 3 aydır doğum çantası hazır kapıda bekliyor.
Yoksa bende bu kadar psikopat gibi doğmasını beklemezdim bu tarihte.
Canım maşallah iyi beklemiş senin bıcırıklar:) genelde ikizler erken geliyor ya, adları da çok güzel sağlıkla gelsinlerCumartesi ikizlerime kavusuyorum sağlıkla gelirler inşallah isimlerini de sonunda koyduk mihrimah mustafa olcak hacı serifede çikolata siparişi verdim tadı güzeldir umarım çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum karışık duygular yaşıyorum kiloları iyi olur inşallah cigelrride gelişir kuveze girmezler gün gecmiyo resmen safak sayiyoruz artik
Evet çok şükür eken gelmediler bende başından beri o korkuyla bu günlere geldim isimleri kızı amcası koydu erkegede ben eşimin ismini koydum babsiyla aynı adı taşısın istedimCanım maşallah iyi beklemiş senin bıcırıklar:) genelde ikizler erken geliyor ya, adları da çok güzel sağlıkla gelsinler
benim de sat a göre 18 eylül doğum ama birkaç ay hariç başından beri genelde 1 hafta civarında geriden geliyor bebişKizlar simdi farkettim daha once hic dikkat etmemistim benim dogum tarihi sat a gore 10 eylul ama usg de 21 eylul yaziyor. Gecerli olan hangisi? Ben hangisini baz alicam simdi 21 degil deyin lutfen
Çok güzel olmuş! Benim bir tek kapı süsüm yok malesef..
Cnm ben gecen cuma gittim tam 38 haftaliktim ama doktor cati muayenesi yapmadi benim gittigim doktor dogum zamanina kadar cati muayenesi yapmiyormus
Bende çok araştırdım meme ucu uyarılmasını Bebe yağı sürüp masaj yapar gibi yapıyorum ama ilişki konusunda cesaret edemedim eşim zaten çok korkuyor  burada sormaya bile çekindim açıkcasıDogumun başlaması için vücudun bir hormon salgılamasi gerekiyor bu da oksitosin hormonu. Ilıski esnasinda salgilaniyor. Meme ucuna yara kremi sürebilirsiniz. Meme ucu uyarılması da keza öyle. Arkadaşlar sıcak duş için de aynı şeyi soylediler. Yürüyüş yapan arkadaşlar da oldu. Umarım sizin de vaktinde ise yarar
sabah 4 ten beri sancilarim var ama ne artiyor ne azaliyor 40 dk da bir geliyorDogumun başlaması için vücudun bir hormon salgılamasi gerekiyor bu da oksitosin hormonu. Ilıski esnasinda salgilaniyor. Meme ucuna yara kremi sürebilirsiniz. Meme ucu uyarılması da keza öyle. Arkadaşlar sıcak duş için de aynı şeyi soylediler. Yürüyüş yapan arkadaşlar da oldu. Umarım sizin de vaktinde ise yarar
Selam cnm iim teşekkürler :) sen nasılsın? Arada sancılarım oluyor oğluşum kanala iice yerleşmiş beklemedeyiz ne zmn gelmek isterse :) sen neler yapıyosun, herşey yolunda inş?Bugün aklıma sen geldin canım ne zamandır mesaj görmedim senden, nasılsın
Canım ben genel anestezide oldum epiduralde genelde gözünü açıyorsun odanda yanında bir bebek ve arada tekrar uykuya dalar gibi oluyorsun ama diğerinde zaten acı hissetme soz konusu bile değil ama en azından kendinde oluyorsun bebeğin ilk sesini görüntüsunu sen görüyorsun eğer anestezi dr uygun görürse kesinlikle epidural derimGunaydin sezeryan olan anneler aranizda genel anesteziyle sezeryan olan varmi genel anestezi bana cok korkutucu geliyo memnunmusunuz kizlar tavsiyelerinizi tecrubelerinizi bekliyorum onumuzdeki gunlerde anestezi uzmaniyla gorusucez bi fikrim olussun istiyorum kararsizim
Canım eğer sütün yeterli diyorsa doktorun yeterlidir, verme mama derim. Eğer Şüphe ediyorsan mama yerine ilk başta bir sağma makinası al ve ne kadar sütün geliyor bir ölç. Eğer yeterli düzeydeyse bu bebişi acil emziğe alıştır derim, bazıları emerek sakinleşip uyuyor, yalnızlığını gideriyor, benim büyükte öyleydiDogum yapmış olan anneler mama takviyesi yapiyomusunuz yapıyorsanız hangi mamayı kullanıyorsunuz sürüm yetmiyor 2 gündür günde 2 defa mama veriyorum Dr ısrarla verme anne sütü yeterli diyo ama doymadan uyumuyor ve 45 dk 1 saat emmesine rağmen hala meme ariyo meme ağzında olduğu halde ağlıyo 30 cc mama verince uykuya dalıyor yarın Dr sorucam ama sizlerdende bilgi almak istedim
Ben de iyiyim canım tatile gelmiş modundayım:)) geziyorum oğlanı kreşe yazdırdım o saatleri kendime ayırıyorum annemle birlikte geziyoruz bir daha bugünleri bulamam, buralara özlem gidermeye çalışıyorum bir yandan doğum için okunacak şeyleri okuyorum olumlamaları yapıuorum vs, perine masajına başladım ama çok düzenli yapamıyorum.. Çrş kontrol var bakalım ne diyecek doktor.. Ben de beklemedeyim:)Selam cnm iim teşekkürler :) sen nasılsın? Arada sancılarım oluyor oğluşum kanala iice yerleşmiş beklemedeyiz ne zmn gelmek isterse :) sen neler yapıyosun, herşey yolunda inş?
36+2de 2500 dü canım en başından beri karın çevresi 1-2 hafta geriden geliyor kilolu bi bebek olmaz dedi sağlıklı olsunda kilolu olmasalarda olur
39.haftaya kadr aliyor bebisler kilo kizlarzaten 2500 gecen bebeis kendini kurtariyormusBenim de aynı 36da 2500gr di. Kafası falan küçük çıkıyor. Minyon bir bebek olacakmış. Aynen kilo sağlık demek değil yeter ki sağlıklı olsunlar