2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah yardımcın olsn bende bugün kızımla kavuscam inşallah heyecan dorukta hala onu kucağıma alacağıma inanamıyorum

Teselkurler canim bilgiler icin

Kolay gecer insallah,hayirli olsun simdiden :) genel anestezi ile mi olacaksin?

Evet dr tebrık etı cok kolay dogurmusum dıye ama ıste kolaylıgı nersesındeydı anlamadım normal dogurduö nısanım aksama dıgru geldı 7 gıbı sancı verdıler 12:45 te dıgum taptım

6 saat surmus toplamda nerdeyse, demek kisa gelmis doktora :)

Herkes seker cikolata vs olayini aylar once halletti ama ben son ana biraktigim icin sizlere danismak istiyorum. Hastanede vermek uzere hem bebek sekeri denilen suslerden hem de cikolata fazla olur mu?

Bebek sekerini kucuk canta seklinde aldim, onlari agaca asmayi dusunuyorum, gelen alsin. Bir tabakta da bebek cikolatasi olacak.

Benim kardesimin de bebisi premature dogdu. Biz nuk un kaucuk kesik uclusunu tutturabildik bebege.. Cok zor dogru biberonu bulmak.. Bebislerin ceneleri guclu omadigi icin tutamiyolar kaucuk uclar yumusak oluyo aklinda bulunsun

Amin sevdacim allah yarimciniz olsun

Cnm allah yardimcin olsun sorunsuz kavusursun insallah minnakina bizi haberdar et

Canım ben avent in 1 numara olan tek deliklisini kullanıyorum. Hem meme emiyor kızım hem de onunla mama veriyorum.memeyi almada bi sıkıntı yaşamadım.

cnm eve döndükten sonra bende 10 gün şırıngayla verdim oğlumda bugün 18 günlük son bir haftadır biberona geçtik dr brown un gaz önleyici biberonunu kullanıyorum gaz sıkıntısı pek olmuyo ama tabiki alışır diyede korkuyorum ama bir arkadaşım uzun süre kullanmış bebeği alışmamış ek olarak gündüzde gecede veriyorum arada sürekli emziriyorum....bende 45ml 4 saatte bir veriyorum arada 4 kezde emzirmeye çalışıyorum benimkide 2680 doğdu ama 2440 a düşmüştü bir gün sonra....en son salı günü 2750 olmuştuk doktor da iyi kilo artışı dedi...

Kuzucuk Fıtri olarak savunma mekanizmasını kullanıyor demek ki maşallah annesi, çünkü sarılığı fazla değil şükür. Hiç korkma. 13 e 14e düşüp taburcu olanları biliyorum. Korkulacak bir değer değil. Önlem olarak iyice emzir, sütünü artıracak yöntemleri uygula.

Kuyruk sokumu düşmesi diye birşey var canım. İyi bir doktora görün ama zamanla istirahatle geçer az sabret. Kuyruk sokumu sıkıntısı çok zordur ben iyi bilirim. Geçmiş olsun.

Peki sen kendi sütünden götürdün mü hiç? Yoksa sadece mama ile mi beslediler?
Biz de aynı durumdayız. Bugün kontrolümüz var.
Rabbim hepimize acil şifa versin.

Kızlar Günaydın ...ogretmen olan eylül anneleri acaba doğum öncesi iznimız yanıyor mu bizim yani dogumdan sonra aktaramiyor muyuz?ben aktarılıyor zannediyordum dün bi kaç yerde yazı okudum muallak kafam karisti

Bugun ogleden sonra kontrolum var cok heycanliyim ve korkuyorum. Cunku son 2 haftadir hep bebegime birsey oldu diye korkuyorum ve geceleri surekli kabus goruyorum. Artik dogursamda rahatlasam. Esimde sabah ise giderken ben doguruyorum diye cagir beni diyo kiziylada konusuyo yeter kizim hadi bugun gel diye onunda uykulari kaciyor geceleri artik sancim baslar falan diye

Günaydın herkese
missladybird seni merak ettim şuan muhtemelen sancı evresindesin. İnşallah çok sürmeden yavrunu sağlıkla alırsın kucağına.
Bu arada magnezyumu biraktim ama 2 gecedir heryerim ağrıyor.Bu ağrılarla kalan günler nasıl geçecek bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba Nasılsıniz ben pek giremiyorum dogum yapan oldumu...oglusumla emzirme savaşına girdik kaç gündür erken doğduğu için sanırım hep uyuyordu memede almiyordu gerçi bende beceremiyordum dunden beri emmeye basladi binlerce sukur kontrole gittik ogluşum gayet iyiymis çok şükür sarılık ta çıkmadı ben çok korkuyordum emmedıgı için binlerce şükür p.tesi tekrar kontrole gidecez..eşimle dün konusuyoruzda canım diyo kaç gündür çok yorulduk ama kendimi hiç yorgun hissetmiyorum diyo aynen öyle çok farklı bir duygu uyuyunca bile özlüyorum..

Keske gece baslasa benim de sancilarim esim evdeyken en azindan.O isteyken gelir diye korkuyorum.Her animda yanimda olsun istiyorum

Günaydın,38 haftalık hamileyim bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi Parça bişey geldi Nişan gelmiş olabilir mi birde adet Sancısı gibi kasıklarım ağrıyor çok panik oldum doktorumu Aradım doğumdaymış bir saat sonra çıkacakmış yardımcı olurmusunuz..

cnm kahverengi akıntı bende oldu ve gittiğimde açılmam vardı bence mutlaka ara doktorunu .....benim riskli gebelikti ve hemen çağırmıştı zaten bir gün sonrada sancı ve açılma devam edince sezaryan doğuma alındım sancın varmı hissediyormusun böyle belinde incecik sızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…