Allah yardımcın olsn bende bugün kızımla kavuscam inşallah heyecan dorukta hala onu kucağıma alacağıma inanamıyorumgunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.
Canım benim dr um 2 hafta önce istedi; zaten ameliyat paneli diye geçiyor labratuarda; hepsi standart yani ben talep etmedim; zaten bakılması gerekiyor mesela benim trombositim düşük çıktı baya kanamam durmayabilirmiş 2 haftadır devamlı kan veriyorum yükseltmeye çalışıyoruz ameliyat öncesi tedbir yani ; tahliller de tam kan, idrar, kan drubu, Hıv gibi testler var cnm , hamileliğin başında verdiğimiz gibi
bende seni merak etmiştim :)) hala beklemedesin yani. yürüyüş fln yapıor musun?
Selamlar herkese biz çok aktif olmasakda hep sizinleydik kızımla ara ara konuşmalara katilabildik sizleri hep takip ettik doğum yapanların gozunaydin Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin bebisleri. biz de bugün kızımla kavuscaz dualarınızı istiyorum heyecandan uyuyamıyorum inşallah kolay geçen bir ameliyat olur Rabbim kimseyi darda koymasın.
Evet dr tebrık etı cok kolay dogurmusum dıye ama ıste kolaylıgı nersesındeydı anlamadım normal dogurduö nısanım aksama dıgru geldı 7 gıbı sancı verdıler 12:45 te dıgum taptım
Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Hastanede 3 saatte bir 50 ml veriyirlarmis şırınga ile ağzına sıkıyor lardi.
Amin sevdacim allah yarimciniz olsunSelamlar herkese biz çok aktif olmasakda hep sizinleydik kızımla ara ara konuşmalara katilabildik sizleri hep takip ettik doğum yapanların gozunaydin Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin bebisleri. biz de bugün kızımla kavuscaz dualarınızı istiyorum heyecandan uyuyamıyorum inşallah kolay geçen bir ameliyat olur Rabbim kimseyi darda koymasın.
Cnm allah yardimcin olsun sorunsuz kavusursun insallah minnakina bizi haberdar etgunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.
Canım ben avent in 1 numara olan tek deliklisini kullanıyorum. Hem meme emiyor kızım hem de onunla mama veriyorum.memeyi almada bi sıkıntı yaşamadım.Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
cnm eve döndükten sonra bende 10 gün şırıngayla verdim oğlumda bugün 18 günlük son bir haftadır biberona geçtik dr brown un gaz önleyici biberonunu kullanıyorum gaz sıkıntısı pek olmuyo ama tabiki alışır diyede korkuyorum ama bir arkadaşım uzun süre kullanmış bebeği alışmamış ek olarak gündüzde gecede veriyorum arada sürekli emziriyorum....bende 45ml 4 saatte bir veriyorum arada 4 kezde emzirmeye çalışıyorum benimkide 2680 doğdu ama 2440 a düşmüştü bir gün sonra....en son salı günü 2750 olmuştuk doktor da iyi kilo artışı dedi...Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Kuzucuk Fıtri olarak savunma mekanizmasını kullanıyor demek ki maşallah annesi, çünkü sarılığı fazla değil şükür. Hiç korkma. 13 e 14e düşüp taburcu olanları biliyorum. Korkulacak bir değer değil. Önlem olarak iyice emzir, sütünü artıracak yöntemleri uygula.bebişleri sarılık olan anneler değerleriniz kaç çıktı benim kızımda sarılık ilk 8 çıktı sonra 10 tekrar 8 yarın yine gidicez hastaneye bakalım ne durumda ama benim kızım tam aksi uyuması çok değil emmeside iyi şükür inş. hepimiin melekleri biran önce atlatır.
Kuyruk sokumu düşmesi diye birşey var canım. İyi bir doktora görün ama zamanla istirahatle geçer az sabret. Kuyruk sokumu sıkıntısı çok zordur ben iyi bilirim.Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi
Peki sen kendi sütünden götürdün mü hiç? Yoksa sadece mama ile mi beslediler?Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Keske gece baslasa benim de sancilarim esim evdeyken en azindan.O isteyken gelir diye korkuyorum.Her animda yanimda olsun istiyorumBugun ogleden sonra kontrolum var cok heycanliyim ve korkuyorum. Cunku son 2 haftadir hep bebegime birsey oldu diye korkuyorum ve geceleri surekli kabus goruyorum. Artik dogursamda rahatlasam. Esimde sabah ise giderken ben doguruyorum diye cagir beni diyo kiziylada konusuyo yeter kizim hadi bugun gel diyeonunda uykulari kaciyor geceleri artik sancim baslar falan diye
cnm kahverengi akıntı bende oldu ve gittiğimde açılmam vardı bence mutlaka ara doktorunu .....benim riskli gebelikti ve hemen çağırmıştı zaten bir gün sonrada sancı ve açılma devam edince sezaryan doğuma alındım sancın varmı hissediyormusun böyle belinde incecik sızı?Günaydın,38 haftalık hamileyim bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi Parça bişey geldi Nişan gelmiş olabilir mi birde adet Sancısı gibi kasıklarım ağrıyor çok panik oldum doktorumu Aradım doğumdaymış bir saat sonra çıkacakmış yardımcı olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?