• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm kahverengi akıntı bende oldu ve gittiğimde açılmam vardı bence mutlaka ara doktorunu .....benim riskli gebelikti ve hemen çağırmıştı zaten bir gün sonrada sancı ve açılma devam edince sezaryan doğuma alındım sancın varmı hissediyormusun böyle belinde incecik sızı?
belimde Ağrı yok ama adet olacakmışım gibi bir acı var

Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi
Cnm öncelikle inşallah taburcu olur bebişin bugün, epey sıkıntı çektin, güzel günlerin başlıyor inşallah evinde huzurla..
Benim arkadaşm yaptı normal doğum 3 ay önce, aynen dediğin gibi dikişlerden oturamıyorum diyordu ama senin gibi geçmeyince ayrıntılı baktırdı, kuyruk sokumu kaymış mı eğrilmiş mi tam hatırlamıyorum, ama sorun kuyruk sokumundaydı. Yapılacak bişey yok deyip bir nevi alternatif tıbba yönlendrdi doktoru, kızın annanneside memlekette bunlarla uğraşıomuş, atladı gtti, 3 gün bişeyler yapmış annannesi, sonra da tekerlekler varya oturmaya, ona oturdu. Kısa zamanda bişeyi kalmadı çok şükür.

Günaydın,38 haftalık hamileyim bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi Parça bişey geldi Nişan gelmiş olabilir mi birde adet Sancısı gibi kasıklarım ağrıyor çok panik oldum doktorumu Aradım doğumdaymış bir saat sonra çıkacakmış yardımcı olurmusunuz..
Canim bende biiyorum ama nisan dedikleri sey sumuksu kivamda ve pembe oluyor diyorlar seninki baska birsey gibi. Ben herhalde senin yerinde olsaydim solugu hastanede alirdim korkudan son haftada riske atamazdim bebegimi.

belimde Ağrı yok ama adet olacakmışım gibi bir acı var
kuzum endişelenme ama mutlaka doktora git ben nişanın rengini pembe bildiğim için hastane çantamı bile götürmeye gerek duymamıştım adet sancısı gibi sancıyla başlamıştı benimde ama panik yapma vajinde baskı hissediyormusun idrar yaparken hani kramp falan oluyormu? doktorunu ara ama stres yok daha zamanıda olabilir benim geciktirmeye çalıştııar hatta gece sancımda kesilmişti ama sabah açılma 2 cm e çıkınca nst dede sancı olunca aldılar doğuma...

Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Hastanede 3 saatte bir 50 ml veriyirlarmis şırınga ile ağzına sıkıyor lardi.
Dr browns çok iyi canım. Anne memesi akışkanlığında

gunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.
Çok heyecanlı canım, paylaşıyoruz heyecanını ve hayırlı haberlerini bekliyoruz!

Selam arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardı aslında ctesi gitmem gerekiyordu ama çok akıntım vardı su gibi birde bebek hareketsiz olunca soluğu doktorda aldık bebişimiz 3600gr olmuş ne sancı çıktı nede herhangi bir doğum belirtisi çatı muayeneside yapıldı hiçbir acı hissetmedim doktor muayene sırasında bebeğin başının bulunduğu yere hafif bastırdı işte burada dedi ama hareketliymiş yani kanalda sabit değilmiş Biraz daha zamanımız var dedi kafama takılan birşey var hep iri bebek dedi bebeğim içiin 4000 gr geçer dedi geçtiğini düşünürsek normal doğumda çok zorlanırmıyım acaba bir ablam 4050 diğeri 4250gr yeğenlerimi normal doğurdu tabi epidural aldı biri. Uzun yazdım biliyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var
nilcim genel kanı 4 kg üzeri bebişlerin normal yoldan doğmalarının biraz zor olduğu yönünde.. ama forumda biçok kşi dha önce yazmıştı bu kilolarda sağlıklı kolay doğum yapanların olduğunu.. muhtemelen biraz da snn çatı genişliğinle ilgili bi durum..
en doğru kararı dr un ve sen beraber vereceksinizdir ;)

nilcim genel kanı 4 kg üzeri bebişlerin normal yoldan doğmalarının biraz zor olduğu yönünde.. ama forumda biçok kşi dha önce yazmıştı bu kilolarda sağlıklı kolay doğum yapanların olduğunu.. muhtemelen biraz da snn çatı genişliğinle ilgili bi durum..
en doğru kararı dr un ve sen beraber vereceksinizdir :KK66:
Çatım normal doğuma uygunmuş doktorum da beklemekten yana ama 4 üstü için çok yorum yapmadı bende beklemeye karar verdim canım inşallah doğru bir karar vermişimdir sen nasılsın

Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Hastanede 3 saatte bir 50 ml veriyirlarmis şırınga ile ağzına sıkıyor lardi.

dr brown ve avent yenidoğan biberonlarından aldım ben.. araştırdığıma göre piyasadaki en iiler bunlar cnm ;) inş işine yarar ;)

36 haftalik hamileyim dun ilk kez denize girdim kizlar sizce sakincali miydi ki insllh mikrop kapmamisimdir :KK43:

Kızlar bende kontrolden geldim nst de sancı çıkınca vajinal baktı 1 cm açıklığım varmış dinlen dedi haftaya izinli doktorum aksi gibi başka doktor yaptıracak dogurursam da

Tuba cnm benim sezeryan; genel anestezi olucam cnm kısmetse 100 bin trombositin altına genel anestezi daha uygunmuş bi tıp dergisinde de okumuştum; canım ben 2 haftadır; haftada 3 gün birer porsiyon yeşil mercimek ( koyu kıvamlı), 1 defa az pişmiş kırmızı et ve kıymalı sebze yemekleri tükettim akşamları; limonata ve limon yüketimimi kestim, omega 3 kan sulandırırmış onu da kestim ve bu hafta herhün 1 kase antep fıstığı yedim ekstradan; ben normalde böyle dikkat etmem ama çok şükür 20 bin kadar yükseldi trombositim, inş pazartesiye kadar düşmez tubaomur01 tubaomur01

Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.ilk dogumumda ayni şeyleri yaşadım.moralini bozmak istemem ama benim ki çok uzun surdu.ilk günler lavaboda yüzümü yıkayacak kadar eğilemiyorum kuyruk sokumu agrisindan.bebegin bezini değiştirirken zorlaniyodum.alttaki dikişlerim 20 günde iyileşti ama kuyruk sokumu ağrısı 3 4 ay surdu.aradan 4 yıl geçti ama simdi bile nst de sırtüstü uzun sure kalınca yaşıyorum o ağrıyı.ben normal doğumda dogururken ki pozisyonda uzun sure kaldigim için ve biraz da zayıf olusumdan olduğunu düşündüm.simdi de korkuyorum aynılarıni yasarmiyim diye.İnşallah senin ki kısa sürer ciddi bir şey değildir.

Back