• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar slm beni bugün hastaneye yatirdilar kontrolden sonra..tansiyonum yüksek cikti.37 haftaligim ama ultrasonda 35 gözüküyor.doktorum bekleme taraftarıydı ama sancılarım arttı.normal deneyecekler ilk önce olursa olmazsa sezaryen olacak korkuyorum....hayirlisi bu sabah ya da gece doguracam :KK43:o_O

Hayirlisi olsun, hic stres yapma, hersey guzel olacak, kavusuyorsun bebegine :KK46:
Kac sattir sancin var?

Kızlar slm beni bugün hastaneye yatirdilar kontrolden sonra..tansiyonum yüksek cikti.37 haftaligim ama ultrasonda 35 gözüküyor.doktorum bekleme taraftarıydı ama sancılarım arttı.normal deneyecekler ilk önce olursa olmazsa sezaryen olacak korkuyorum....hayirlisi bu sabah ya da gece doguracam :KK43:o_O
Allah kolaylık versin canım, inşaAllah az ağrılı bir süreç geçirirsin. Ne güzel bebeğine kavuşanlardan biri de sen olacaksın Allah'ın izniyle.. :) sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah..

Sezaryan olan ya da olmayi dusunen arkadaslar hangi tahlilleri ne zaman yaptirdiniz? Doktordan siz mi talep ettiniz yoksa o mu yonlendirdi?
Canım benim dr um 2 hafta önce istedi; zaten ameliyat paneli diye geçiyor labratuarda; hepsi standart yani ben talep etmedim; zaten bakılması gerekiyor mesela benim trombositim düşük çıktı baya kanamam durmayabilirmiş 2 haftadır devamlı kan veriyorum yükseltmeye çalışıyoruz ameliyat öncesi tedbir yani ; tahliller de tam kan, idrar, kan drubu, Hıv gibi testler var cnm , hamileliğin başında verdiğimiz gibi

inşallah canım. Heyecan tavan yaptı uyuyamıyorumm.
Canım inş kolay olur Allah bir avazda kurtarsın inş; normal doğumu tetikleyen şeyler biliyosundur sıcak duş, birliktelik, hurma gibi şeyler tabi bu durumda birliktelik risk teşkil edebilir ama normal istiyorsan duş alabilirsin cnm Allah herşeyin hayırlısını versin

Benim annnemde eylulun ilk haftasi gelecek dogum yaklasti valla korkuyurum acikcasi:KK17:birde ben normal istiyorum cok cesurum ya sanki:KK42:
Benimde bir aksilik çıkmazsa normal olacak inşaAllah. Allah büyüktür yardım eder biz bol dua edelim içimizi ferah tutalım canım :KK68:

A

amin canım inş raporlarla yettirebiliriz[/QUOTE

Cnm trombositi yukseltmek icin ne yiyip tukeettin ibrahim.saracoglu bol bol taze antep fistigi ve yesil mercimek tuketin diyor yarin ilk is bol bol a.fistigi ve yesil mercimek tuketicem insllh iyi yukselir senin doguma da az kaldi valla bende cok heyecanliyim ..cnm sen sezeryani nedem tercih etmistin genel aneztesi mi olucaksin peki ???

Kimse cevap yardımı bilemiyorum ama ben o değerlerin yükselmeye başlamasıyla hastanede yattım 10 gün en son değerlerim 390 Lara vardı böyle devam ederse 37+0 da doğum dedi yalnız aynı zamanda safra kesesininde test edilmesi Lazım yani kandaki safra değerinin eğer o da yüksekse gebelik kolestazı teşhisi. Bende ilk başta yüksek değildi o Yüzden hastaneden çıkabildim ama sonra o değer de Yükseldi şimdi Ursofalk diye bir ilaç alıyorum ast alt 15/20 safra Değeri 5,6 oldu ama yine de 37+2 de yani yarın hastaneye doğum için yatıyorum.

Aynı sebeple bende doğum yaptım ama ast 70 alt 88 di suni sancı başladılar.
3. Gün suni sancı ile doğum yaptım .
Ursafalk ilacı bende iki üç gün içtim ama doğum dan sonra içme dediler.
36+4 de dogurmus oldum

maşallah cnm ne güzel hbrler :nazar: bnm oğluş da geçen cumtesi 3050 grdı, bayadır ciddi ağrılarım var sancılar da oluyor, en son yerleşme sancısı diye bşi oldu bebiş iice kanala inmiş.. inan bu kanala inme olmadan önce gebeliğim çok çok rahattı ama pzrtesiden beri fena zorlanıyorum.. hazır bebişin dha yerleşmemişken tüm işlerini halletmeye bak bence :anneadayı::KK66:
aynen canım annemle harıl harıl çalışıyoruz :) evde el değmedik yer bırakmamaya çabalıyoruz(dişi kuş etkisi :-)). bu arada da bize bir hafta daha ver diye bol bol telkinde blunuyoruz bebişe :) bende de başladı ufak ufak ağrılar ama henüz hayatımı etkilemiyor pek...

Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi

Hayirlisi olsun, hic stres yapma, hersey guzel olacak, kavusuyorsun bebegine :KK46:
Kac sattir sancin var?
Dün sabahdan başladı ama çok şiddetli olmuyor sanci...gece 3 den bu saate kadar azaldı yine çoğaldı sanci...doktorumu bekliyorum doğuramadım daha...inşallah saglikla hepimiz alırız kucagimiza

Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Hastanede 3 saatte bir 50 ml veriyirlarmis şırınga ile ağzına sıkıyor lardi.

Selamlar herkese biz çok aktif olmasakda hep sizinleydik kızımla ara ara konuşmalara katilabildik sizleri hep takip ettik doğum yapanların gozunaydin Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin bebisleri. biz de bugün kızımla kavuscaz dualarınızı istiyorum heyecandan uyuyamıyorum inşallah kolay geçen bir ameliyat olur Rabbim kimseyi darda koymasın.

gunaydın kızlarrrrr :) 1 saat sonra hastaneye yatışım yapılacak. Bugünün kızımla kavuşacağımız gün olduğuna hala inanamıyorum. Bakalım kaç saat sonra kucağımızda olacak? Umarım annesiyle babasını daha fazla bekletmez. Gerçi onun için herşeye değer. 9 aylık maceramozın, aynı bedende 2kalp oluşumuzun son saatleri, Rabbim, yavrumun teninde cenneti koklatacak bizlere inşallah :) dualarınızı eksik etmeyin.

Back