• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm eve döndükten sonra bende 10 gün şırıngayla verdim oğlumda bugün 18 günlük son bir haftadır biberona geçtik dr brown un gaz önleyici biberonunu kullanıyorum gaz sıkıntısı pek olmuyo ama tabiki alışır diyede korkuyorum ama bir arkadaşım uzun süre kullanmış bebeği alışmamış ek olarak gündüzde gecede veriyorum arada sürekli emziriyorum....bende 45ml 4 saatte bir veriyorum arada 4 kezde emzirmeye çalışıyorum benimkide 2680 doğdu ama 2440 a düşmüştü bir gün sonra....en son salı günü 2750 olmuştuk doktor da iyi kilo artışı dedi...
Canım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.

Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Hadibhayirli olsun bugün bebeğini kucağına alacaksın inşallah sağlıkla mutlulukla bir vaazda digur insallah

Gunaydinlar:KK200:
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi o_O
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba :) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsin

Gunaydinlar:KK200:
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi o_O
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba gecrci brnde oglen degilde gece on gibi iciyorum gec oluyor biraz:) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsin

merhaba kızlar slm.:KK200:
Doğuma az kalmışken aklıma takvim yapmak geldi :KK51:
belki doğuma psikolojik olarak hazırlanmamı sağlar dedim.çünkü hiç hazır değilim.
tecrübeli olmama rağmen.itiraf edeyim normal doğumdan korkuyorum. sezeryan sonrası :oops:
sizin doğum hikayelerinizi okuyunca kan şekerim düşüyor bayılacak gibi oluyorum :oops:
nerdeyse 40 haftayı gören olmadı daha ben bide doğum izninede çıkmadım.4 gün kaldı daha.

P Patates01 canım Allah kurtarsın.inşallah kolay bir doğum geçirir
sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına :nazar:

Canım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.
cnm erken doğunca 1 ay mutlaka ver dedi bende veriyorum ama bugün farkettim sütüm zaten yeterli gelmiyor sık emzirmeme rağmen çok stresli bir doğum zamanı olduğundan kesilmedi ama yeterli de değil:(

Kızlar merhaba,

Doğum izinleri başlayan arkadaşlara sormak istiyorum, hatırladıklarım SUHAN SUHAN , @ECEONUR, @ferideei
Çalışabilir raporumda izin başlangıç tarihi 26.8.15 yazıyor, ben 24.8.15 te çalışamaz raporu almak istedim doktor veremem git 2 gün daha çalış dedi... Öncesinde 5 hafta içinde ne zaman istersen çalışamaz raporu alabilirsin demişti :KK34:
Onun haricinde de iznimin başladığına dair herhangi bir rapor falan düzenlemedi, düzenlemesi gerekiyormuydu?
Doktor SGK işlerinden anlamadığını kendisi söyledi, pek güvenemiyorumda, sadece doğumdan sonra raporu kapatacağız dedi. Sizler rapor işlerini nasıl yaptınız ?
canım ben çalışabilir raporumu devveltten aldım.zaten benim hafta döngüm pazartesinde başlıyordu..doktor direk hafta olarak yazdı.çalşamaz raporunuda özelden aldım.doktor bir günümü yedi.

Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bizim haftadakilerdemi başladııııııııııııııııııııııı.anoyyyyyyyyyyy..@chek F fulya01 şimdi sen..sağlıkla gelsin inşş patatescim

slm herkese...dün kontrol vadı.doktor bi türlü gün veremedi.haftaya tekrar gel dedi.şuan için bi sıkıntı yok dedi..hayırlısıyla bir haftayıda atlatırsam ondan sonraki haftaya muhtmelen olucak gibi...doğuma giden başka varmı..topiğin yarısı neredeyse doğurdu ağustos bitmeden..

Tuba cnm benim sezeryan; genel anestezi olucam cnm kısmetse 100 bin trombositin altına genel anestezi daha uygunmuş bi tıp dergisinde de okumuştum; canım ben 2 haftadır; haftada 3 gün birer porsiyon yeşil mercimek ( koyu kıvamlı), 1 defa az pişmiş kırmızı et ve kıymalı sebze yemekleri tükettim akşamları; limonata ve limon yüketimimi kestim, omega 3 kan sulandırırmış onu da kestim ve bu hafta herhün 1 kase antep fıstığı yedim ekstradan; ben normalde böyle dikkat etmem ama çok şükür 20 bin kadar yükseldi trombositim, inş pazartesiye kadar düşmez @tubaomur01
canım ben kan suandırıcı kullanıyorum.doktorum yasak ettiği şeyler vardı.kaşar,ayşekirdeği,badem,ceviz,bulgur,çikolata ,balık gibi...muhtemelen bunlarda işe yarar sende.kiraz ,limon sulandırıcılar arasında çok tüketmemeye çalış

Back