- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
Canım sağlıkla kucağına al inş yavrunuKizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sağlıkla kucağına al inş yavrunuKizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Canım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.cnm eve döndükten sonra bende 10 gün şırıngayla verdim oğlumda bugün 18 günlük son bir haftadır biberona geçtik dr brown un gaz önleyici biberonunu kullanıyorum gaz sıkıntısı pek olmuyo ama tabiki alışır diyede korkuyorum ama bir arkadaşım uzun süre kullanmış bebeği alışmamış ek olarak gündüzde gecede veriyorum arada sürekli emziriyorum....bende 45ml 4 saatte bir veriyorum arada 4 kezde emzirmeye çalışıyorum benimkide 2680 doğdu ama 2440 a düşmüştü bir gün sonra....en son salı günü 2750 olmuştuk doktor da iyi kilo artışı dedi...
Oo hayırlı olsun şimdiden, Allah kurtarsın cnm!Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Hadibhayirli olsun bugün bebeğini kucağına alacaksın inşallah sağlıkla mutlulukla bir vaazda digur insallahKizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben 36.haftama girdim kız bebiş bekliyorum kısmetse. Sanki zaman geçmek bilmiyor artık.
Evet ilk çocuk. Annem normal doğum yap diyor. Ben korkuyorum tabi. Dr la daha doğum konusunu hiç konuşmadıkHosgeldin ilk cocuk mu? Normal mi sezaryan mi dusunuyorsun?
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba :) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsinGunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba gecrci brnde oglen degilde gece on gibi iciyorum gec oluyor biraz:) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsinGunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
cnm erken doğunca 1 ay mutlaka ver dedi bende veriyorum ama bugün farkettim sütüm zaten yeterli gelmiyor sık emzirmeme rağmen çok stresli bir doğum zamanı olduğundan kesilmedi ama yeterli de değilCanım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.
canım ben çalışabilir raporumu devveltten aldım.zaten benim hafta döngüm pazartesinde başlıyordu..doktor direk hafta olarak yazdı.çalşamaz raporunuda özelden aldım.doktor bir günümü yedi.Kızlar merhaba,
Doğum izinleri başlayan arkadaşlara sormak istiyorum, hatırladıklarım SUHAN , @ECEONUR, @ferideei
Çalışabilir raporumda izin başlangıç tarihi 26.8.15 yazıyor, ben 24.8.15 te çalışamaz raporu almak istedim doktor veremem git 2 gün daha çalış dedi... Öncesinde 5 hafta içinde ne zaman istersen çalışamaz raporu alabilirsin demişti
Onun haricinde de iznimin başladığına dair herhangi bir rapor falan düzenlemedi, düzenlemesi gerekiyormuydu?
Doktor SGK işlerinden anlamadığını kendisi söyledi, pek güvenemiyorumda, sadece doğumdan sonra raporu kapatacağız dedi. Sizler rapor işlerini nasıl yaptınız ?
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun.Nişan geldiii simdiii ilceden antalyaya yola cikcam doktor beklemenin anlami yok alalim dedi, ayyy cok korkuuorum 37+2 günlük
ayyy sendemi canım.. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun..kolaydoğum olur inşşNişan geldiii simdiii ilceden antalyaya yola cikcam doktor beklemenin anlami yok alalim dedi, ayyy cok korkuuorum 37+2 günlük
Hadi gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruzNişan geldiii simdiii ilceden antalyaya yola cikcam doktor beklemenin anlami yok alalim dedi, ayyy cok korkuuorum 37+2 günlük
canım ben kan suandırıcı kullanıyorum.doktorum yasak ettiği şeyler vardı.kaşar,ayşekirdeği,badem,ceviz,bulgur,çikolata ,balık gibi...muhtemelen bunlarda işe yarar sende.kiraz ,limon sulandırıcılar arasında çok tüketmemeye çalışTuba cnm benim sezeryan; genel anestezi olucam cnm kısmetse 100 bin trombositin altına genel anestezi daha uygunmuş bi tıp dergisinde de okumuştum; canım ben 2 haftadır; haftada 3 gün birer porsiyon yeşil mercimek ( koyu kıvamlı), 1 defa az pişmiş kırmızı et ve kıymalı sebze yemekleri tükettim akşamları; limonata ve limon yüketimimi kestim, omega 3 kan sulandırırmış onu da kestim ve bu hafta herhün 1 kase antep fıstığı yedim ekstradan; ben normalde böyle dikkat etmem ama çok şükür 20 bin kadar yükseldi trombositim, inş pazartesiye kadar düşmez @tubaomur01