• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
şimdi de dan geldim 2 cm açılmam var sancılarım nstde düzenli ama şiddetsiz çıktı. Bu akşamı evde geçir yarın sabah 8 de gel yatışını yapalım fitille destekleyelim eğer sancılarım kendiliğinden artmazsa dedi. Yani inşallahhhhhhh yarın kızıma kavuşuyorum.
Rabbim kolayliklar versin canım bir avazda kurtulursun inşallah

Kizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi? :KK54: ne alacaklar bilen varmi?
Selam arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardı aslında ctesi gitmem gerekiyordu ama çok akıntım vardı su gibi birde bebek hareketsiz olunca soluğu doktorda aldık bebişimiz 3600gr olmuş ne sancı çıktı nede herhangi bir doğum belirtisi çatı muayeneside yapıldı hiçbir acı hissetmedim doktor muayene sırasında bebeğin başının bulunduğu yere hafif bastırdı işte burada dedi ama hareketliymiş yani kanalda sabit değilmiş Biraz daha zamanımız var dedi kafama takılan birşey var hep iri bebek dedi bebeğim içiin 4000 gr geçer dedi geçtiğini düşünürsek normal doğumda çok zorlanırmıyım acaba bir ablam 4050 diğeri 4250gr yeğenlerimi normal doğurdu tabi epidural aldı biri. Uzun yazdım biliyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var
Benimde dun bebeğim 3.800 du dogurana kadar 4 u bulur normal doğumda çok zorlanirsin dedi sezeryana karar verdim bende kismetse

Günüme biraz var ama doktor bebek çok kilo aliyo gününü bekleyemeyiz kesin alicam demişti o yüzden dert ettim.3800 olmuş bugün.bakalım salıya ne kadar olacak.kolayca sıkıntısız doğuralım inşallah.bu arada doktor sin günüme israrla 2 eylül diyo bana gore 5 eylül.
Ben 36 haftaligim ve benim bebeğim daha şimdiden 3.800 yinede doktorun sezeryan için bile normal doğum zamanina denk almak istiyor

Selam arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardı aslında ctesi gitmem gerekiyordu ama çok akıntım vardı su gibi birde bebek hareketsiz olunca soluğu doktorda aldık bebişimiz 3600gr olmuş ne sancı çıktı nede herhangi bir doğum belirtisi çatı muayeneside yapıldı hiçbir acı hissetmedim doktor muayene sırasında bebeğin başının bulunduğu yere hafif bastırdı işte burada dedi ama hareketliymiş yani kanalda sabit değilmiş Biraz daha zamanımız var dedi kafama takılan birşey var hep iri bebek dedi bebeğim içiin 4000 gr geçer dedi geçtiğini düşünürsek normal doğumda çok zorlanırmıyım acaba bir ablam 4050 diğeri 4250gr yeğenlerimi normal doğurdu tabi epidural aldı biri. Uzun yazdım biliyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var
Canım sezeryan sonrası normal doğumda bebeği 4500 gr olanlar var. Ayrıca ultrasonun +/-400 gr yanılma payı var. Yerinde olsam denerim normal doğumu

Canım sezeryan sonrası normal doğumda bebeği 4500 gr olanlar var. Ayrıca ultrasonun +/-400 gr yanılma payı var. Yerinde olsam denerim normal doğumu
Bizim de akşam ki mevzumuz buydu eşimle ve annemle bizde irilik ırsi sanırım bende 5 kilo doğmuşum beklemeye karar verdik doktorumda beklemekten yana inşallah 5 kilo olmaz benim gibi tabi kısmet Allah yardımcınız olsun hepimizin

Benimde dun bebeğim 3.800 du dogurana kadar 4 u bulur normal doğumda çok zorlanirsin dedi sezeryana karar verdim bende kismetse
Bende normal zamanını beklemeye karar verdim bebeğe bırakıyorum gelişine o karar vericek inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

canım sanırım 41 haftayı da bekliycek doktor.bebekte bir sıkıntı yoksa 42. haftaya kadar bekleyebiliyorlar.hakkımızda hayırlısı artık ben kendimi ve bebeğimi ALLAHA emanet ediyorum.herşeyin bir zamanı var bizim bebeklerin zamanı gelmemiş demek ki.

Benım dogumum 2 sı aslında ama benım drum 10 una kadar beklemekten yana ben yarın dr gıdecem bakalım
Bende yarın gidicem inşallah kontrole. O kadar merak ediyorum ki doktor ne diyecek. Ben de sizler gibi beklemek istiyorum ama korkuyorum bir yandan da..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yavrularımızı korusun.

Sezaryan olan ya da olmayi dusunen arkadaslar hangi tahlilleri ne zaman yaptirdiniz? Doktordan siz mi talep ettiniz yoksa o mu yonlendirdi?

Canım seninle günümüz aynı, ben sezeryan sonrası normal doğum beklediğim halde doktor birşey demedi daha var dedi bu ne acele.. Anlamıyorum bu doktorları.. Miad aşımı 40 hafta değildir, 42 dir. 40 haftalık süre neticede son adetin ilk gününe göre ayarlanan muhtemel bir süre ve bu sürede yapılan doğumlar sadece yüzde 5 miş. Ya öncesinde ya sonrasında oluyormuş doğumlar. Çok güzel yapmışsın doğumuna sahip çık arkadaşım, bizim gibi sonra normal doğuracam kime gideyim diye uğraşma ikincide

Bnm son adet belli degil yani ben kasimin 13 u desemde dr degil demisti simdi de cocugun gelisiminden kasim ayinda olmus olabilir diye de degerlendirme yapiyor ama acilmam yok. Birde bana her tarihini bilmeyeni sezeryana sokmuyorum dedi kilo almiyor die heralde yapacak anlamadim ki ben kafam cok karisti

salsa84 salsa84 ridodudu ridodudu nil-07- nil-07- umutdunyasi umutdunyasi ben de normal zamanimi bekliyorum ama herkes tek tek doguruyor, ben hic belirti hissetmiyorum, sanci vs duymuyorum o yuzden gecikmesinden endiseliyim
Kızımı dogurdugumda tum evı pırıl pırıl temızledım dıp bucak sıldım hıc ne bel agrısı ne karın agrısı ne akıntı gıc bır belırtı yoktu dedım bjraz uzanayım bjr baktım nısan 15 dk sonra suyun gelmıs bundada 40.haftamdagım gıc bır belıdtı agrı sızı yok cok dıncjmde masallah ;) ama heran gelebılırde kızımdakı gıbı hıc bellı olmuyor ıste

Kızımı dogurdugumda tum evı pırıl pırıl temızledım dıp bucak sıldım hıc ne bel agrısı ne karın agrısı ne akıntı gıc bır belırtı yoktu dedım bjraz uzanayım bjr baktım nısan 15 dk sonra suyun gelmıs bundada 40.haftamdagım gıc bır belıdtı agrı sızı yok cok dıncjmde masallah :KK66: ama heran gelebılırde kızımdakı gıbı hıc bellı olmuyor ıste

Kolay olmus muydu ilk dogumun ve normal dogum mu? Nisandan kac saat sonra gerceklesti?

ah şu drlar ne meraklılar sezaryana :KK62: cnm başka bi sorunun derdin yoksa, bnce de beklemelisin.. bn de aynı sen gbi düşünüyorum.. bebeğim dr un planına göre değil, gerçekten kendini hazır hissettiğinde kendi seçtiği zmnda doğsun istiyorum.. allahım hepimizin gönlüne göre versin inş :anneadayı::KK200:

Simdi herkes bana sezeryan tarihi al demek ki bi sikinti var diyip duruyo Allah korusun birsey olsa direk suclu beni yapicaklar..
Cocuk kilo almiyor diye demek ki zamani doldu bundan snr sikinti yasar icerde diyip bni daraltanlar var sanarsin herkes tip okumus benim cevrede..
Allahim bana dogru yolu gostersin ve oyle dogum yapayim

Kızlar slm beni bugün hastaneye yatirdilar kontrolden sonra..tansiyonum yüksek cikti.37 haftaligim ama ultrasonda 35 gözüküyor.doktorum bekleme taraftarıydı ama sancılarım arttı.normal deneyecekler ilk önce olursa olmazsa sezaryen olacak korkuyorum....hayirlisi bu sabah ya da gece doguracam :KK43:o_O

Back