Kızlar slm beni bugün hastaneye yatirdilar kontrolden sonra..tansiyonum yüksek cikti.37 haftaligim ama ultrasonda 35 gözüküyor.doktorum bekleme taraftarıydı ama sancılarım arttı.normal deneyecekler ilk önce olursa olmazsa sezaryen olacak korkuyorum....hayirlisi bu sabah ya da gece doguracam
Benden 1 gün önce senin beklenen tarihin.. Ne güzel senin sürecin başlamış. Allah'ım kolaylaştırsın.. Bende hala tık yokinşallah canım. Heyecan tavan yaptı uyuyamıyorumm.
Allah kolaylık versin canım, inşaAllah az ağrılı bir süreç geçirirsin. Ne güzel bebeğine kavuşanlardan biri de sen olacaksın Allah'ın izniyle.. :) sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah..Kızlar slm beni bugün hastaneye yatirdilar kontrolden sonra..tansiyonum yüksek cikti.37 haftaligim ama ultrasonda 35 gözüküyor.doktorum bekleme taraftarıydı ama sancılarım arttı.normal deneyecekler ilk önce olursa olmazsa sezaryen olacak korkuyorum....hayirlisi bu sabah ya da gece doguracam
Canım benim dr um 2 hafta önce istedi; zaten ameliyat paneli diye geçiyor labratuarda; hepsi standart yani ben talep etmedim; zaten bakılması gerekiyor mesela benim trombositim düşük çıktı baya kanamam durmayabilirmiş 2 haftadır devamlı kan veriyorum yükseltmeye çalışıyoruz ameliyat öncesi tedbir yani ; tahliller de tam kan, idrar, kan drubu, Hıv gibi testler var cnm , hamileliğin başında verdiğimiz gibiSezaryan olan ya da olmayi dusunen arkadaslar hangi tahlilleri ne zaman yaptirdiniz? Doktordan siz mi talep ettiniz yoksa o mu yonlendirdi?
Canım inş kolay olur Allah bir avazda kurtarsın inş; normal doğumu tetikleyen şeyler biliyosundur sıcak duş, birliktelik, hurma gibi şeyler tabi bu durumda birliktelik risk teşkil edebilir ama normal istiyorsan duş alabilirsin cnm Allah herşeyin hayırlısını versininşallah canım. Heyecan tavan yaptı uyuyamıyorumm.
Âmin inşallah canım. 3 gün önce 3,650'liydi.İnşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza sizin ne kadar kilosu bebişin
Evet dr tebrık etı cok kolay dogurmusum dıye ama ıste kolaylıgı nersesındeydı anlamadım normal dogurduö nısanım aksama dıgru geldı 7 gıbı sancı verdıler 12:45 te dıgum taptımKolay olmus muydu ilk dogumun ve normal dogum mu? Nisandan kac saat sonra gerceklesti?
Benimde bir aksilik çıkmazsa normal olacak inşaAllah. Allah büyüktür yardım eder biz bol dua edelim içimizi ferah tutalım canımBenim annnemde eylulun ilk haftasi gelecek dogum yaklasti valla korkuyurum acikcasibirde ben normal istiyorum cok cesurum ya sanki
Rabbim yardim etsin ne diyelim :)Benimde bir aksilik çıkmazsa normal olacak inşaAllah. Allah büyüktür yardım eder biz bol dua edelim içimizi ferah tutalım canım
A
amin canım inş raporlarla yettirebiliriz[/QUOTE
Cnm trombositi yukseltmek icin ne yiyip tukeettin ibrahim.saracoglu bol bol taze antep fistigi ve yesil mercimek tuketin diyor yarin ilk is bol bol a.fistigi ve yesil mercimek tuketicem insllh iyi yukselir senin doguma da az kaldi valla bende cok heyecanliyim ..cnm sen sezeryani nedem tercih etmistin genel aneztesi mi olucaksin peki ???
Kimse cevap yardımı bilemiyorum ama ben o değerlerin yükselmeye başlamasıyla hastanede yattım 10 gün en son değerlerim 390 Lara vardı böyle devam ederse 37+0 da doğum dedi yalnız aynı zamanda safra kesesininde test edilmesi Lazım yani kandaki safra değerinin eğer o da yüksekse gebelik kolestazı teşhisi. Bende ilk başta yüksek değildi o Yüzden hastaneden çıkabildim ama sonra o değer de Yükseldi şimdi Ursofalk diye bir ilaç alıyorum ast alt 15/20 safra Değeri 5,6 oldu ama yine de 37+2 de yani yarın hastaneye doğum için yatıyorum.
aynen canım annemle harıl harıl çalışıyoruz :) evde el değmedik yer bırakmamaya çabalıyoruz(dişi kuş etkisimaşallah cnm ne güzel hbrlerbnm oğluş da geçen cumtesi 3050 grdı, bayadır ciddi ağrılarım var sancılar da oluyor, en son yerleşme sancısı diye bşi oldu bebiş iice kanala inmiş.. inan bu kanala inme olmadan önce gebeliğim çok çok rahattı ama pzrtesiden beri fena zorlanıyorum.. hazır bebişin dha yerleşmemişken tüm işlerini halletmeye bak bence
bende seni merak etmiştim :)) hala beklemedesin yani. yürüyüş fln yapıor musun?salsa84 @ridodudu @nil-07- @umutdunyasi ben de normal zamanimi bekliyorum ama herkes tek tek doguruyor, ben hic belirti hissetmiyorum, sanci vs duymuyorum o yuzden gecikmesinden endiseliyim
Dün sabahdan başladı ama çok şiddetli olmuyor sanci...gece 3 den bu saate kadar azaldı yine çoğaldı sanci...doktorumu bekliyorum doğuramadım daha...inşallah saglikla hepimiz alırız kucagimizaHayirlisi olsun, hic stres yapma, hersey guzel olacak, kavusuyorsun bebegine
Kac sattir sancin var?
Amin inşallah cumlemizeAllah kolaylık versin canım, inşaAllah az ağrılı bir süreç geçirirsin. Ne güzel bebeğine kavuşanlardan biri de sen olacaksın Allah'ın izniyle.. :) sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?