Rabbim kolayliklar versin canım bir avazda kurtulursun inşallahşimdi de dan geldim 2 cm açılmam var sancılarım nstde düzenli ama şiddetsiz çıktı. Bu akşamı evde geçir yarın sabah 8 de gel yatışını yapalım fitille destekleyelim eğer sancılarım kendiliğinden artmazsa dedi. Yani inşallahhhhhhh yarın kızıma kavuşuyorum.
Benim bu sıklıkla hastaneye gittiğimde 4 cm açılma olmuştu yatırdılar canımYa kizla gercek sanci olup olmadigi nasil anlicam...agrim var biraz siddetli sanki 6,7 dk, arayla geliyo..Hastaneye gidip gitmemrkle kararsizim
Canim hazirlaniyoruz ins.yalanci kasilmalar agrilar degildir.. umarim benimde cok acilmam olmustur bosuna gitmek istemiyorum..Benim bu sıklıkla hastaneye gittiğimde 4 cm açılma olmuştu yatırdılar canım
Kizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi?ne alacaklar bilen varmi?
Benimde dun bebeğim 3.800 du dogurana kadar 4 u bulur normal doğumda çok zorlanirsin dedi sezeryana karar verdim bende kismetseSelam arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardı aslında ctesi gitmem gerekiyordu ama çok akıntım vardı su gibi birde bebek hareketsiz olunca soluğu doktorda aldık bebişimiz 3600gr olmuş ne sancı çıktı nede herhangi bir doğum belirtisi çatı muayeneside yapıldı hiçbir acı hissetmedim doktor muayene sırasında bebeğin başının bulunduğu yere hafif bastırdı işte burada dedi ama hareketliymiş yani kanalda sabit değilmiş Biraz daha zamanımız var dedi kafama takılan birşey var hep iri bebek dedi bebeğim içiin 4000 gr geçer dedi geçtiğini düşünürsek normal doğumda çok zorlanırmıyım acaba bir ablam 4050 diğeri 4250gr yeğenlerimi normal doğurdu tabi epidural aldı biri. Uzun yazdım biliyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var
Ben 36 haftaligim ve benim bebeğim daha şimdiden 3.800 yinede doktorun sezeryan için bile normal doğum zamanina denk almak istiyorGünüme biraz var ama doktor bebek çok kilo aliyo gününü bekleyemeyiz kesin alicam demişti o yüzden dert ettim.3800 olmuş bugün.bakalım salıya ne kadar olacak.kolayca sıkıntısız doğuralım inşallah.bu arada doktor sin günüme israrla 2 eylül diyo bana gore 5 eylül.
Canım sezeryan sonrası normal doğumda bebeği 4500 gr olanlar var. Ayrıca ultrasonun +/-400 gr yanılma payı var. Yerinde olsam denerim normal doğumuSelam arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardı aslında ctesi gitmem gerekiyordu ama çok akıntım vardı su gibi birde bebek hareketsiz olunca soluğu doktorda aldık bebişimiz 3600gr olmuş ne sancı çıktı nede herhangi bir doğum belirtisi çatı muayeneside yapıldı hiçbir acı hissetmedim doktor muayene sırasında bebeğin başının bulunduğu yere hafif bastırdı işte burada dedi ama hareketliymiş yani kanalda sabit değilmiş Biraz daha zamanımız var dedi kafama takılan birşey var hep iri bebek dedi bebeğim içiin 4000 gr geçer dedi geçtiğini düşünürsek normal doğumda çok zorlanırmıyım acaba bir ablam 4050 diğeri 4250gr yeğenlerimi normal doğurdu tabi epidural aldı biri. Uzun yazdım biliyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var
Bizim de akşam ki mevzumuz buydu eşimle ve annemle bizde irilik ırsi sanırım bende 5 kilo doğmuşum beklemeye karar verdik doktorumda beklemekten yana inşallah 5 kilo olmaz benim gibi tabi kısmet Allah yardımcınız olsun hepimizinCanım sezeryan sonrası normal doğumda bebeği 4500 gr olanlar var. Ayrıca ultrasonun +/-400 gr yanılma payı var. Yerinde olsam denerim normal doğumu
Bende normal zamanını beklemeye karar verdim bebeğe bırakıyorum gelişine o karar vericek inşallah sağlıkla kucağımıza alırızBenimde dun bebeğim 3.800 du dogurana kadar 4 u bulur normal doğumda çok zorlanirsin dedi sezeryana karar verdim bende kismetse
canım sanırım 41 haftayı da bekliycek doktor.bebekte bir sıkıntı yoksa 42. haftaya kadar bekleyebiliyorlar.hakkımızda hayırlısı artık ben kendimi ve bebeğimi ALLAHA emanet ediyorum.herşeyin bir zamanı var bizim bebeklerin zamanı gelmemiş demek ki.
Bende yarın gidicem inşallah kontrole. O kadar merak ediyorum ki doktor ne diyecek. Ben de sizler gibi beklemek istiyorum ama korkuyorum bir yandan da..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yavrularımızı korusun.Benım dogumum 2 sı aslında ama benım drum 10 una kadar beklemekten yana ben yarın dr gıdecem bakalım
Canım seninle günümüz aynı, ben sezeryan sonrası normal doğum beklediğim halde doktor birşey demedi daha var dedi bu ne acele.. Anlamıyorum bu doktorları.. Miad aşımı 40 hafta değildir, 42 dir. 40 haftalık süre neticede son adetin ilk gününe göre ayarlanan muhtemel bir süre ve bu sürede yapılan doğumlar sadece yüzde 5 miş. Ya öncesinde ya sonrasında oluyormuş doğumlar. Çok güzel yapmışsın doğumuna sahip çık arkadaşım, bizim gibi sonra normal doğuracam kime gideyim diye uğraşma ikincide
Kızımı dogurdugumda tum evı pırıl pırıl temızledım dıp bucak sıldım hıc ne bel agrısı ne karın agrısı ne akıntı gıc bır belırtı yoktu dedım bjraz uzanayım bjr baktım nısan 15 dk sonra suyun gelmıs bundada 40.haftamdagım gıc bır belıdtı agrı sızı yok cok dıncjmde masallahsalsa84 ridodudu nil-07- umutdunyasi ben de normal zamanimi bekliyorum ama herkes tek tek doguruyor, ben hic belirti hissetmiyorum, sanci vs duymuyorum o yuzden gecikmesinden endiseliyim
Kızımı dogurdugumda tum evı pırıl pırıl temızledım dıp bucak sıldım hıc ne bel agrısı ne karın agrısı ne akıntı gıc bır belırtı yoktu dedım bjraz uzanayım bjr baktım nısan 15 dk sonra suyun gelmıs bundada 40.haftamdagım gıc bır belıdtı agrı sızı yok cok dıncjmde masallahama heran gelebılırde kızımdakı gıbı hıc bellı olmuyor ıste
ah şu drlar ne meraklılar sezaryanacnm başka bi sorunun derdin yoksa, bnce de beklemelisin.. bn de aynı sen gbi düşünüyorum.. bebeğim dr un planına göre değil, gerçekten kendini hazır hissettiğinde kendi seçtiği zmnda doğsun istiyorum.. allahım hepimizin gönlüne göre versin inş
inşallah canım. Heyecan tavan yaptı uyuyamıyorumm.Ayy hadi bakalımm heyecan doruktaOna da gerek kalmadan tek seste doğurursun inşallah.Yarın bir eylül görünümlü ağustos bebeği daha geliyor desene
inşallah canım. Heyecan tavan yaptı uyuyamıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?