K Karamel2013Ah canım biz de dün taburcu olduk merak etme bizim en yüksek değerdi, iki üç günde toparladı Allaha şükür. Sizin billuribin kaç çıktı?
Canim bende hazirladim hurma. Bebege nasil verdin Peki? Emzirmeden oncemi verdin?
Kizlar simdi bir yazi okudum ve merak ettim. Son haftalarda kalsiyum ve magnezyumu biraktiriyormus doktorlar kasilmalari engelledigi icin, ne kadar dogru bilmiyorum varmi aranizda doktorunun ilaci kestigi?
Kizlar simdi bir yazi okudum ve merak ettim. Son haftalarda kalsiyum ve magnezyumu biraktiriyormus doktorlar kasilmalari engelledigi icin, ne kadar dogru bilmiyorum varmi aranizda doktorunun ilaci kestigi?
Malesed cok fazla yuruyemiyorum cunku sag kalcamda bicak saplanir gibi agri var topallayarak yuruyorum ancak biraz fazla ayakta kalincada topuga kadar iniyor doktor zorlamamami soyledi. Cinsel munasebete gelincede esim korkuyor malesef son haftalar oldugu icin
Cevabın için teşekkürler, doktorumun sgk anlaşması olmadığı için çalışabilri raporunun başka bir hastaneden almıştım... Raporun bitmesine 2 gün kala gittim, çalışamaz için ayrıca rapor yazmıyoruz, otomatik başlıyor dediayy bugüne kadar her satırı okuyordum ama işlerim dolayısıyla cevap yazamıyordum sohbete katılamıyordum. yarın işyerinde son günüm şükür. buralar da sessizleşti herkes doğumlara başlayınca :)
dün çok iyiydim ama bugün resmen bel ağrısı ile kıvranıyorum ve de okadar uykum var ki heran ayakta uyuyabilirim. Ama doğurmamam lazım haftasonu kardeşimin düğünü var :)
dag cilegi çalışabilir raporun bittikten sonraki gün doktorundan çalışamaz raporu alman gerekiyor. Doktorunun bişey bilmesine gerek yok zaten o sadece klasik evrakları imzalayacak sen de hastanenin ilgili servisine teslim edeceksin. SGK ve işyerin de buna göre işlem yapacak canım. doktor muhtemelen seni iyi görüp 2 gün daha çalıştırdı :)
inşallah olmuştur canım. Benim şuan 7 dk da bir sancım var ama çooook hafif uf dedirtmiyor. Bekliyorum evde takip ediyorumDun aksam gittim canim..sabaha kadar karnimda toplanma hep oldu ama tik yok..Bakalim asıl yarin belli olur kendi dr.da acilma varmi yokmu ins. Acilmam olmustur...
aynen canım benimde şuan 7 dk bir geliyor ama acıtmıyor yani çok hafif anlamadım gitti. Herkes doğum sancısı olsa anlarsın diyor ama dun gece nst de 20 dk da bir 70-80 sancım vardı ama bwn hiç hissetmedim. Nasıl anlayacağız kiiiiiDoğum yapan arkadaşlar bu adet sancısı i
İlk başta hafif hafif başlar ve zamanla artarsa hastaneye gidiliyor dimi? Algılayamıyorum ne olduğunu ya. Hafiften girip çıkıyor ama öyle dayanılmaz değil.
çok kandırıkçı bizim bebekler. hiç utanmıyorlar analarıyla dalga geçmeye :)Yanlis alarm heralde. Bugun de dogurmadim
Tabi ondan cnm benim magnezyumum bittiğinde 5 gün içmemiştim dr a gidene kadar bırak bacak krampını resmen karın kasılmalarım bbariz arttmıştı cnm, o çok etki ediyor direk kasları rahatlatan bişey magnezyumGunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
magnezyum içmeyince oluyor, mutlaka içmelisin...Gunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
gittiğin hastane sgk anlaşmalı işe her hengi bir şey yapmıyorsun onlar sistemden giriyor. yok değilse o zaman rapor düzenletip, birde doğumdam doğum kagıdı almam ve sgk ya götürmen gerekiyormuş, bana anlattıkları bu şekilde cnmKızlar merhaba,
Doğum izinleri başlayan arkadaşlara sormak istiyorum, hatırladıklarım @miskamber,ECEONUR , ferideei
Çalışabilir raporumda izin başlangıç tarihi 26.8.15 yazıyor, ben 24.8.15 te çalışamaz raporu almak istedim doktor veremem git 2 gün daha çalış dedi... Öncesinde 5 hafta içinde ne zaman istersen çalışamaz raporu alabilirsin demişti
Onun haricinde de iznimin başladığına dair herhangi bir rapor falan düzenlemedi, düzenlemesi gerekiyormuydu?
Doktor SGK işlerinden anlamadığını kendisi söyledi, pek güvenemiyorumda, sadece doğumdan sonra raporu kapatacağız dedi. Sizler rapor işlerini nasıl yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?