Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
QUOTE="perilice_ada, post: 42325564, member: 672972"] Aynen dedigin dogru ablamin bebegide sarilik oldu gunduzleri guneste yatirdilar aksamlari icinde mavi isik almislardi o isikta yatirdilar ve cok sukur ki gecti.
Canım 31 temmuzda yaptım doğumu. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen şükür çok kanamam olmadı. Belden aşağısı uyuşturuldu benim ve çok rahat geçti ameliyatım. Bi an önce sen de inş sağlıkla kavuş yavrunaCanım ne zaman doğum yaptın ben mi kaçırdım; hayırlı olsun canım ne güzel maşallah :) kan değerlerin nasıldı canım kanaman fazla oldu mu; benim sezeryanım pazartesiye çekildi 104 bin çıktı bugünkü kan sayımımda ama ameliyattan tedirgin oluyorum
Ah canım biz de dün taburcu olduk merak etme bizim en yüksek değerdi, iki üç günde toparladı Allaha şükür. Sizin billuribin kaç çıktı?İyi geceler arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun biz bugün 6 günlük olduk ama suan hastanedeyiz sarilik vardı doğduğunda kontrol ediliyordu yükselince yatış yapıldı bakalım gündüz 2 den beri ışık tedavisi yapiliyo inşallah sabaha değerlerin dusmesi bekleniyor dualarinizi eksik etmeyin bebegim den
Sarılık olan bebek devamlı uyuduğu için düzenli ememez. O yüzden de kan şekeri düşer. Verdiğiniz şekerli su sadece bebeğe enerji veriyor ve daha uyanık kalmasını sağlıyor. Bu da beslenebilmesi için önemli tabi. Ancak sarılığın tedavisi ile ilgisi yok.Canim bebekler sarilik olmasin diye azicik sekerli su vermek gerekiyormus kan hucresi olusturmalari icin enerji gerekiyormus onu da en hizli seker veriyormus bir kac cay kasigi sekerli su verinn dedi bi ablam ne kadar dogrudur bilmiyoeum ama
Aynen dedigin dogru ablamin bebegide sarilik oldu gunduzleri guneste yatirdilar aksamlari icinde mavi isik almislardi o isikta yatirdilar ve cok sukur ki gecti.
Canim bebekler sarilik olmasin diye azicik sekerli su vermek gerekiyormus kan hucresi olusturmalari icin enerji gerekiyormus onu da en hizli seker veriyormus bir kac cay kasigi sekerli su verinn dedi bi ablam ne kadar dogrudur bilmiyoeum ama
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canımGünaydin herkese ,az sonra epidural sezeryanla ikinci yavruma kavusacagim.İnsallah hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz
Canım ihmal etme benimde bacaklarım çok ağrıyordu bende ilaç içmeyi unutanlardanim yatağımin baş ucuna bi şaşal su koydum her gece yatarken içiyorum sende öyle yap ağrıyi gerçekten azaltıyorGunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
Canim aynen bendede oyle sabah 8den beri karnim sertlesiyo adet sancisi gb agri oluyo geciyo duzensiz bende bilemedim yawDoğum yapan arkadaşlar bu adet sancısı i
İlk başta hafif hafif başlar ve zamanla artarsa hastaneye gidiliyor dimi? Algılayamıyorum ne olduğunu ya. Hafiften girip çıkıyor ama öyle dayanılmaz değil.
Canim bende hazirladim hurma. Bebege nasil verdin Peki? Emzirmeden oncemi verdin?Hurmanın da aynı işte etkisi. Hem de doğal şeker. Şekerli su yerine hurma vermek hem daha mantıklı hem de sünnet :) ben önceden buraya da yazmıştım konuştuğumuz gibi 3 hurmaya okuyup götürdüm doğuma.
Cnm yukselmesine sevindim benim 96 cikmisti insllh sağlıkla bebegini kucagina alirsinTuba canım bugün yine kan verdim 104 bin çıktı değerim çok şükür biraz daha artmış dr artık bu değerle pazatesi sezeryana alabiliriz dedi kısmetse pztesi büyük gün bize:) inş bi sorun çıkmaz; sende haberdar et canım kendinden
Yanlis alarm heralde. Bugun de dogurmadimCanim aynen bendede oyle sabah 8den beri karnim sertlesiyo adet sancisi gb agri oluyo geciyo duzensiz bende bilemedim yaw
Merhaba perilice_ada tam önce ki yaziniza cevap verecekken bu yazinizi gördümm.. evet banada ebem demisti 36. Haftadan sonra magnezyum icme diye.. dogum sancisinin gelmesini engelliyormus..Kizlar simdi bir yazi okudum ve merak ettim. Son haftalarda kalsiyum ve magnezyumu biraktiriyormus doktorlar kasilmalari engelledigi icin, ne kadar dogru bilmiyorum varmi aranizda doktorunun ilaci kestigi?
Bol yuruyus ve cinsel iliski dogumu hem kolaylastiriyor hemde hizlandiriyor.tavsiye edrim[/QUOTE][QUOilice_ada, post: 42341972, member: 672972"]Bendeeeee bugun o kadar temizlik yaptim egildim kalktim ama tık yok vaa karnim hala yukarida hic asagi inme yok
Yarin kontrolum var doktoruma soracagim bendeMerhaba perilice_ada tam önce ki yaziniza cevap verecekken bu yazinizi gördümm.. evet banada ebem demisti 36. Haftadan sonra magnezyum icme diye.. dogum sancisinin gelmesini engelliyormus..