• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
A
Benim de doğum öncesi izinlerimden sadece 2 haftası kullanılabilecekmiş.17 Ağustos'ta çalışabilir raporu aldım ama ne faydaOğlumda hiç kullanamamıştım kızımda da kısmet değilmiş.Ne yapalım rapor almaya çalışacağız artık dönem sonuna kadar.Allah kolaylık versin herkese
amin canım inş raporlarla yettirebiliriz

Canım ben doğumu yaptım, eşimle daha önce konuşmadık böyle birşeyi, zaten ben de birşey istemedim. Bana göre gerek yok diye düşünüyorum. Ben özel anlarda değil de normal bi zamanda alınan hediyeyi daha değerli görüyorum. Tabi bunlar benim düşüncem :KK66:
Canım ne zaman doğum yaptın ben mi kaçırdım; hayırlı olsun canım ne güzel maşallah :) kan değerlerin nasıldı canım kanaman fazla oldu mu; benim sezeryanım pazartesiye çekildi 104 bin çıktı bugünkü kan sayımımda ama ameliyattan tedirgin oluyorum

yarın kontrolüm var tekrar konuşacağım dr la benden ketum çıktı dr doğru düzgün bişiy dediği yok o doğurtamıyor hast. de çocuk dr yok o yüzden başka hast. de doğuracağım , devlet hast.de o gün kim nöbetçi ise o dr ilgilenecek ebeler doğurtacak.Beklemek ayrı yoruyor belirsizlik ayrı..Sabah sancı vardı sanırım uykum iyice ağırlaştı sancı kasıklarımda hafifti.Doğum sancısı değil belli bebiş daha yukarıda aşağıya inse biraz daha umudum olacak.Yarın dr iyice bi sıkıştırmak kafamdaki soruları sormak niyetim.Hadi hayırlısı..Yazarım yine..
Hakkında hayırlısı olsun. Doktorun ne diyecek bakalım bende merak ettim.41.42. Haftaları bekleten doktorlar var açıkçası bana riskli geliyor. Yarın ya da cuma bende gidicem tekrar çok merak ediyorum kendi doktorum ne diyecek bu arada bugün ilk defa kasılmalar yaşadım yani öncekilerden farklıydı bütün karnım kasıldı nefesim daraldı ve baskı vardı aşağıya doğru.. Ayy nasıl sevindim :) bakalım devamı gelecek mi..Çok heyecan yaptım..

Cnm ben epidural normal istiyorum.haberlesiriz cnm
Tuba canım bugün yine kan verdim 104 bin çıktı değerim çok şükür biraz daha artmış dr artık bu değerle pazatesi sezeryana alabiliriz dedi kısmetse pztesi büyük gün bize:) inş bi sorun çıkmaz; sende haberdar et canım kendinden

Son 1 haftadir hep ruyalarimda ya suyum geliyo ya nisan yada doguma gidiyorum sanciyla. Simdide sancim baslamis doguma gitmem lazimmis ama korkuyorum ve istemiyorum daha erken diyorum @miskamber cnm sen gidiyormussun doguma 45 dk sonra dogum yapicam sancilarim basladi diyodun esimde ama onunki senden sonra sen niye gitmiyorsun diyordu :KK70: yalniz ruyamda cok tirsiyordum dogumdan :KK70:kabusum oldu artik ya herkes dogurunca erkenden

İyi geceler arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun biz bugün 6 günlük olduk ama suan hastanedeyiz sarilik vardı doğduğunda kontrol ediliyordu yükselince yatış yapıldı bakalım gündüz 2 den beri ışık tedavisi yapiliyo inşallah sabaha değerlerin dusmesi bekleniyor dualarinizi eksik etmeyin bebegim den

İyi geceler arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun biz bugün 6 günlük olduk ama suan hastanedeyiz sarilik vardı doğduğunda kontrol ediliyordu yükselince yatış yapıldı bakalım gündüz 2 den beri ışık tedavisi yapiliyo inşallah sabaha değerlerin dusmesi bekleniyor dualarinizi eksik etmeyin bebegim den
Allah yardımcın olsun canım bebeğine şifa versin inşaAllah.
Bende de ishalimsi günler başladı. Bu saatte uyanıp mide bulantısı ağrı sızı depresyon ne varsa yaşıyorum. bir atlatsak sağlıkla sıhatle bebeklerimizi alsak kucağa eminim unutucaz bugünleri. Rabbim hepimize sabır versin. Yine 3 saatlik uykuyla geçiricem günü belli :/

Allah yardımcın olsun canım bebeğine şifa versin inşaAllah.
Bende de ishalimsi günler başladı. Bu saatte uyanıp mide bulantısı ağrı sızı depresyon ne varsa yaşıyorum. bir atlatsak sağlıkla sıhatle bebeklerimizi alsak kucağa eminim unutucaz bugünleri. Rabbim hepimize sabır versin. Yine 3 saatlik uykuyla geçiricem günü belli :/
Amin canım çok sağol inşallah ben doğduğunda beri gece en fazla toplamda 2 saat uyuyorum gündüz zaten uyumuyorum uykusuzluğu dert etmiyorumda sarilik olduğu için huzursuzum işte inşallah atlatiriz sizlerde inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize

Amin canım çok sağol inşallah ben doğduğunda beri gece en fazla toplamda 2 saat uyuyorum gündüz zaten uyumuyorum uykusuzluğu dert etmiyorumda sarilik olduğu için huzursuzum işte inşallah atlatiriz sizlerde inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize
Canım gecmiş olsun sarılık oluyor tum bebısler bırkac gun erken dogmussa sarılık oluyor sen takılma hemen gecer eltımın kızı 3 ay darılıgı devam ettı benım kızım sarılık oldu allahın ıznıyle bıse olmuyor cok gucluler bebısler

Dün sabah dogum yaptım cNım bugun duş aldım ama cok sıcak degildi..sezeryanla oldum ..sagma makinası ıle uyarıyorum gögüsü o da 5-6damlAcık anca cıkıyor. ...havluyu yarın denerim ..Annem dut hoşafı yaptı onu içiyorum

Canım ben hergün sıcağa yakın ılık suyla duş alıyorum. Duştayken de hafif hafif göğüslerime masaj yapıyorum. (Duştan çıktıktan sonra pompa ile sağmak sütü artırmaya iyi geliyormuş diye duydum bu arada) bol bol sıvı alıyorum. Bu sıvı şerbet olmak zorunda değil, su çay şerbet çorba..normal zamanların dışında emzirirken büyük bardaklarla en az 2 bardak su içiyorum mesela. Bende işe yaradı gibi, arttı sütüm. Ama ben normal doğum yaptım, normal doğumda daha çabuk süt iner derler ya benim normal olmasına rağmen 3.günümde arttı sütüm :) sen de çok dert etme. Hem sütüm yok diye strese girersen var olanı azaltırsın allah korusun. İlk günler yanlış hatırlamıyorsam bebeklerin 10ml anne sütü alması yeterliydi. Gün geçtikçe mideleri büyüyecek, senin de sütün artacak inşallah annesi :) bana doğumdan bir hafta falan önce hemşirem "çok sütüm olacak benim, fazla fazla olacak diye düşünüp kendini inandırırsan sütün çabuk gelir hem de fazla olur çünkü süt üretimi beyinle alakalı" demişti :)
Bir dee uykuna ve dinlenmene dikkat edersen sütün artıyor gerçekten. Uyumasan bile uzanıp dinlen :)

Son düzenleme:
Amin cnm insallah bende tedirginim sutum olmayacak diye cunku goguslerimde ne oyle aman aman bir buyume oldu nede sut gelecek gibi bir belirti. Insallah bol bol sutumuz olur

Benim göğüslerim de hamilelikte az büyümüştü ama sen bir de doğumdan 3.günden sonrayı sor .. 3-5 tane göğüs büyütme ameliyatı oldum sanki bi gecede :KK53: he o büyümeye aşırı bi sütün var mı dersen hayır, yeteri kadar var çok şükür ama o şişkinlik nedir çözebilmiş değilim henüz :)

Canım benim kızım da doğduğunda n beri kuvezde 17. Gün bugün sarılık değeri çıkınca fototerapi takıyorlar azalınca cikartiyorlar. Geri çıkınca yine takıyorlar.
Enfeksiyon dan yatıyor bizim kızım z.
Rabbim başka dert vermesin

Canım takip ediyorum ama düzensiz birde aklıma gelmişken sorayım seninde sancıların vardı değilmi bu şekilde bebek senin de hareketlimiydi sancılar olurken bebeği tam vajinanın üstünde ittiriyor gibi hissediyorum sanki yolunu bulsa çıkıcak
Tabi tabi bebek hareketliydi hatta kapıyı bulmaya çalışıyor derdim hep Az kaldı inşallah senin biraz daha sabır canım

Canım benim kızım da doğduğunda n beri kuvezde 17. Gün bugün sarılık değeri çıkınca fototerapi takıyorlar azalınca cikartiyorlar. Geri çıkınca yine takıyorlar.
Enfeksiyon dan yatıyor bizim kızım z.
Rabbim başka dert vermesin
Çok geçmiş olsun amin canım Allah başka dert vermesin o kadar kucuklerki insan herseyden nem kapıyor

Amin cnm insallah bende tedirginim sutum olmayacak diye cunku goguslerimde ne oyle aman aman bir buyume oldu nede sut gelecek gibi bir belirti. Insallah bol bol sutumuz olur
cnm benim göğüslerim de hiç buyumedi gebelikte..ama şuan maşallah sutum cokiyi.bnde sagıyorum.önce bebeği memeyettutuyorm biraz emiyo bırakınca biberonla sagdigmdan veryrm.sarılık değerleri yukselmesin diye o şekilde yapyrm.cnku çok sevmiyo emmeyi ve güçsüz şuan.biraz toparlasn sadece emzircem ins

benimde ikitane 100e çıkan sancı göründü ama o bebek hareketi dedi zaten nst kağıdında belli ediyor kendini bebek hareketi ve sancı ayırt ediliyor. Benimde kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor baktı. Sen ne zaman gittin doktora.
Dun aksam gittim canim..sabaha kadar karnimda toplanma hep oldu ama tik yok..Bakalim asıl yarin belli olur kendi dr.da acilma varmi yokmu ins. Acilmam olmustur...

Canım ben im bu değerler ast 70 alt 88 di ankara Zekai tahir de beni suni sancı ile doğum à aldılar yüksek diye . 11 ağustos da doğum yaptım.
Şimdi tekrar verdim kan değerlerim normal é döndü mu diye bakicaklar
Dr.benim degerlere bakarak gebelik kolestazi var diyemeyiz ddi. Safra asitlerine bakmak gerekir dedi..Dun biyerde o testi yaotirdim ama sonucu gec cikiyomus..Dr.yarin geldiginde gerekirse burda yapariz ddi..Bende cok endiseliyim..Sag saglim hayirlisi ile dogursaydik..Sende bebisini sağlikla buyut canimmm

cnm benim göğüslerim de hiç buyumedi gebelikte..ama şuan maşallah sutum cokiyi.bnde sagıyorum.önce bebeği memeyettutuyorm biraz emiyo bırakınca biberonla sagdigmdan veryrm.sarılık değerleri yukselmesin diye o şekilde yapyrm.cnku çok sevmiyo emmeyi ve güçsüz şuan.biraz toparlasn sadece emzircem ins
Insallah cnm rabbim sifa versin kucuk savascina

Gunaydinlar:KK200:
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi o_O

Back