2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Epiduralde konforlu oluyorsun tek dezavantaji ebenin karina baski yapmasi ..insirah suresini yazdim bir kenara onu bol bol okuycam birde hurma yiyeyim diyorum merdiven jnip cikim diyorum allah yardimcimiz olsun ...

Canım, epidurali bekleteyim, dayanamazsam vurdururum diosun ancak açılman ilerlemiş oluyor, sancın sık oluyor ve bir müddet sabit duramadığın için epidural yapamıyorlar benim bildiğim. Hatta doktorum da dedi de bu şekilde, bende evde sancı beklememeye karar verdim çünkü 4 cm den sonra zor oluyor dedi. Bilgin olsun da sonradan sıkıntı yaşama canım..

gunaydin hanimlar yeni dogum haberleri var mi :) insallah hepiniz ve bebisleriniz sagliklidirr

hanimlar elektrikli sut pompasi kullanan yok mu avent mi lansinoh mu hala karar veremedimm

Bebeği 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi . Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür..
Gözün aydın inşallah herşey böyle devam eder zamanında alırsın bebeğini kucağına
Sidelya2011 Allah yardimcim olsun bir avazda saglikla al bebeğini kucağına inşallah
kuzumveben hayırlısı olsun durdururlar inşallah
K Karamel2013 susam yagi da iyi geliyor bir dene istersen

Allah yardimcin olsun cnim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah ! kolay degil
bu sabah benim de kopuyo du belim sirtim az kaldi sabredelim insallah rabbim sabrini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…