2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar günaydın nasılsınız ben iğrenç bi gece geçirdim midem öyle fena yandı ki ne uyudum ne eşimi uyuttum şimdide hiç dermanım yok işe geldim bi de üstüne bugun biter mi acaba yaaa:KK43:

Canım ben de 35+0 yaptım doğumu. Kızım çok güzel emiyor ama ben gene de günde 1 sefer biberonla mama veriyorum. Doktor verebilirsin dedi. Sağlıkla büyüt yavrunu inş canım.
sağol cnm hepberaber sağlıkla büyürler İNŞALLAH cnm bana hastanede 3 gün kaldık hemşiresi 2 saatte bir mama verdi arada sık emzirdim çıkarkende 3 saatte mama arada emzir dedi nezaman versem mama yada meme alıyo acaba doymuyormu sütümden diye kafam karışıyor şu an 2 haftalık olduk mama arasını 4 saate çıkardım arada sık emziriyorum küçük olduğu için kıyamıyorum hep aç gibi geliyor:)

Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
canım şuan sezeryandasındır sanırım
Allah yardımcın olsun seninde
inşallah sağ salim alırsın kucağına.
kızlar başka doğum yapan var mı acaba?

K Karamel2013
canım emzirme ile ilgi soru sormuşsun.
yaklaşık 1-2 ay böyle sıkıntılar çekersin.
lansinoh u sürsende oluyor farketmiyor,ama sürmezsen daha kötü oluyor.
sen lansinoh sürmeye devam et,birde her emzirmeden sonra sütünle nemlendir.
şuanda en ağrılı zamanlarını yaşıyorsun,birkaç haftaya hafifler.

Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım var:KK51:Nişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum :KK55: hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi:KK200:
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz. Insalah guzel ve kolay bir dogum olur ve hepimiz motive oluruz sayende. Allah saglikla kucagina almayi Nasip etsin yavrunu..

benim kızım şuan hıçkırıyor ve artık kasıklarımda hissediyorum resmen hıçkırıkları. Ay bugun o kadar ağrım oldu hep geçti ya sinir oldum. Ağrı gelince zil takıp oynayasım geliyor :)
Canim sende normal doğum dusunuyordun dimi bende normal istoyorum ama epiduralle hakkımı zda hayirlisi insllhhh ..rabbim yardim etsinn bizlere. ..

Kızlaaar, bebeğim 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi doktor.. Çok iyi moral oldu bana, bilen biliyor 2 gündür epey sıkıntılıydım.. Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür! Darda olan, sıkıntısı olan herkesin Allah yardımcısı olsun! Hepinize teşekkürler.. :anneadayı:

Kızlar bugun inanılmaz icim sıkılıyo,sıkıntıyla uyandım :110: ya bebegimde sorun varsa diye dusunuyorum hep,mutlu bir hamilelik gecirdim ama sın 2-3 gundur hep sorun varsa diye dusunup uzuluyorum. Off

Canım dr nasıl normal diyor.
Bütün vücut kasiniyor ve yara olmuş.
Karaciğer degerlerine baksınlar ben bu sebepten erken doğum à aldılar beni kasintışikayet ı ile gittim
Canım zaten ne desem normal diyor sinir ediyo beni. Karnım sertleşti aşağı indi. Sancılarım oluyo ara ara onada normal diyor. 40. Haftanda doğurursun diyor. Yurtdışında yaşıyorum yalnızım ona Güvendik annemlere bileti 39. Haftaya aldık. Eminsiniz dimi erken gelmez diyorum gelmez gelmez diyor. Yarın çağırdı kan tahlili yapacakmış Allah'tan onu düşündü. Karnın kaşınmıyorsa sorun yok diyor önemli bir sorun olsa karnım kaşınırmış falan..

Bugun belki cati muayenesi olurum ama korkuyorum ben yaaa :KK17:
Canım hiç korkma geçen hafta rutin kontrole gittiğimde karnım sertleştiği ve aşağı indiği için bir anda çatına bakmam lazım dedi. Bir dakika bile sürmedi. Hiç acımadı bile. İçin rahat olsun.

Evet canim bazanlari kasiniyor gunduz nadir bisekilde havalar serinledikce az kasiniyor geceleri uyandiracak.kadar kasinmiyo,tahlil yapman iyi olur cunku onemli bu kasinti olayi
Seninki iyiymiş yine canım. Beterin beteri var gerçekten. Bazı yerlerimde kaşımaktan üst deriyi soymuşum uykumda olmuş herhalde. Onlar acıyo bir de üstüne üstlük. Allah herkesin yardımcısı olsun. Şifa versin.

Back