Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlarrr moralım cok bozuk saka gibi 2gun once tartındım 73,5 kg iken az önce tartıldım 77,5 kg olmusum şok oldum ya daha bebeğimin doğmasına 1 ay var![]()
Haber ver lütfenKızlar nst de sancı çıktı düzenli ama hafif serum veriliyor eğer geçmese yatış olacak sanırım perşembe yi beklemicej sipa
kızın nasıl canımHaber ver lütfen
Epiduralde konforlu oluyorsunevet canım normal istiyorum,inşallah bende. Ama baştan epidural istiyorum demeyeceğim. Hatta doktorum sordu epiduralle yapalım istersen dedi. Bende istemiyorum dedim. Ama yiğitlikte Bi yere kadar baktım olcak gibi değil epidural diye inletirim hastaneyi :). Eşimin halasının kızı eoiduralle yaptı da sancıyı hissetmediğim için doğumum çok uzun surdu demişti. Gerçi uzun sürse,nolcak nasılsa hissetmiyorsun dimi ama.
40 larda cnm ama duzenliKaç çıktı canım sancın
Aa neden bastırıyor ki hiç duymadım ıkınamadığı içinmiEpiduralde konforlu oluyorsuntek dezavantaji ebenin karina baski yapmasi ..insirah suresini yazdim bir kenara onu bol bol okuycam birde hurma yiyeyim diyorum merdiven jnip cikim diyorum allah yardimcimiz olsun ...
ödemdir o ya geldiği gibi hızla gider inşallah merak etmeeiyi geceler kızlarrr moralım cok bozuk saka gibi 2gun once tartındım 73,5 kg iken az önce tartıldım 77,5 kg olmusum şok oldum ya daha bebeğimin doğmasına 1 ay var![]()
Anladım canım geçen hafta benimde 30 üstü çıkmıştı ama düzensizdi tabi Dediğin gibi canım belki perşembeden erken gelecek bebeğin hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz40 larda cnm ama duzenli
okim canım ne oldu habersiz bırakma bizi hersey gönlünce olsun
Bebeği 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi . Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür..Bizi habersiz bırakma canım
Canım, epidurali bekleteyim, dayanamazsam vurdururum diosun ancak açılman ilerlemiş oluyor, sancın sık oluyor ve bir müddet sabit duramadığın için epidural yapamıyorlar benim bildiğim. Hatta doktorum da dedi de bu şekilde, bende evde sancı beklememeye karar verdim çünkü 4 cm den sonra zor oluyor dedi. Bilgin olsun da sonradan sıkıntı yaşama canım..evet canım normal istiyorum,inşallah bende. Ama baştan epidural istiyorum demeyeceğim. Hatta doktorum sordu epiduralle yapalım istersen dedi. Bende istemiyorum dedim. Ama yiğitlikte Bi yere kadar baktım olcak gibi değil epidural diye inletirim hastaneyi :). Eşimin halasının kızı eoiduralle yaptı da sancıyı hissetmediğim için doğumum çok uzun surdu demişti. Gerçi uzun sürse,nolcak nasılsa hissetmiyorsun dimi ama.
iki parmağıyla bakıyor arkadaşımCnm iki eliyle bakiyor dimi elinin hepsini sokmasinda![]()
:) ben hep yollardayim ama ise yaramiyor sanirimmAyol senin daha bir ayın var sıranı beklebenim minik sıpam da bu hafta geldi geldi, gelmedi binicem eski tip cipe, götürsünler taşlı tuşlu köy yollarına metin akpınarla zeki alasya gb. Belki işe yarar
![]()
Benim 2.gebeliğim,ikisinde de kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum,hiç gece uyanmalarım olmadı.Kızım geceleri uyanıyor ona kalkıyorum sadece.mecbur olmasam şöyle öğlene kadar uyumak isterim o derece :)[/QUOmasallah annesi darisi basimizaa :)
Gözün aydın inşallah herşey böyle devam eder zamanında alırsın bebeğini kucağınaBebeği 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi . Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür..![]()
Benimkinin de gelmeye niyeti yok zaten. Bu gidişle çifte kavrulmuş olucak:) ben hep yollardayim ama ise yaramiyor sanirimm
Canım belim resmen kopuyor zaten bel fıtığı vardı adım atarken ölüyorum birde evde herşey bana bakıyor yemek,ütü ,temizlik mecbur çocuklara devamlı bişeyler hazırliyorum eşim yardımci olamıyor artık doğum yapmak istiyorummmmmmm