2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya öyleymiş adet sancısı gibiymiş ama sürmüyor sürse bnde gidicem. İlk bebeğim olucak inşaAllah. Tansiyon sıkıntım yok ya ama annemde 9 ay kusmuş mesela ırsi falan olabilir böyle şeyler derler ya anneye çeker kızın hamileliği diye :KK70: doktora kasık ağrımı yürüyemediğimi söylemiştim o normal baskı yapıyor artık indi demişti. Gelsinler artııık :)

Hmm dogru diyosun benimkide annemkine cekmis :)
bende cok heycanliyim senin gibi Allahin izniyle saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu:KK66:
belmaakca belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız SUHAN SUHAN nasılsın canım @ayka777 oskeortmen oskeortmen @kattina @Patates01 ayisigi3434 ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...

Sezeryan oldu benim canım. Erken doğum oldu, 35+0 da Doğdu. Ki zaten sezeryandı, çünkü hem kızım tersti hem de kan sulandırıcı kullanıyordum. Âmin canım. Allah'ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Anladim canim cok gecmis olsun. Biliyormusun drdan geliyorum artik 41. Haftadasin bebegin yeri daralmış dedi yarin suni sanci verip dogurtacaz dedi cook korkuyorum ama stresteyim kendi sancimi bekliyeyim dedim ama gelmedi birturlu

ayisigi3434 ayisigi3434 canım bugün doğum yapacaktın..inşşş güzel bi doğum olmuştur..kuzuna kavuşmuşsundur...öpüyorum çok
Sidelya2011 Sidelya2011 senden de güzel haberler bekliyoruz canım...Rabbim bir avazda kurtarsın inş....

slm herkse..nasılsınız hanımlar...ben iyice ağırlaştım...zor hareket ediyororum.perşembe kontrol var.doğum tarihi alacağız hayırlısıyla..sezeryandı zaten benimki.anestezi konusunu doktorum bana bıraktı.ama ben karar veremiyorum.perşembe anestezi uzmanıylada görüştürecek beni...kafam karışık bu konuda...

Anladım canım geçen hafta benimde 30 üstü çıkmıştı ama düzensizdi tabi Dediğin gibi canım belki perşembeden erken gelecek bebeğin hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz
Serum yedim 2 tane sonra tekrar nst çekildi 50 yi de gördüm ama düzensiz eve gidiyorum herhangi bir şikayet sancı da direkt hastaneye gideceğim
Bebeği 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi . Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür.. :anneadayı:
maşallah cnm ne güzel bi haber benim ki de 3 kg şu an ama kiloyu takmiyorum kafaya kızım 2200 doğmuştu bi sıkıntı olmadı şükür

Benimkinin de gelmeye niyeti yok zaten. Bu gidişle çifte kavrulmuş olucak :KK45: kreş yaşına kadar beklemeyi düşünüyo sanırım :rolleyes::confused:
Ne güzel işte sana güzellik yapıyor kuzucuk
chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...

haftaya gelecek inş ..görüştüm annemle canım...sen naptın..doğum tarihi kaçtı senin
Oooo tabi kimse ugramiyor artık buralara zaten neyse kırgınım ama yapacak bişey yok iyi olun da gerisi mühim değil perşembe günü canım bu persmbe yani beklerse tabi prenses seninki belli mi

Serum yedim 2 tane sonra tekrar nst çekildi 50 yi de gördüm ama düzensiz eve gidiyorum herhangi bir şikayet sancı da direkt hastaneye gideceğim
maşallah cnm ne güzel bi haber benim ki de 3 kg şu an ama kiloyu takmiyorum kafaya kızım 2200 doğmuştu bi sıkıntı olmadı şükür

Ne güzel işte sana güzellik yapıyor kuzucuk

Oooo tabi kimse ugramiyor artık buralara zaten neyse kırgınım ama yapacak bişey yok iyi olun da gerisi mühim değil perşembe günü canım bu persmbe yani beklerse tabi prenses seninki belli mi
doğumlar yaklaştı sanırım ondan oldu..bende bi türlü fırsat bulamıyorum evde..genel temizlik var evde bi türlü bitmedi.dün mutfağın tamamı indi..offfff..bazen diyorum iş yeri dahamı rahattı ne.topiğe girmeye fırsatımda oluyordu...inşşş doğumlardan sonra rahat rahat gireriz....ooo perşembe mi senin doğum..hadi hayırlısı canım...inş güzel bi doğum gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzuyu kucağına..benim tarih blli değil.perşembe günü belli olur sanıyorum.lütfen kırılma ama.

kızlar bunu aldım.çok hoşuma gitti dışarı çıkarken çantaya atmalık bişey.ıslak mendil ve bez koyma yeri var.
bbox-the-essential-nappy-wallet-and-change-mat-1680.jpg

SUHAN SUHAN iyiyim canım yarın son iş günüm zor hareket ediyorum bende artıkk iyice büyüdü karnım sanırım bebekte aşağıya indi kasıklarıma vuruyor artık ördek gibi paytak paytak yürüyorum :KK70::KK70:
bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izne

doğumlar yaklaştı sanırım ondan oldu..bende bi türlü fırsat bulamıyorum evde..genel temizlik var evde bi türlü bitmedi.dün mutfağın tamamı indi..offfff..bazen diyorum iş yeri dahamı rahattı ne.topiğe girmeye fırsatımda oluyordu...inşşş doğumlardan sonra rahat rahat gireriz....ooo perşembe mi senin doğum..hadi hayırlısı canım...inş güzel bi doğum gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzuyu kucağına..benim tarih blli değil.perşembe günü belli olur sanıyorum.lütfen kırılma ama.
İnşallah canım kırılmak oluyor ister istemez hiç kimse mi kalmaz yola neyse bende dogurunca girmem olur biter hıhşaka maka inşallah kucağımıza sağ salim alırız anestezi konusunu bana bıraktı doktor da spinal isticem sanirim

bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izne

saol canım bir gün daha olsa merdivenlerde doğuracakmışım yaniii ... ayrıldı galiba bugun hiç rastlamadım topikte

Back