2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşallah canım kırılmak oluyor ister istemez hiç kimse mi kalmaz yola neyse bende dogurunca girmem olur biter hıhşaka maka inşallah kucağımıza sağ salim alırız anestezi konusunu bana bıraktı doktor da spinal isticem sanirim
amin canım inş...bakalım ben neye karar verecem anestezi konusunda

Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
ayyyyyyyy girer girmez ne güzel bi haber aldm..hayırlı olsun fulyacım.....

Selam hanımlar cuma günü nişanım gelmişti malum hepte bi sancılarım vardı makata baskı yapıyodu artık bugün randewum vardı hastanedeyim dktr çatı muayenemi yaptı elini atar atmaz çok aşagıya inmiş dedi:eek: 1cm lk bi açılma var dogumun çok yakın dedi bebiş dogum kanalında yani 37 en geç 38 de dogum olur dedi çatım normal doguma müsaitmiş bence haftaya dogurucam:KK16: bebiş çok minik ama en fazla 2700 dogar dedi şimdiki kilosu 2400 :KK43: bizde haberler böyle şimdi nst için sıra bekliyorum

bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izne
ayrıldım canım, evimde ilk günüm :) annem geldi Ankara'dan dün baya iş güç varmış, sırayla yapıyoruz işte :)) pek bir keyifli geldi bana...

Basima dert acip baby shower partisi yaptim, herkes yapalim yapalim diordu. kendim bisi yapmasam da hazirliklari esnasinda nete fln giremedim :KK6:
Sen napiyorsun izne ciktin heralde
ayy süper olmuş, ben üşengeçlikten yapmıyorum parti fln :) evdeyim bende hazırlıkları fln yavaş yavaş yapıyoruz annemle :) perşembe doktor kontrolu var, bakalım benim şişko patatesim ne kadar olmuş, öğreneceğiz.

ayrıldım canım, evimde ilk günüm :) annem geldi Ankara'dan dün baya iş güç varmış, sırayla yapıyoruz işte :)) pek bir keyifli geldi bana...

Cok guzel gercekten evde olup kendini dinlemek,hazirliklar, bebis kiyafetlerini utulemek bile zevkli :)

ayy süper olmuş, ben üşengeçlikten yapmıyorum parti fln :) evdeyim bende hazırlıkları fln yavaş yavaş yapıyoruz annemle :) perşembe doktor kontrolu var, bakalım benim şişko patatesim ne kadar olmuş, öğreneceğiz.

Bana cok gereksiz geliyordu bu erken partileme olayi ama cok hosuma gitti :KK50:
Kendimiz kurabiye fln yaptik

Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..

Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..

perihana da doktoru catin dar demisti ama azimle normal dogum yapti :) bebegin iri bir bebek mi?
Doktorlar kabul ediyorlar da aylardir gittigin doktordan vazgecmek zor olabilir.

Back