2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oyy kuzucuk en kısa zamanda toparlanır canım merak etme etme sen, Haklısın bu bebelerin pek bi ihtiyacı varmış biz de aldık bildiler ama bakalım ne olacak

Canim bana sormamissin ama yine de yazmak istedim ben kızımı ilk gonderdigimde 28 aylık ve sadece 20 gün dayanabildi k ki bende bir eğitimci olarak yaklaşım herseyi anlattım kızıma uyku egitiminde bile 3 gun 1 er saat aglamisti ama ivim rahatti dogru birsey yapyigima dair benimki de seninki gibidir bir tane öğretmen vardı dibinden ayrilmiyordu ne oyunlara ne başka bir etkinliğe katılmıyordu normalde çok çok sosyal bir çocuktur her gün ağlıyordu ve bir gün bayılacak dereceye kadar aglamis gözleri şişti aldığımda ve altını ıslatma basalmıştı ve tamam artik dediğim gün oldu gün içinde aradığım da da aglamadigini ama mutlu gorunmedigini söylediler anlıyordum zaten halinden bir sene geçti tekrar deneyecegiz daha hevesli daha sorunsuz olacağını düşünüyorum durum biraz farklı sanırım sen evde bir süre kendin bakamayacaksin Allah yardimcin olsun ama bebiş 6 aylık olana kadar kendim bakacagimdan calismaya başladığımda ikisini birlikte kreşe bırakmayı düşünüyorum bu fikre alıştırma ya çalışıyorum

Seni çok iyi anlıyorum yorgun ve belki yetemiyor gibi hissedeceksin ama inan bana bilinçli bir annesin ve iç gudulerine de güven için rahat değilse sonra tekrar deneeşin. Vazgeç diye söylemiyorum zaten belki de gulucukle ugurlayacak bir süre sonra ben de bunun için 20 gün bekledim ama olmadı kreş şansım sadece bir taneydi bulunduğum yerde çok sistemli değildi açıkçası güven vermedi bana da malesef

Canım üzülme erkekler böyle ince düşünmüyorlar . Hamilelik ilk zamanlar ı biraz ilgilendi bizimki sonra baktı hatun her işi yapıyor benden her hizmeti bekledi.
Şimdi de ben doğum yaptım biliyor sun
Canım çektiği bir şey vs alıyor kızıma süt olsun diyor beni düşündüğü için değil .
Dün bizimki de telefon u kartini bulamadı ateş puskuruyor annem de evde sonra buldum bağırıp da misafirler ı tedirgin etme dedim. Anlamıyorlar yanında arkadaşı ailesi vs var dikkat edeyim diyen yok.
Sen sağlıklı bir şekilde bebeğine odaklan üzme kendini

Dogum yapan anneler göğüs ucu yaralariniz oldumu ve ne yapıyorsunuz resmen ağlayarak emziriyorum ne yapıcam bilmiyorum krem sürüyorum temizliyor duş alıyorum ama 2 saatte bir verdiğim için iyileşmiyor sizler ne yaptiniz

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.. Benim esim de cok iyidir hostur ama bazen oyle tepkiler verir ki insani yerin dibine sokar.. Sonra da bisi demedim ki ne var bunda deyip cikar isin icinden.. Dun arabada giderken yanlis bi yola soktum diye kufur etti bana mesela.. Sonra da hamile kontenjanindan yararlaniosun yoksa daha kotu seyler soylerdim diyo.. Yani kendine gore bana hamile oldugum icin iyi davraniyo ama sonra da gonlumu almaya calisiyo hic canini sikma bence.. Huyu de gec

Canım çok çok çok geçmiş olsun allahım bian önce toparlanmanızı nasip etsin inş

Canim silikn gogus uclarindn al kelebek olanlardn yoksa sik sik emzirdigin icin yilesme olmaz ya da cok uzun surer. Ama kelebek kllanirsan cok hizli toparlarsin.

Arkadaşlar aşırı derecede bulantim var ve istifra ediyorum kasik ağrısı degilde karnimin uzerindede ağrı var kotu bisey degildr degil mi

canım hamileyken gögüs ucu kremi kullandın mı???yaralar için garmastan krem ve gögüs ucu koruyucu öneriyorlar.birde emzirdikten sonra sütünle sil kurumasını bekle diyorlar.bu önlemler işe yarıyormuş.

kızlar bende de aynı durum söz konusu başa döndük gaz var midede bağırsaklardada aynı gaz ağrı yapıyor hemde reflü gibi bişey gaz çıkarınca ağıza su geliyor az kaldı inşaallah soda ve yürüyüş iyi geliyor,birde kabızlık ben diyorumki bununda son aydaki hikmeti Allah tarafından ıkınmayı öğrenmek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…