2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun bebişinde hayırlı olsun inşallah bu sıkıntılı günleri unutturacak kadar güzel günleriniz olur..

Ya öyleymiş adet sancısı gibiymiş ama sürmüyor sürse bnde gidicem. İlk bebeğim olucak inşaAllah. Tansiyon sıkıntım yok ya ama annemde 9 ay kusmuş mesela ırsi falan olabilir böyle şeyler derler ya anneye çeker kızın hamileliği diye doktora kasık ağrımı yürüyemediğimi söylemiştim o normal baskı yapıyor artık indi demişti. Gelsinler artııık :)

Cok gecmis olsun hepsi gecip gitmis olsun...

Canım yaaa, çok sevndm! Rabbim acısını kederini göstermesin sizlere! Bizleri de unutmadığın için ayrıca teşekkürler.. Bol sütler, aşkınla mutluluklar :)

Canım ben de 35+0 yaptım doğumu. Kızım çok güzel emiyor ama ben gene de günde 1 sefer biberonla mama veriyorum. Doktor verebilirsin dedi. Sağlıkla büyüt yavrunu inş canım.

Ca

dün benimde nişan geldi ara ara sancılar oluyo fakat düzenli degil gitmedim ben doktora
Canim bnm kalp atışı bozukdu acilmam yoktu mecbur sezaryen olduk 3 kere dolanmis kordonumuz normalde yapamazmisim öyle dedi dr

Canım çok geçmiş olsun Allah başka üzüntüler yasatmasin .Bebeginin de hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah

Canım biz de hep seni merak ettik... çok geçmiş olsun ya..
neler yasamıssın öyle. Rabbim unuttursun bundan sonra sağlık versin hepinize insallah. Çok şükür atlatmıssın. Güçlüymüşsün ne güzel... Allah yardımcın olsun. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğin de hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı omürler versin.

canım çok çok geçmiş olsun. kötü günler geride kalmış bak hep birlikteymişsiz artık. bundan sonrası iyi olur inşallah

Cnm seni çok çok merak ettik, zor günler geçirmişin çok şükür geride kalmış.. Allahım bir dha yaşatmasın, eşinle oğluşunla sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin.. Çok öpüorum seni, sevgiler

ayakta yapıyoruz kızlar duvara tam düz dayanıp

Lierac ben de aldım hiçbir işe yaramıyor
En güzeli soğuk su.. Karnım kaşındıkça soğuk suyla masaj yaptım 3-4 dk. Aynen sağlık olsun :)
karnıma hep lierac sürdüm hiç çatlağım yok kalçalarıma baldırlarıma aynı özeni göstermedim hep çatladı.lierac sürünce hiç kaşınmıyo karnım ama

Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısi
ben de ankaradayım.medicana da doğum olacak. bugün odalara doğumhaneye falan baktım herşey gayet güzel.hayırlısıyla normal doğum olacak

bir an önce gitsinler evinden. yavrunla başbaşa kal

çok geçmişler olsun Allah eşine ve oğluna sıhhat versin canım.
mutlu günler sizinle olsun.

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini.. Belki sorulmuştur kaçırdım birdaha sorayım seninle takvimimiz aynı benim bebek iri bebek sezeryana karar versek bile olsa eylülün 5den önce olmaz dedi senin neden perşembe alacaklar merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…