2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oluşan kırmızı çizgilerin rengi açılsa ona da razıyım ben, aynaya bakamaz oldum :KK57: sıpamın da gelmeye niyeti yok yerleştikçe yerleşiyo maşallah, bu gidişle daha çook çatlar göbüş
Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi :KK43:

Oluşan kırmızı çizgilerin rengi açılsa ona da razıyım ben, aynaya bakamaz oldum :KK57: sıpamın da gelmeye niyeti yok yerleştikçe yerleşiyo maşallah, bu gidişle daha çook çatlar göbüş
Daha çok taze çatlaklar canım. Zamanla beyazlıyorlar.. Ben ergenlik çatlaklarımdan biliyorum :)

Selam arkadaşlar bugün sabah kontrolüm vardı hafif sancıyla gittim ama yine yanlış alarm :( bebiş 3450 olmuş doğum pozisyonunda yine 2 hafta ileride gelişimi herşey yolunda fakat ben çok keyifsizim Allah şükür herşey yolunda ama bu iri bebek halleri beni çok yoruyor doktor 2 hafta önde olması erken doğacağı anlamına gelmez diyor yani tam gelişim tamamlanmamış olabilirmiş çok büyürse sezeryan olur telaşlanma diyor ama ben hiç olmadığım kadar endişeliyim son haftalar gerçekten çok zor geçiyormuş kafamda bir sürü ipe sapa gelmez soru :( Heran dilimde dua Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bende Ankaradayim ilk hamileligim o yuzden dogum tecrubemle degil hislerimle kendi doktorumu onerebilirim. Beni cok rahatlatan ablam gibi yanimda oldugunu hissettigim iletisimi cok rahat bir doktor. Funda Dogulu adi.O neresi derse orda dogum yapacagim diyordum. Koru hastanesinde dogum yaptiriyor fiyati kendi anlasmasiyla diger hastanelere gore daha uygun. Normal dogum isitiyorsan suni sanciya bile soguk bakan bir doktor. Basrol bebekte o ne zaman isterse biz hazir bekleyecegiz der.
Çok sağol canım onerin için aklımda bulunsun, perşembe gunu eski doktorumla goruşmeye gidicem inşallah kabul edersr onunla yuzuncu yıl hastanesinde doğumu yapmak istiyorum. Ama kabul etmezse gider Funda hanımla görüşürüm.

Selam arkadaşlar bugün sabah kontrolüm vardı hafif sancıyla gittim ama yine yanlış alarm :KK43: bebiş 3450 olmuş doğum pozisyonunda yine 2 hafta ileride gelişimi herşey yolunda fakat ben çok keyifsizim Allah şükür herşey yolunda ama bu iri bebek halleri beni çok yoruyor doktor 2 hafta önde olması erken doğacağı anlamına gelmez diyor yani tam gelişim tamamlanmamış olabilirmiş çok büyürse sezeryan olur telaşlanma diyor ama ben hiç olmadığım kadar endişeliyim son haftalar gerçekten çok zor geçiyormuş kafamda bir sürü ipe sapa gelmez soru :KK43: Heran dilimde dua Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canım bu kadar telaş yapma. Bak benim son 4 günüm ama hala sancım yok. Sancı veya belirti beklemek çok sıkıcı sahiden. Endişelenme bebek iyi olsun da doğumun şekli önemli değil. Ben normali çok istiyorum ama son anda risk olursa da bebekten önemli değil hiçbişey..
Çantamı hazırladım bekliyor ani birşey olursa hemen yola düşeriz. Sen de hazırlıklı ol rahat rahat takıl keyfine bak :) bebeğin kilosu normal bence. 38.ci haftadan sonra 14 gr alıyorlarmış sadece.

Şanslı azınlıktan olur muyum acaba diye lierac depolayıp kullandım bi sürü. verdiğim paraya yazık ayol, onunla gidip ayakkabı alırdım mis gb :KK45::-):-) neyse napalım sağlık olsun
Lierac ben de aldım hiçbir işe yaramıyor :P
En güzeli soğuk su.. Karnım kaşındıkça soğuk suyla masaj yaptım 3-4 dk. Aynen sağlık olsun :)

Muhteşem :KK9:ellerine sağlık. Ben yapmaya kalksam ortaya nasıl bi facia çıkar bilemiyorum, kıskanmadım kii :63::KK70: allah ağız tadıyla yemeyi ikram etmeyi nasip etsin de şeyi merak ettim acaba bayatlamadan ne kadar dayanabiliyolar
güneş görmeyen serinbyerdenpoşetli olarak 1 ay saklayabilirsin canım. Ama içinde yumurta vs de,olmadığı için bozulma gibi bir durumu olmuyor zaten hava alırsa yumuşar sadece

Bende Ankaradayim ilk hamileligim o yuzden dogum tecrubemle degil hislerimle kendi doktorumu onerebilirim. Beni cok rahatlatan ablam gibi yanimda oldugunu hissettigim iletisimi cok rahat bir doktor. Funda Dogulu adi.O neresi derse orda dogum yapacagim diyordum. Koru hastanesinde dogum yaptiriyor fiyati kendi anlasmasiyla diger hastanelere gore daha uygun. Normal dogum isitiyorsan suni sanciya bile soguk bakan bir doktor. Basrol bebekte o ne zaman isterse biz hazir bekleyecegiz der.
Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısi

Çok sağol canım onerin için aklımda bulunsun, perşembe gunu eski doktorumla goruşmeye gidicem inşallah kabul edersr onunla yuzuncu yıl hastanesinde doğumu yapmak istiyorum. Ama kabul etmezse gider Funda hanımla görüşürüm.
Umarim kendi doktorun kabul eder, istedigin hastanede alistigin doktorunla dogum yaparsin. En guzeli oyle olur tabii.

Canım bu kadar telaş yapma. Bak benim son 4 günüm ama hala sancım yok. Sancı veya belirti beklemek çok sıkıcı sahiden. Endişelenme bebek iyi olsun da doğumun şekli önemli değil. Ben normali çok istiyorum ama son anda risk olursa da bebekten önemli değil hiçbişey..
Çantamı hazırladım bekliyor ani birşey olursa hemen yola düşeriz. Sen de hazırlıklı ol rahat rahat takıl keyfine bak :) bebeğin kilosu normal bence. 38.ci haftadan sonra 14 gr alıyorlarmış sadece.
Sağol canım vesvese yapıyorum sanırım Herşey hazır benimde oyalanacak bişey kalmadı sadece bekliyorum birazda hormonlar sanırım inşallah geçer kısa zamanda

canım kurabiyelerin çook güzel.nasıl yaptın bi yerde tarif var mı verebileceğin.bu arada benim kızımın adı da defne olucak.
adlarıyla yaşasın inşallah kuzularımız. 3 yıldır butik pasta kurabiye yapıyorum zaten ben. Kızıma da kendim yapayım istedim. Tarif şöyle. 200 gr pudra şekeri, 200 gr tereyağı,1 yumurta, 400 gr un 1 vanilya.

Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısi
Ben de hemsire, ebelerin cok ilgili oldugunu duydum ama tanismadim daha. Bu hafta izne ayrilacagim bende bir gidip gormek istiyorum. Senin icine sindigine sevindim. Ben normal dogum istiyorum doktorum 23 eylulden 29 una cekti tarihimi. Forumun aksine eylul annesi yerine ekim annesi mi olcam acaba diyorum. Hayirlisi bakalim.

Bugün kontrolüm var zaten canım bi de takip ettim devamı gelse hastaneye gidecektim sanırım sızıntı tamamen gelse anlarım zaten hareketler de iyi çok sukur

İnşallah bakalım bugün gün almaya gidiyorum çok bekletmese bari doktor

Hayirlisi canım sen tasindin mi tayini il dışından mi istiyorsun

Ay ne güzel yaaaa ellerine sağlık ben anca siparis veriyorum hiç böyle beceri de sabrim da yok
ben uç,yıl önce hobi olarak başladım yazın evde sıkınıdan. Sonra bakım baya baya yapıyoum çevedikiler de talep esince sipariş almaya başladım.

kızlar bebek odasını yada beşiklerini süslediniz mi???ben burda birkaç yere danıştım fazla lükse kaçmadan 250-300 arası süsleme yapıyorlar:S kendim süslesem altından kalkabilir miyim bilemedim ???

Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi :KK43:
Malesef geçmiyo canım.. Alışcaz çatlaklı olmaya.. Ya da çok takan olursa lazer gibi müdahalelerle düzeliyormuş diyollaa :) ama krem mrem faso fiso..

Back