- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Teyzeler teyzeleeeeeerrrrr :9 Kurabiyelerimiz hazır..
Eki Görüntüle 1611977 Eki Görüntüle 1611978 Eki Görüntüle 1611979 Eki Görüntüle 1611980 Eki Görüntüle 1611981 Eki Görüntüle 1611982 Eki Görüntüle 1611983
cnm çok klasik olck ama her doğum kndine hastır diyorlar ya sanrm doğru..benim doğumunun 6 cm açıklığa olan kısmı resmn cerezdi.ama son 1 saat çok zordu bnm için.ana bnm 3 dkya bir sancı geldgnde artık açıklık 10 cm olmuştu.gercktn çok hızlı oldu acilmam. 2 saatte 6 cm açılma oldu. Ana son 1 saat zor..ana bebeğinddoğum ani kolay bnce.normal yapcksan ksnlikke nefes egzersizleri yap.bide hiç nefes almadan uzun sure ikinma yap.ikinma çok çokoönemli olmasa doğumu çok zora sokarsn.ben çokeetkisiz ikindim.surekli bağırarak doğumu zorlastrp uzattm.ama zor degil.bebek popondan cikiyo hissi olusuyo.yanı bilinçli olursan zordegil.ama sonrası çok iyi ya.hmn toparlanysn
O enerji patlaması başka şekilde de var bendegünlüğündede yazıyor zaten ani enerji patlaması yaşayabilirsiniz diye :)
Canim sidelya da yazmis gebelik takviminde de yaziyoGeliyo gidiyo canım ya düzenli değil. Hayırlısı bakalım. Hiç oturasım yok benim de elimde bi bez kapı duvar silip duruyorum. Her yer gözüme pis görünüyor sürekli silmek istiyorum
O enerji patlaması başka şekilde de var bendeAslında faydalı da olur çocuk gelir belki
Onu duymadım ben o nasıl bişeyCanim sidelya da yazmis gebelik takviminde de yaziyoama gercekten cok az kaldi senin guzel kuzunu kucagina almana arkadaslarin dedigi duvara yaslanip topugu parmaga degdirmeyi denedin mi?
Canim sidelya da yazmis gebelik takviminde de yaziyoama gercekten cok az kaldi senin guzel kuzunu kucagina almana arkadaslarin dedigi duvara yaslanip topugu parmaga degdirmeyi denedin mi?
Canım ben ilk evladımı 41+3 te suni sancı ile doğurdum 40 hafta bitmişti ama o 1 hafta bitmek bilmemişti benim icin. Bu sebepten ben bu hamileliğimi hep 41 hafta olarak hesap ediyorum ki moralim bozulmasın çunku bu sıcaklarda kendini 40 haftaya veya daha erkene şartlarsam çok daha zor olacağinı biliyorum . Normal dogum skalası o kadar uzun bir tarih ki 36.haftadan 42. Haftaya kadar olan süre. Hele bir de çevremizde ve topikte erken doğuran çok olunca insan ister istemez etkileniyor ben neden doğuramadım triplerine giriyoruz.Adet sancısının biraz yogun hali geliyor. Bazen belimde başlayıp karnıma dağılıyor ama çok uzun arası. O yüzden doğum sancısı olmadığını biliyorum. Gününde gelecek gibi :)
canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün:)maşallah bizim eylül bebekleri ağustos da gelmeye pek meraklı bu gidişle eylülde doğum yapan kalmayacakTeyzeleri iyi geceler
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillahancak vakit bulabilip yazabildik dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..
Canim duvara sirtini yaslayipsag topugunu sol parmaklarina degdiriyosun degdire bilirsen doguma var demekmis degdiremessen iki gun filan kaliyomus ama kuzucuk ta ise yaramamisOnu duymadım ben o nasıl bişey
Kuzucuk cnm gozun aydin benim yerimede kokla mis kokulunuBu teori bizde çürük çıktı arkadaşlar yadün gece gayet rahat topuğum parmağa değiyordu ama bu gece oğlumla yan yana uyuyoruz
Haklısın canım Allah razı olsun sağolasın. Doktor bazen 41. Haftayı bulabiliyor demişti. Ben de artık belirti aramıyorum zaten :)Canım ben ilk evladımı 41+3 te suni sancı ile doğurdum 40 hafta bitmişti ama o 1 hafta bitmek bilmemişti benim icin. Bu sebepten ben bu hamileliğimi hep 41 hafta olarak hesap ediyorum ki moralim bozulmasın çunku bu sıcaklarda kendini 40 haftaya veya daha erkene şartlarsam çok daha zor olacağinı biliyorum . Normal dogum skalası o kadar uzun bir tarih ki 36.haftadan 42. Haftaya kadar olan süre. Hele bir de çevremizde ve topikte erken doğuran çok olunca insan ister istemez etkileniyor ben neden doğuramadım triplerine giriyoruz.sen sanırım fransadaydın bildiğim kadarıyla orada buradaki gibi hemen sezeryana sarılmıyo doktorlar hele senin gibi normal doğumu bu kadar çok isteyen biri içinçok büyük bir komplikasyon olmadıkça sezeryan düşünmezler . Benim acizane tavsiyem daha iki haftan varmıs gibi düsün ki bu son haftalar olduğundan daha ağır gelmesin . Allah daha fazla bekletmeden bebeğini sağlıkla kucağına almak nasib etsin canım.
Oh oh iyi yaparsın. Bu günlerin tadını çıkart küçük meleğin gelince zaman, hayat, dünya sadece ondan ibaret olacak çünküHaklısın canım Allah razı olsun sağolasın. Doktor bazen 41. Haftayı bulabiliyor demişti. Ben de artık belirti aramıyorum zaten :)
Geleceği yok diyip keyfime bakmaya kadar verdim :)) Evet Fr da sezaryen e karşı doktorlar. Yarın gezmeye gidicem :) Evde sancı beklemekten sıkıldım valla
evet doktorum sezeryana karsi benim bebek de minis mis zaten kolayca dogurucaksin korkma deyip duruyor ekimin basinda bile gelebilir diyor
Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
bugün dogum yapalı 10 gün oldu
Rabbim tüm bebeklerimizé şifa versin.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?