2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Karnım geriliyor ve ortadan ayrılacakmış gibi. Ama ağrı yok
Normal doğumu çok istiyorum ya
Sıkma canını arkadaşım, benm ilk doğumumda 39 bittiği gün rutin kontrole gittim sabah, ve o güne kdr zerr sancım ağrım olmamıştı, o gün yine nts ye bağlandım, tık yok :) dalga geçti dr hemşire falan, sen zor doğurursun diye.. Öğleden sonra düzenli sancım başladı, akşamına doğurdum :) çok dua et, kün feyekün.. Ol der olur..

Selam kizlar bende dun ilk defa ntsye girdim tam ntsde bebegimi hickirik tuttu :) ultrasondada parmagini emerken ve esnerken yakaladik minigimi :)
Ama tam da doguma az bir sure kala buyuk bir problemle karsi karsiyayim kizlar dunden beri napicagimi bilmiyorum. Ben 1 ay oncesine kadar kontrollerimj bi tip merkezinde yaptiriyordum doktorum cok iyiydi o yuzden oraya devam ettim hamileligimin basindanda anlasmistik doktorumla 30. Haftamdan sonra baska ozel bir hastanede calisan yakin bi dojtor arkadasina yonlendiricekti dogum icin. Sagolsun cok da ilgilendi arkadasiyla gorustu bende 30. Haftadan sonra oraya devam ettim o doktorda cok iyiydi ilgiliydi cok memnun kaldim hersey cok guzeldi ta ki dunku kontrolumde simdiki doktorumun hastaneyle bazi problemler oldugunu hastaneden ayrilicagini ogrenene dek hangi hastaneye gecicekseniz oraya gelelim dedik kurban bayramindan sonra netlesicek yetismez size dedi sok gecirdim resmen suan napicagimizi bilmiyoruz. Tip merkezindeki doktorumla konusmaya gittik hemen o da izinliymis pazartesi gelecekmis suan bi doktorum yok yani resmen cok moralim bozuk. Haftaya tekrar gificez konusmaya baska hastanede eski doktorumu goturup yaptirabilir miyim acaba dogumu. Cok ilgili bi kadin gorusmeye gittigimizde eminim beni ortada birakmicaktir ama suanki belirsizlik cok uzuyor beni napicam bilmiyorum

37.haftada zaten bebek kendını kurtarmış oluyor dedı dr um.O konuda içim rahat.Nst ye henüz baglamadı dr benı.belkı haftaya cuma baglar.senı nst ye bagladı mı
Evet gecen hafta sancı çıkmadı sezeryan diye konuştuk 37. Haftada ama dun sancım çıktı öyle olunca normal doğum için ümitlendi haftaya yeterli açıklık olursa cuma yatış yapacak ilaç vericem rahime dedi suni sancı kanımca

Şimdi oturup yapıosak benmki imkanı yok kalkmıo, ama bir alttaki mesajda ayakta yapılıo diyo ki rahatça yapılıyo :) karar verin kızlar, oturuyomuyuz ayaktamıtız???
Cnm benim oyurunca yapamiyorsak bebek demek ki dogum kanalina inmis digeri yani ayakta olan dogum icin

Bana da 2 hafta geriden geliyor dedi sonra 1 haftaya düştü..şimdi ise tam gününde gidiyorum ama ben 10 güne dogururum kkızlar...Benim hamileligim 38 i geçmez... karnında inmeye başladı artik...herkese Hayirli dogumlar

İyiym cnm ilk iki gun zordu emmiyodu
vs.bugun duzene girdik emiyo sutum oldu
iyice.dikislerim biraz agriyo ama olck
okadar.bir can dogurduk dimi ama cok
Guzel bi duygu ya evlat...birden hersey coj degisti gibi..of ne biliym yasayinca anlycksnz ins.buarada beni idol gordgn icin cok saol .gururduydum evt kesnlikle normal dogur aslinda dgum hikayemide yazcm Ama bidikla ilglnmktn ve gelen giden vs..biturlu firsat bulamadm.ins enkisa zmnda yazcm.haricnde normal dogumla ilgili merak ettiklerniz ve korkulariniz varsa seve seve yatdmci olurm cnm.[/QUOTE]
Doğum hikayeni Dört gözle bekliyorum düzene girmenize de çok sevindim allah sağlık sıhhat versin merak ve korku var ama nasıl bi şey olduğunu bilmediğim için neden korkacağımı bilmiyorum kafada deli sorular yani

Esasında bu ihtimal 2. sezeryanda komplikasyon olma ihtimalinden daha düşük. Bolca okuma yaptığım için ordan görüyorum. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi, Korkuyorsan olmaz zaten canım..

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu
belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız @miskamber nasılsın canım @ayka777 oskeortmen @kattina P Patates01 ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…