zaten dr ge cen sefer yerini begenmedim demişti inanmak istememiştim ama ... yerleştiği yerde gelismemis ışte yapalım atlatmayacalisacagiz zor olsadaCanim merak ettim kalp atisini mi duyamadin????? Neden boyle olmuski yanlis yere yerlestiginden mi yoksa..allah büyüktür uzme kendini
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı bir evlat versin sana da inşallahzaten dr ge cen sefer yerini begenmedim demişti inanmak istememiştim ama ... yerleştiği yerde gelismemis ışte yapalım atlatmayacalisacagiz zor olsada
tabi ki senden vazgeçmek istemeyiz canım benim ama konuyu sen ilk oluşturduğun için konu sahibi kısmı değişmeyecek devredilemeyecek bildiğim kadarıyla.. liste de senin oluşturduğun mesajda.. aklında ki nasıl bişi nsıl devretmeyi düşünüyorsun?Evet kizlar neden kimse yazmadi topik devralmak için yokmu aranizda gönüllü. Arada eklenmek isteyenler olmuş özelden yazsalardi eklerdim ama sayfalari arayip bulamam simdi.bakin gözüm üstünüzde.takipteyim sizi
Yoksa topik annenizden vazgecmek istemiyormusunuz
E hadi biri alsin artik.söz yardim etcem ben listede.
allah razı olsun. doktorlar için öyle kolay ki bi anda söyleyiveriyorlar kalk düşük başlamış kurtaj olmalısın.biz onlar için vakayiz sadeceadya gecmis olsun..dile kolay 8 yil...Rabbim en kisa zamanda yeniden nasip eder insallah...ben 2 kez kurtaj oldum korkulacak bir sey yok ama ben de ilk oldugumda cok korkmustum ne olacak diye haklisin tedirgin olmakta...kurtaj olunmadigi zqman bazen sonrasinda yapisiklik olmasina neden olabilir..ama fedigim gibi operasyondan korkma gun icinde evine donup sikintin olmuyor...dualarimizdasin canim...
tabi ki senden vazgeçmek istemeyiz canım benim ama konuyu sen ilk oluşturduğun için konu sahibi kısmı değişmeyecek devredilemeyecek bildiğim kadarıyla.. liste de senin oluşturduğun mesajda.. aklında ki nasıl bişi nsıl devretmeyi düşünüyorsun?
allah yar ve yard9ımcın olsun canım...allah razı olsun. doktorlar için öyle kolay ki bi anda söyleyiveriyorlar kalk düşük başlamış kurtaj olmalısın.biz onlar için vakayiz sadece
ah canım ya sorma o anda neler hissettiğini anlayabiliyorum ama geçecek sadece sabır arkadasım...allah razı olsun. doktorlar için öyle kolay ki bi anda söyleyiveriyorlar kalk düşük başlamış kurtaj olmalısın.biz onlar için vakayiz sadece
senin acı haberini okudum burdan ınan uzuntnu hafifletecek kelime bulamadığımdan yazmadım nasılsın şimdi ne durumdasin canımAdya çok Üzgünüm. Ama diyecek sözüm yok.ne desem faydasi yok.biliyorum uzun süre sonra sahip olup sonra kaybetmenin ne acı olduğunu. Bana da doktor bir hafta bekleyelim kendin düşürmeni istiyorum dedi.kurtaj olmazsan daha iyi bizim icin dedi.bi hafta bi değişme olmazsa kurtaj yapacak. Sordum yapabilecegim birsey bir ilac varmi diye hayir cok sancili olur hicbirsey yapma ama yürüyüş iyi gelir dedi.insallah sorunsuz atlatiriz canim.
hım supermıs, bilmiyordum ben. e biri mutlaka devralır ozaman sıkıntı yok..Sagol canim.ama bu konuyu kazen yani site sahibi oluşturdu ben liste yapmayi bildiğim icin bana devretti.
Ona mesaj aticaz oda başkasına devredecek.ilk sayfada liste yonetimi de onda olacak.
ah canım ya sorma o anda neler hissettiğini anlayabiliyorum ama geçecek sadece sabır arkadasım...
canım tabii ki gözün üstümüzde olacak çünki güzel haberler vereceksin bize inşallah...Evet kizlar neden kimse yazmadi topik devralmak için yokmu aranizda gönüllü. Arada eklenmek isteyenler olmuş özelden yazsalardi eklerdim ama sayfalari arayip bulamam simdi.bakin gözüm üstünüzde.takipteyim sizi
sen de sağ ol canım daha güzel haberler alacağız inşallah...sen şimdi çok panik yapmadan süreci bekle bakalım ne olacak ama kürtaj olmak zorunda kalırsan da güvendiğin iyi bir yerde yaptır canım...iyiki buraya tesadufen rastladım ve beni çok iyi anlayacak arkadaşlar edindim çok saolun
Evet kizlar neden kimse yazmadi topik devralmak için yokmu aranizda gönüllü. Arada eklenmek isteyenler olmuş özelden yazsalardi eklerdim ama sayfalari arayip bulamam simdi.bakin gözüm üstünüzde.takipteyim sizi
Cnm çok üzüldüm ya annem bende idi girip bakamadım hiç ama hep aklımdaydın inan herşeyin hayırlısı be güzelim Allah tan gelene nediye biliriz...Evet kizlar neden kimse yazmadi topik devralmak için yokmu aranizda gönüllü. Arada eklenmek isteyenler olmuş özelden yazsalardi eklerdim ama sayfalari arayip bulamam simdi.bakin gözüm üstünüzde.takipteyim sizi
senin acı haberini okudum burdan ınan uzuntnu hafifletecek kelime bulamadığımdan yazmadım nasılsın şimdi ne durumdasin canım
Çok geçmiş olsun tam sayfaları okuyamadım 80 sayfa birikmiş ne olacak şimdi kürtaj mı ? Allah yardımcın olsun canımzaten dr ge cen sefer yerini begenmedim demişti inanmak istememiştim ama ... yerleştiği yerde gelismemis ışte yapalım atlatmayacalisacagiz zor olsada
inşallah canım inşallah. sancin var mi argın kanaman bende puan hiç biri yok azar azar kanama oluyorBiliyorum canim.olsun.
Şimdi cok iyiyim inan.gunden güne acim hafifliyor.hatta daha bi umutla bakıyorum. Düşük yada kurtajdan sonra daha kolay kaliniyormus hem.bak ikimizde en kisa surede burdaki kizlara yetiscez.artik onlarin basinin etini yeriz soylemi boylemi diye. Bi onlar anne olsun tecrübe kazansinlar bize de yardim ederler.
Ikimiz icinde hangisi hayirliysa öylesi olsun düşük yada kurtaj.guzel gunler göreceğiz inşallah.
bekleyip görücü canım kendi düşmezse mecbur kurtaj napalim ...Çok geçmiş olsun tam sayfaları okuyamadım 80 sayfa birikmiş ne olacak şimdi kürtaj mı ? Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?