• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar ya cumadan beri mide bulantisi halsizlik beni cok kotu yapiyor...2. veya 3.cocuklarina hamile olan arkadaslar Rabbim yardimciniz olsun sizi simdi daha iyi anliyorum...evde tek bir is yapamiyorum..dusunuyorumda 2.gebeligim olsaydi nasil yapardim bilemiyorum...istah falan kalmadi...
allah kolayını veriyor canım.. gecicek biticek hepsi sağlıklı olsunlarda

dicodico dicodico canim çok teşekkür ederim
Muz yiyorum arada bir.haftada uç dört tane oluyor ama fazlasi da kilo yapar bebekte dediler .

Sütü yudumluyatak iciyirum rahatlatiyor.eğer gecmezse mecburen kullancam ilaç da

Mide bulantısı yaşayanlara kızarmış yağsız ekmek de iyi geliyor.
Ama mide bulantısı yaşayanların özellikle nişasta içeren yiyeceklerden uzak durması iyi olur.

Yarın sabah gıdıcem canım eşimin kuzenıdr hamıle onunda baslarda olurmus boyle o da rahım ıcı buyudugnden baZı damarlar catlar ve kanama yapar normal demıs senınkı baya pımpırıklıymıs evet yatıs vermıs hemen pekı senın agrın falan varmıydı benım hıc agrım yok cok ıyıyım cok sukur ama ıyı mı kotu mu bu durum bılemeıyorum
Bende cumartesi keseyi gordukten sonra gece lekelenmem oldu cok korktum cok acik renkti ama normalden farkli olunca korkuyor insan. Pazartesi tekrar olunca dayanamadim doktoruma gittim muayene etti bir sorun yok bazen olabiliyor boyle yerlesme kanamasi dedigimiz sey oluyor dedi. Ama yinede progestan fitil ve 1 hafta rapor verdi. Bugun tekrar lekelenmem oldu

Kızlar ya bişiy sorucam benim belirtilerim çok yok ..sadece kasıkta arada sırada ağrı birde göğüslerde çok çok hassaslık ve sızlama ,birde mutsuzluk gibi bişiyler ...
mide bulantısı falan yok iştahım normal ,ya korkuyorum acaba gelişimimi durdu diye ,ya daha kalp atışını duymaya şubat 6da gitcez ...6.haftadayım ,ne bileyim ya acBa sıkıntımı varki

Bende cumartesi keseyi gordukten sonra gece lekelenmem oldu cok korktum cok acik renkti ama normalden farkli olunca korkuyor insan. Pazartesi tekrar olunca dayanamadim doktoruma gittim muayene etti bir sorun yok bazen olabiliyor boyle yerlesme kanamasi dedigimiz sey oluyor dedi. Ama yinede progestan fitil ve 1 hafta rapor verdi. Bugun tekrar lekelenmem oldu
Bende yarın sabah gıdıcem canım bende progestan kullanıyordum bende dun bıttı canım sıkıldı bu duruma umarım bıseyımz yoktur sende gıt tekrar bı doktoruna ıstersen ıhmale getırmemelıyız cok onemlı zamanlarımız

Nasil yani:( cok uzuldum cnm cok gecmis olsun. Rabbim sana ve esine sabir versin cnm. Ben de daha once dusuk yapmidtim kendiliginden dusmustu ilaclari kesince. Progestsn birsk ve maydanos kaynay suyunu ic cnm ins kurtaja gerek kalmaz. Ayrica ada cayi ve papatya da iyi geliyor. Peki neden dusuk oldu? Sebep?
sağol canım bebek gelismmis yapalım nasip aglamasin uzulmenin faydasi yok...

Kizlar yolk sack kesesinden bende varmi bi bakarmisinizzz....

Eklentiler

• 20150127_214957.jpg
    20150127_214957.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 91
Zeytin cekirdegi yut cnm iyi geliyor.
zeytin çekirdeği yutulması herkese önerilmiyor. kimisinin mide öz suyu asidik kimin de bazik olurmuş. bilemezsin mideniz eritemeyebilir. İ. saraçoğlu söylemişti bilginiz olsun.

Kızlar ya bişiy sorucam benim belirtilerim çok yok ..sadece kasıkta arada sırada ağrı birde göğüslerde çok çok hassaslık ve sızlama ,birde mutsuzluk gibi bişiyler ...
mide bulantısı falan yok iştahım normal ,ya korkuyorum acaba gelişimimi durdu diye ,ya daha kalp atışını duymaya şubat 6da gitcez ...6.haftadayım ,ne bileyim ya acBa sıkıntımı varki
ilk gunler mide bulantısı vardı ama biriki gundur bende de kesildi mide bulantısı göğüslerim çok hassas fena şiş gibi ...
yoktur bir sıkıntısı allahın izniyle sıkma sen canını hiç..

Kızlar mide bulantılarınıza en iyi ne geliyor
ilk hamileliğimde sabahları servisi binince mide bulantısı şaha kalkıyordu. çubuk krakeri görünce bile midem bulanıyordu. doğumdan sonra baya bi dönem yiyemedim hatta.. sabahları hiç bir şey yemeden evden çıkıyordum temiz hava da yavaş yavaş yürümek iyi geliyordu birde naneli şekerler çok işime yaramıştı.. max. 16. haftaya kadar surer bulantı daha iyi olacaksın allahın izniyle gececek

Hayırlı olsun kahve:D Benim SAT 17 aralık. Bugün 5+6 Hf oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK25:
Canım seninle aynıyız biz. En son ne zaman gittin doktora? Keseni görmüşsündür kaç mm dedi doktorun ? Ben 5+3 iken gittim 8 mm dedi ve 1 hafta geriden geliyor dedi de normali kaç Olmalı onu merak ediyorum :(

Back