• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bebeğiniz için hergün Meryem süresi ,ayetelrsi ,Yusuf ve Yasin süreleri okusak güzel olur :)
Meryem süresi ,doğumu kolaylaştırıyormuş ,Yasin süresi zaten şifa ,Yusuf süresi ;evlatların yüzüdeahlaklarıda güzel olsun diye:)
Ben başlıcam inş yarın ..onları herşeyın farkında :)
9 ay boyunca toplam 71 tane Enfal Suresi okunur canım... buda benden olsun... bide doğum kolay olsun diye İNŞİKAK SURESİNİN ilk 3 ayeti okunur:KK46:

Ben de korktum şimdi yaa... benim de hiç belirtim yok uyku dışında. Alakası var mıdır? Bugün 8+0 olduk.Bulantim hiç yok. Kontrolüm de yarıyıl tatilinden sonraki hafta. Gelişmiyor mudur acaba bebeğim? :KK43::KK42::cry:
korkma canımya... gelişmese benimki gelişmezdi... ne bulantı ne baş dönmesi ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı... hiçbiri olmadı... ama Rabbime hamdü senalar olsun değerlerim hep 4 katı arttı... kesemizide gördük... gelişiyodur o... sadece annesini yormak istemiyodur:KK71::-):KK9:

Kızlar ya bişiy sorucam benim belirtilerim çok yok ..sadece kasıkta arada sırada ağrı birde göğüslerde çok çok hassaslık ve sızlama ,birde mutsuzluk gibi bişiyler ...
mide bulantısı falan yok iştahım normal ,ya korkuyorum acaba gelişimimi durdu diye ,ya daha kalp atışını duymaya şubat 6da gitcez ...6.haftadayım ,ne bileyim ya acBa sıkıntımı varki

6. haftadayken bende aynıydım çok mutsuzdum herşeye ağlamaklı oluyordum hatta yazmıştım buraya arkadaşlarda kalp atışlarını duyduktan sonra geçiyor demişlerdi.. gerçekten de öyle oldu, geçti :) sanırım içimizdeki korkular farkında olmadan mutsuz ediyor bizi.. belirtilere gelince bende de çok fazla belirti olmadı zaman zaman göğüslerde hassasiyet dolgunluk, kasık ağrısı, uyku hali, mide bulantısı da yaşadım ama bu hafta geçti gibi.. hiç kusmadım ama bütün gün midemin bulandığı günler oldu.. bence böyle şeyler düşünme bak burada kaç kişi var herkesin belirtileri farklı.. inşallah bebişin iyidir içini ferah tut canım..

drlar asermedıgo ıcın bılmıyordur aserme cok farklı bıse canının ıstemesınden degısık ben kızımda uyuyorum gecenın bır yarısı uyanıyorum burnumda bır koku burda yazmak ıstemıyorum canınıznıstemesın sankı o an burnumun dıbınde yemek kokusu esımı uyandırdım hayatım bu kokuya bak kım yapar bu saatr dıye dısardan gelmesıde ımkansız sonra mevsımı olmayan bır meyve sankı yanı basımda bırı yıyor gıbı kokuyu nasıl duyuyorum yanı an cekmesı degıl aserme resmen hısedıyorsun kokusunu bu hamılelıgımde aşermedım hıc :KK66:
Evet o bana da oluyor, yemeklerin tadı, kokusu geliyor ama hemen de geçiyor :)

sağol canım bebek gelismmis yapalım nasip aglamasin uzulmenin faydasi yok...

canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. üzülme demek gereksiz bende bir düşük yaşadım çok üzüldüm ağladım.. ama zamanla geçiyor herşey Allah'tan bunu unutmamak lazım tevekkül edince rahatlıyor insan.. ben kürtajdan korkuyordum açıkçası evde parça parça düştü doktora gitmedim zaten hafta sonuydu doktorum yoktu başka doktorada gitmek istememiştim pazartesi olunca kendi doktoruma gitmiştim bebeğim düşmüştü zaten rahim toparlayıcı ilaç vermişti 1 ay bekledikten sonra tekrar korunmayı bırakabilirsin demişti.. ben uzun süre bekledim.. arkadaşlarımız yazmış kürtajın çokta kötü olmadığını sonuçta onlar yaşamış, doktorun ne derse öyle yaparsın artık. Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim..

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Canım bebeğin kaç haftalıktı bende 6 ay kadar önce ilk bebeğimi kaybetmiştim kalbi hiç oluşmamış, çok zor allah sabır versin, benim doktorum da kendiliğinden düşmesinin doğru olmayacağını rahimde sorun yaratabileceğini söylemişti özelde de devlette de aynı şeyi söylediler, boş gebelikler de kürtaja gerek yokmuş öyle bişiy se korkma kürtajda uyutuyolar vakumlu bir aletle çekiyorlarmış sen bir şey hissetmiyorsun psikolojik olarak etkiliyor başta sonra sabır veriyor allah bende çok üzülmüştüm çok etkilenmiştim eşimin desteğiyle aştım inşallah allah sağlıklı bebek nasip eder yıpratma kendini,

Kızlar nasılsınız ya ben pimpirikliyim size sormak istiyorum. Benim bulantı kusma başlamıştı. 4 gün sürdü 3 gündür iyiyim öyle eskisi gibi değilim. Sadece iştah yok. Ya kusmanın birden durması normal mi acaba
benimde bir anda göğüs ağrılarım kesildi canım. Biraz araştırma yaptım olabiliyormuş endişelenme :)

Bende yarın sabah gıdıcem canım bende progestan kullanıyordum bende dun bıttı canım sıkıldı bu duruma umarım bıseyımz yoktur sende gıt tekrar bı doktoruna ıstersen ıhmale getırmemelıyız cok onemlı zamanlarımız
Daha iki gun ilac kullandim ben etkisini gostermemistir belki diye dusndum.haftaya carsamba cagirdi beni. Sen bugun gittinmi ne dedi doktor?

Evet canım benim ki idrar tahlilinde çıktı. Aslında ne idrara çıkarken nede onun haricinde bi rahatsızlık hissetmedim. Hiç farkında değildim yani. Daha beşinci haftamız şimdi ilaç kullanmak çok korkutuyor hala kararsızm :KK43:
Geçmiş olsun cnm doktorun önerdiyse kullan yani illaki vardır bildikleri, Bende sağlık ocağına gidip bir test yaptırayım bari aklımda soru işareti kaldı

Günaydın kızlar çok zorlu tedavilerden geçerek tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi oldum, ama son zamanlarda bir garibim, 6.haftanın içindeyim, sürekli tedirgin ve mutsuzum:KK43: bu sabah da göğüslerimdeki şişliğin indiğinin farkına vardım, inanılmaz moralim bozuldu, hiç belirtim yok, acaba bişey mi oldu bebeğime, lütfen bişey söyleyin:KK43: :KK43::KK43:

Günaydın kızlar çok zorlu tedavilerden geçerek tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi oldum, ama son zamanlarda bir garibim, 6.haftanın içindeyim, sürekli tedirgin ve mutsuzum:KK43: bu sabah da göğüslerimdeki şişliğin indiğinin farkına vardım, inanılmaz moralim bozuldu, hiç belirtim yok, acaba bişey mi oldu bebeğime, lütfen bişey söyleyin:KK43: :KK43::KK43:
cnm telaş etme hemen bende geçen hafta belirtilerim geçti gibi hissetmiştim korkmuştum, ama herşey yolunda şimdilik çok şükür kontrolün ne zaman bebek etkilenirmiş bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun kendinide korkutma öyle

Kizlar karninda sislik olan var mi hamileligimin basindan beri karnim sissss neden acabaaa

cnm telaş etme hemen bende geçen hafta belirtilerim geçti gibi hissetmiştim korkmuştum, ama herşey yolunda şimdilik çok şükür kontrolün ne zaman bebek etkilenirmiş bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun kendinide korkutma öyle

3 Şubatta kontrol, şu ana kadar sadece keseyi gördük ve doktor herşey yolunda dedi, ama bugün göğüslerim resmen indi şişlik falan hiç bişey yok küçüldüler, düşünmeyim diyorum ama elde değil, sizinde böyle oldu mu?

3 Şubatta kontrol, şu ana kadar sadece keseyi gördük ve doktor herşey yolunda dedi, ama bugün göğüslerim resmen indi şişlik falan hiç bişey yok küçüldüler, düşünmeyim diyorum ama elde değil, sizinde böyle oldu mu?

Bi kadar düşünme üzme kendini doktora git bekleme kontrolü. Durumu anlat. Sana yardimci olacaktır...

Bi kadar düşünme üzme kendini doktora git bekleme kontrolü. Durumu anlat. Sana yardimci olacaktır...

Ne yazık ki doktorum yurt dışında:( göğüslerime şimdi yine dokundum, resmen eski hallerine dönmüşler, böyle yaşayan var mı? normal mi acaba nette okudum bulamadım

Ne yazık ki doktorum yurt dışında:KK43: göğüslerime şimdi yine dokundum, resmen eski hallerine dönmüşler, böyle yaşayan var mı? normal mi acaba nette okudum bulamadım

Benim de geçen haftalarda olmuştu sakin ol... inşallah iyisindir...

Back