• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrr ben bebegimin kalp sesini kaydettmm cok guzel duygu sizlerdede varmi ceken arada dinleyip agrim bulantim oldugunda bana moral vermesinj sagliyorm :anneadayı::nazar::KK54:yuukleyemiyorm cok uzunms :eek:
ne iyi akil etmissin ben bidahbidahakine esime kamera kaydi yaptircam nasipse

kizlar ya cumadan beri mide bulantisi halsizlik beni cok kotu yapiyor...2. veya 3.cocuklarina hamile olan arkadaslar Rabbim yardimciniz olsun sizi simdi daha iyi anliyorum...evde tek bir is yapamiyorum..dusunuyorumda 2.gebeligim olsaydi nasil yapardim bilemiyorum...istah falan kalmadi...

Canim cok geçmiş olsun. Bende de iltihap varmış yazmıştım hatta. Doktor ilaç da verdi ama kullanmaya çekiniyorm. Çünkü üzerinde hamilelikde kullanılması önerilmez yazıyor. Doktora gidip yine söyledim durumu, bunlar b grubu penisilinler birsey olmaz kullanın dedi ama hala korkuyorum bi kaç kişiye daha sorucam :KK43:
Penisilin grubu hele largopen en güvenilir antibiyotik. Kullanmayacak olursan idrar yolu enfeksiyonun ilerler Allah korusun bebeğine zarar verir. Internete gir gebelikte üriner sistem veya idrar yolu enfeksiyonu diye yaz riskleri ve tedavileri var.geçmiş olsun.

kizlar banada herkes erkek diyo tipe bakarak herhalde ama bakalm hayirlisi bide kac kilo basladiniz suan kacsiniz iyi geciriyormusunuz kizlar ilki benden 55kiloyla basladim 2kilo verdim istifraa etmekten simdi 53um doktor sonra alirsin dedi ama boyuma gore cok zayifim ondan belkide daha kotu geciriyorm ya sizler :anneadayı::KK43:
160 boy 65le basldim 64kusurum

Cin takvimine gore bana kiz cikti :) kiz tahmin ediyo zaten bilenler ..
Cayi kestim,sadece kahvaltida acik, nescafe hergun icerdim aninda biraktim
Buarada gunduzleri de size yetismek istiyrm ama busefer islere yetisemiyorm :)[/QUO
bende yetisemiyorum islerden aksamlari 20 sayfa okudukca uzuo :)

kizlar ya cumadan beri mide bulantisi halsizlik beni cok kotu yapiyor...2. veya 3.cocuklarina hamile olan arkadaslar Rabbim yardimciniz olsun sizi simdi daha iyi anliyorum...evde tek bir is yapamiyorum..dusunuyorumda 2.gebeligim olsaydi nasil yapardim bilemiyorum...istah falan kalmadi...

ben de fenayım 1 haftadır. bu duruma biraz alıştım ama her an farklı bir havadayım.
doğru düzgün de beslenemiyorum :(

Penisilin grubu hele largopen en güvenilir antibiyotik. Kullanmayacak olursan idrar yolu enfeksiyonun ilerler Allah korusun bebeğine zarar verir. Internete gir gebelikte üriner sistem veya idrar yolu enfeksiyonu diye yaz riskleri ve tedavileri var.geçmiş olsun.

Canim cok tesekkur ederim evet largoPen verdi doktorum.Baslamaliyim o zaman

ben de fenayım 1 haftadır. bu duruma biraz alıştım ama her an farklı bir havadayım.
doğru düzgün de beslenemiyorum :KK43:
aynen canim ben de ergenler gibiyim bir gunum bir gunume uymuyor...ozellikle aksamlari kotu oluyorum...beslenme konusunda su icemedigim zamanlar uzuluyorum...cunki az su enfeksiyona neden olabiliyor...

canim sende hangi testin sonucuna gore enfeksiyon var dedi..benim idrarimda lokosit 8 cikti yarin yine tahlil yaptirmaya gidecegim...

Canim benim idrar tahlilinde sayı olarak değilde nicel olarak yazmıştı şöyle ki
lökosit bol
ePitel bol
bakteri görüldü

yazıyor :( bol su içmeliyim yazmışsn bende su içmeye çalışıcam. Benim ilacımDada hamilelikte yeterli çalışmalar yapılamadigindan kullanılması önerilmez yazıyor ama inşallah bir sorun olmaz, ikimizde istemiyoruz ama mecbur kullanıcaz ilaçları :(

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?
Nasil yani:( cok uzuldum cnm cok gecmis olsun. Rabbim sana ve esine sabir versin cnm. Ben de daha once dusuk yapmidtim kendiliginden dusmustu ilaclari kesince. Progestsn birsk ve maydanos kaynay suyunu ic cnm ins kurtaja gerek kalmaz. Ayrica ada cayi ve papatya da iyi geliyor. Peki neden dusuk oldu? Sebep?

Canim benim idrar tahlilinde sayı olarak değilde nicel olarak yazmıştı şöyle ki
lökosit bol
ePitel bol
bakteri görüldü

yazıyor :KK43: bol su içmeliyim yazmışsn bende su içmeye çalışıcam. Benim ilacımDada hamilelikte yeterli çalışmalar yapılamadigindan kullanılması önerilmez yazıyor ama inşallah bir sorun olmaz, ikimizde istemiyoruz ama mecbur kullanıcaz ilaçları :KK43:
canim texirgin olmakta hakliyiz...hepimizin oncelikle yapmasi gereken bol su icmek..ben acikcasi idrar testine kadar cok su icmedim ama midem bulanmadigi surece su icmeye cslisiyorum...ilaca gelince dr.undan eminsen ic derim canim...cunki enfeksiyon cok dikkat edilmesi geteken risk bir durum...benim de gecmemisse ilac kullanmaktan yanayim acikcasi..insallsh faydasini gorursun canim..suyi ihmal etme derim...

Kizlar bebeğimi kaybettim. Doktor beklememi söyledi kendiliğinden düşerse daha iyi olurmuş yoksa kürtaj olucam. Yikildim ama allahtan geldi yapacak bisey yok. Bu konuda bana yardim edebilir misiniz? Kurtajdan kurtulmak için bi bilgiye sahip olaniniz var mi?

çok geçmiş olsun, allah hayırlısı ile yeniden nasip eder inşallah...
benim eski komşumda ilk aylarında bebeğini kaybetmişti. dr da kurtaj olma bekle kendisi düşşün demiş 2 gun sonramıydı tam hatırlamıyorum. kendi kendine başlayan çok şiddetli sancılarla dr kurtaj olmaya gittiler gecenin bir yarısı...
yani bilemiyorum ki cherrphe nin dediği gibi de olabilir başka bir doktora da gitsen mi acaba..

Kızlar nasılsınız ya ben pimpirikliyim size sormak istiyorum. Benim bulantı kusma başlamıştı. 4 gün sürdü 3 gündür iyiyim öyle eskisi gibi değilim. Sadece iştah yok. Ya kusmanın birden durması normal mi acaba
bende öyleyim ya hayırlar olaa :) ama ilk hamileliğimden biliyorum ki tün anormalikler aslında kişinin kendine özgü hamileliğine göre normal :)

Kizlar mide yanmasina ne çözüm buluyorsunuz??

Midem fena halde yaniyor hem açken hem yemekten sonra birde maden suyu ve sut elma ucu iyi geliyor ama tekrar başlıyor o_O:KK12::110:
Cnm mide yanmasi icin bol su ic muz da iyi geliyor bazik oldugu icin.bi de kahvsltida bal kaymak ye iyi geliyor.cok yanma varsa doktoruna danis muhtemelen gaviskon verir. Benim normalde mide prob oldugu icin yarfimci olmak isdedim. Bi de kahvaltidan sonra siyah zeytin cekirdegini hap gibi yut mide yanmasina birebir.zarari yok dene cnm.

bende bulantı felaan hiçç yok iştahımda var maşşallah normaldede kokuya karşı çok duyarlıyımdır herşeye midem bulanır ama garip midem bulanmıyor :)
Aynen ya bnmde öyle :)hatta Allah korusun acep bebeğim gelişmedimi diye aklıma vesveseler geliyor ..6.haftamdayım daha kalp duymaya gitmedik 7.hafta gelin dedi

drlar asermedıgo ıcın bılmıyordur aserme cok farklı bıse canının ıstemesınden degısık ben kızımda uyuyorum gecenın bır yarısı uyanıyorum burnumda bır koku burda yazmak ıstemıyorum canınıznıstemesın sankı o an burnumun dıbınde yemek kokusu esımı uyandırdım hayatım bu kokuya bak kım yapar bu saatr dıye dısardan gelmesıde ımkansız sonra mevsımı olmayan bır meyve sankı yanı basımda bırı yıyor gıbı kokuyu nasıl duyuyorum yanı an cekmesı degıl aserme resmen hısedıyorsun kokusunu bu hamılelıgımde aşermedım hıc :KK66:
kesinlikle katılıyorum eğer dr erkekse hiç aşermediği için bilmiyordur. ben çok salakça bir şey aşermiştim ama doğuma 1 ay varken doğum iznine çıkıp evde evim şahaneyi izlerken canım müthiş boya istiyordu. tarifi mümkün değil ... benimki yenecek bir şey de değil. içinde bastırılamaz bir arzu gibi...

Back