Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyde bir hayır vardır rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin cnm zor Bi durum bende yaşadım ama Allah tan gelene ne denir herşey bizim için.bekleyip görücü canım kendi düşmezse mecbur kurtaj napalim ...
canım tabii ki gözün üstümüzde olacak çünki güzel haberler vereceksin bize inşallah...
Wake girmek zorunda misin? Bizimle kal yeniden hamile kalma sürecinde sana destek oluruz dua ederiz olmaz mı? Kal gitme lütfen
Cnm çok üzüldüm ya annem bende idi girip bakamadım hiç ama hep aklımdaydın inan herşeyin hayırlısı be güzelim Allah tan gelene nediye biliriz...
Sayfayı ben devralım ama tabloyu anlatırsın bana özelden 7/24 evdeyim zaten sıkıntı değil sana zor olur böyle her girdiğinde hatırlamak düşük yapmak çok kötü bilirim bende aralıkta doğum yapıcaktım düşmeseydi bebeğim.
inşallah canım inşallah. sancin var mi argın kanaman bende puan hiç biri yok azar azar kanama oluyor
Sat:17 aralık benim. 26 ocakta ilk kez ultrason da baktı. B-hcg 29000 olmuştu. Gebelik kesesi 15 mm çapında dedi,yolk sacki da gördü. 5+5 haftalık dedi. SAT ile de uyumlu dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Kesenin çapının Normali kaç mm bilmiyorum. Belki seninki geç döllenme dir bilemedim kiCanım seninle aynıyız biz. En son ne zaman gittin doktora? Keseni görmüşsündür kaç mm dedi doktorun ? Ben 5+3 iken gittim 8 mm dedi ve 1 hafta geriden geliyor dedi de normali kaç Olmalı onu merak ediyorum
Fitille antibiyotik verdi kultur istedi cunku bende bakteride uruyo gebelik kesesine bulasirsa tabiki her zaman dusuk riski var dedi uzgunumcanimne dedi doktorun sonucuna...
Merhaba eylül anneleri bende nasıpse tekrardan 2015 eylül annelerine adayım Allah nasıp ederse 2013 eylül annesıydım bundan once 17 aylık bı kızım var inş tekrar eylülde aynı mutluluğu yasarım bıraz suprız oldu bu kuzucuk bıze ılk bebeğim tup bebek şükğrler olsun bu supriz oldu bıgun keseyı gordum benımde sat 17 aralık doktor kese 1.9cm dedi inanın ilkinde nasıldı hatırlıyamadım inş hersey yolundadır daha net gorelim dıye bı hafta sonra cagırdı inş bakalım guzel gıder buarada kızımı emzıyodum buraktır dedi nası kesıcem kızlar gecelerı ozellikle tecrubeli olan annelerden yardım istıyorumSat:17 aralık benim. 26 ocakta ilk kez ultrason da baktı. B-hcg 29000 olmuştu. Gebelik kesesi 15 mm çapında dedi,yolk sacki da gördü. 5+5 haftalık dedi. SAT ile de uyumlu dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Kesenin çapının Normali kaç mm bilmiyorum. Belki seninki geç döllenme dir bilemedim ki
Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim, tekrar hayırlı olsun,
Hayırlı olsun. Demek sürpriz yaptı haMerhaba eylül anneleri bende nasıpse tekrardan 2015 eylül annelerine adayım Allah nasıp ederse 2013 eylül annesıydım bundan once 17 aylık bı kızım var inş tekrar eylülde aynı mutluluğu yasarım bıraz suprız oldu bu kuzucuk bıze ılk bebeğim tup bebek şükğrler olsun bu supriz oldu bıgun keseyı gordum benımde sat 17 aralık doktor kese 1.9cm dedi inanın ilkinde nasıldı hatırlıyamadım inş hersey yolundadır daha net gorelim dıye bı hafta sonra cagırdı inş bakalım guzel gıder buarada kızımı emzıyodum buraktır dedi nası kesıcem kızlar gecelerı ozellikle tecrubeli olan annelerden yardım istıyorum
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2012 nisan annelerindeydim :) nisan ayı doğum için harika bir zaman yeniden nisan ayında doğum yapayım isterdim. hamileliğin kış ayına geldiği için kısmen daha rahat geçiyor. ilkbaharla birlikte bebeğin kırkını çıkarıyor hergun yıkadım uyuttum, üşütürmüyüm diye hiç endişelenmedim mesela! kışa kadar da büyüdü çok şükür...sen eylul anneliğinde tecrubelisin nasıl güzel bir zaman mı yeni doğan için.Merhaba eylül anneleri bende nasıpse tekrardan 2015 eylül annelerine adayım Allah nasıp ederse 2013 eylül annesıydım bundan once 17 aylık bı kızım var inş tekrar eylülde aynı mutluluğu yasarım bıraz suprız oldu bu kuzucuk bıze ılk bebeğim tup bebek şükğrler olsun bu supriz oldu bıgun keseyı gordum benımde sat 17 aralık doktor kese 1.9cm dedi inanın ilkinde nasıldı hatırlıyamadım inş hersey yolundadır daha net gorelim dıye bı hafta sonra cagırdı inş bakalım guzel gıder buarada kızımı emzıyodum buraktır dedi nası kesıcem kızlar gecelerı ozellikle tecrubeli olan annelerden yardım istıyorum
Eylül anneliği cok guzel ve rahattı ne cok sıcak ne soguk ılk zamanlar rahat oluyo ama hamilelik için aynı seyi soylıyemiycem sıcaklarıcekmeye hazırlanın kızlar ama kuzucuklar pıtır pıtır teknelerıyle bıze destek olucak hersey oguzelliği gırunce bıtıcek hamilelik mukemmel bişi tadını cıkaralım hepberaber inşhayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2012 nisan annelerindeydim :) nisan ayı doğum için harika bir zaman yeniden nisan ayında doğum yapayım isterdim. hamileliğin kış ayına geldiği için kısmen daha rahat geçiyor. ilkbaharla birlikte bebeğin kırkını çıkarıyor hergun yıkadım uyuttum, üşütürmüyüm diye hiç endişelenmedim mesela! kışa kadar da büyüdü çok şükür...sen eylul anneliğinde tecrubelisin nasıl güzel bir zaman mı yeni doğan için.
sütten kesme konusunda sakin-kararlı-sabırlı olmanı ve annelik içgüdülerine güvenmeni öneririm canım benim her çocuk farklıdır ve bunu en iyi sen bilirsin canım. kolaylıklar diliyorum
uff işte o sıcaklar beni çok düşündürüyoo.. ocak ayında benim içim cayır cayır yanıyordu temmuzda nasıl olur allah bilir..Eylül anneliği cok guzel ve rahattı ne cok sıcak ne soguk ılk zamanlar rahat oluyo ama hamilelik için aynı seyi soylıyemiycem sıcaklarıcekmeye hazırlanın kızlar ama kuzucuklar pıtır pıtır teknelerıyle bıze destek olucak hersey oguzelliği gırunce bıtıcek hamilelik mukemmel bişi tadını cıkaralım hepberaber inş
Inşallah hayırlısı canım yaa güzel haberler alalım hep inşallahSat:17 aralık benim. 26 ocakta ilk kez ultrason da baktı. B-hcg 29000 olmuştu. Gebelik kesesi 15 mm çapında dedi,yolk sacki da gördü. 5+5 haftalık dedi. SAT ile de uyumlu dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Kesenin çapının Normali kaç mm bilmiyorum. Belki seninki geç döllenme dir bilemedim ki
Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim, tekrar hayırlı olsun,
Canım inş olur ..biz topikcek sana dua ederiz ..arkadaşlarda ederallah razı olsun. doktorlar için öyle kolay ki bi anda söyleyiveriyorlar kalk düşük başlamış kurtaj olmalısın.biz onlar için vakayiz sadece
Canım güzel fikir denemekte fayda var. Bugün kontrolümüz bşr bskslım ne diyecek doktorumuz .o dertten bende muzdariptim, şöyle çözmeye çalıştım aklımca, ıce tea ler varya onlardan alıyorum şeftali olanını, çok az ıce tea olacak şekilde karıştırıp içmeye çalışıyorum, başlarda ayran meyve suyu içerken onları da içemeyince böyle bi çözüm buldum biraz biraz içiyorum en azından karışım yaparak.
Sevindim ikinizde iyi olunBenim bebiş iyi çok şükür yarın görcem bakalım neler yapıyor içerde. .Daha iyiyim sanırım :) sen nasılsın canım bebişin nasıl ??