• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Wake adya ikiniz de gitmeyin bizimle kalın gerçekten biz size destek oluruz siz de bize destek olursunuz gecinir gideriz olmaz mı :)

bekleyip görücü canım kendi düşmezse mecbur kurtaj napalim ...
Her şeyde bir hayır vardır rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin cnm zor Bi durum bende yaşadım ama Allah tan gelene ne denir herşey bizim için.

canım tabii ki gözün üstümüzde olacak çünki güzel haberler vereceksin bize inşallah...

İnşallah canim beni bekleyin dönüşüm muhteşem olacak inşallah

Wake girmek zorunda misin? Bizimle kal yeniden hamile kalma sürecinde sana destek oluruz dua ederiz olmaz mı? Kal gitme lütfen :KK43:

Kuzumm en bbüyük destekcim sagol
Topigi devretsemde buraya hep gelicem merak etme canimbenim
Cnm çok üzüldüm ya annem bende idi girip bakamadım hiç ama hep aklımdaydın inan herşeyin hayırlısı be güzelim Allah tan gelene nediye biliriz...
Sayfayı ben devralım ama tabloyu anlatırsın bana özelden 7/24 evdeyim zaten sıkıntı değil sana zor olur böyle her girdiğinde hatırlamak düşük yapmak çok kötü bilirim bende aralıkta doğum yapıcaktım düşmeseydi bebeğim.

Tamam canim ama ilk ttercihim liste yapan birinin devralmasi eger bilen yoksa yarina kadar yazan olmazsa kazene mesaj atarim.sana da atarim devrettik diye.
inşallah canım inşallah. sancin var mi argın kanaman bende puan hiç biri yok azar azar kanama oluyor

Canim bende ne kanama ne ağrı var.
Zaten suan beta cok yuksek 4400e inmiş sadece.degerim dusecekmis ki kanama basliycakmis.progesteron da 37 yani bu durumda hala bebegi tutuyor.ama bi hafta icinde inşallah düşer

Canım seninle aynıyız biz. En son ne zaman gittin doktora? Keseni görmüşsündür kaç mm dedi doktorun ? Ben 5+3 iken gittim 8 mm dedi ve 1 hafta geriden geliyor dedi de normali kaç Olmalı onu merak ediyorum :KK43:
Sat:17 aralık benim. 26 ocakta ilk kez ultrason da baktı. B-hcg 29000 olmuştu. Gebelik kesesi 15 mm çapında dedi,yolk sacki da gördü. 5+5 haftalık dedi. SAT ile de uyumlu dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Kesenin çapının Normali kaç mm bilmiyorum. o_O Belki seninki geç döllenme dir bilemedim ki :KK66:
Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim, tekrar hayırlı olsun,

Sat:17 aralık benim. 26 ocakta ilk kez ultrason da baktı. B-hcg 29000 olmuştu. Gebelik kesesi 15 mm çapında dedi,yolk sacki da gördü. 5+5 haftalık dedi. SAT ile de uyumlu dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Kesenin çapının Normali kaç mm bilmiyorum. o_O Belki seninki geç döllenme dir bilemedim ki :KK66:
Merhaba eylül anneleri bende nasıpse tekrardan 2015 eylül annelerine adayım Allah nasıp ederse 2013 eylül annesıydım bundan once 17 aylık bı kızım var inş tekrar eylülde aynı mutluluğu yasarım bıraz suprız oldu bu kuzucuk bıze ılk bebeğim tup bebek şükğrler olsun bu supriz oldu bıgun keseyı gordum benımde sat 17 aralık doktor kese 1.9cm dedi inanın ilkinde nasıldı hatırlıyamadım inş hersey yolundadır daha net gorelim dıye bı hafta sonra cagırdı inş bakalım guzel gıder buarada kızımı emzıyodum buraktır dedi nası kesıcem kızlar gecelerı ozellikle tecrubeli olan annelerden yardım istıyorum

Arkadaslarim ilk bebegime 2010 kasim ayinda hamile kalmistim hersey cok iyi gidiyordu birden bire dusuk yasadim dunya basima yikildi tam sevinecekken anne olacakken kahroldum acaba bir daha olacak mi yoksa benim rahimim bebegi tutmuyor mu gibi bir cok sorularla cok zor zamanlar gecirdim. 3 ay snra korunmayi biraktik ve oglusum geldi allah hayirlisini nasip etsn smdi 3 yasini gecti diyecegim o ki sakin umutsuzluk yapmayn ve uzulmeyin allah buyuktur demek yeter bazen.Kucukken dusmeleri ya da alinmalari cok kisa surede hamile kalmayi sagliyor bu bilimsel bir gercek yeni bebekler hemen gelecek yasadim biliyorum..

Merhaba eylül anneleri bende nasıpse tekrardan 2015 eylül annelerine adayım Allah nasıp ederse 2013 eylül annesıydım bundan once 17 aylık bı kızım var inş tekrar eylülde aynı mutluluğu yasarım bıraz suprız oldu bu kuzucuk bıze ılk bebeğim tup bebek şükğrler olsun bu supriz oldu bıgun keseyı gordum benımde sat 17 aralık doktor kese 1.9cm dedi inanın ilkinde nasıldı hatırlıyamadım inş hersey yolundadır daha net gorelim dıye bı hafta sonra cagırdı inş bakalım guzel gıder buarada kızımı emzıyodum buraktır dedi nası kesıcem kızlar gecelerı ozellikle tecrubeli olan annelerden yardım istıyorum
Hayırlı olsun. Demek sürpriz yaptı ha:oops:
benim Dr de haftaya çağırdı,şimdilik iyi gidiyor dedi bakalım.
Ilk gebeligim bu ,emzirme konusunu ikinci tura dönenlere soralım :KK45:

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2012 nisan annelerindeydim :) nisan ayı doğum için harika bir zaman yeniden nisan ayında doğum yapayım isterdim. hamileliğin kış ayına geldiği için kısmen daha rahat geçiyor. ilkbaharla birlikte bebeğin kırkını çıkarıyor hergun yıkadım uyuttum, üşütürmüyüm diye hiç endişelenmedim mesela! kışa kadar da büyüdü çok şükür...sen eylul anneliğinde tecrubelisin nasıl güzel bir zaman mı yeni doğan için.
sütten kesme konusunda sakin-kararlı-sabırlı olmanı ve annelik içgüdülerine güvenmeni öneririm canım benim her çocuk farklıdır ve bunu en iyi sen bilirsin canım. kolaylıklar diliyorum :KK66:

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2012 nisan annelerindeydim :) nisan ayı doğum için harika bir zaman yeniden nisan ayında doğum yapayım isterdim. hamileliğin kış ayına geldiği için kısmen daha rahat geçiyor. ilkbaharla birlikte bebeğin kırkını çıkarıyor hergun yıkadım uyuttum, üşütürmüyüm diye hiç endişelenmedim mesela! kışa kadar da büyüdü çok şükür...sen eylul anneliğinde tecrubelisin nasıl güzel bir zaman mı yeni doğan için.
sütten kesme konusunda sakin-kararlı-sabırlı olmanı ve annelik içgüdülerine güvenmeni öneririm canım benim her çocuk farklıdır ve bunu en iyi sen bilirsin canım. kolaylıklar diliyorum :KK66:
Eylül anneliği cok guzel ve rahattı ne cok sıcak ne soguk ılk zamanlar rahat oluyo ama hamilelik için aynı seyi soylıyemiycem sıcaklarıcekmeye hazırlanın kızlar ama kuzucuklar pıtır pıtır teknelerıyle bıze destek olucak hersey oguzelliği gırunce bıtıcek hamilelik mukemmel bişi tadını cıkaralım hepberaber inş

Eylül anneliği cok guzel ve rahattı ne cok sıcak ne soguk ılk zamanlar rahat oluyo ama hamilelik için aynı seyi soylıyemiycem sıcaklarıcekmeye hazırlanın kızlar ama kuzucuklar pıtır pıtır teknelerıyle bıze destek olucak hersey oguzelliği gırunce bıtıcek hamilelik mukemmel bişi tadını cıkaralım hepberaber inş
uff işte o sıcaklar beni çok düşündürüyoo.. ocak ayında benim içim cayır cayır yanıyordu temmuzda nasıl olur allah bilir..
gelecek gececek inş. allah o günleri görmeyi nas.ip etsinde katlanacağız allah güç kuvvet verecek inşallah

Wake ve adya sizden bir ricam var. Lütfen düşük yaptıktan sonra, ilk regl olduktan sonraki ay 2. Reglinizi olmadan soğan kürü yapın. Ben bu hamileligimden 2 ay önce soğan kürü yaptim. Kroniklesmis kistim vardı benim. Sol yumurtaligimda idi. Hastahanede bile yattım 11 cm idi. Doktor yumurtaligimi kaybedebilecegimi söyledi. Sogan kürü bana iyi geldi. Şuanki bebeğimizi oluşturan yumurta sol yumurtaligimdaN çatladı. Nereden biliyorsun diye sorarsanız yumurta yumurtaliktan atildiktan sonra yumurtalikta Corpus luteum oluşur. Hamilelik devam ederse Corpus luteum varlığı da devam eder. Ben ultrason da gördüm. Doktora sordum. Teyit etti. Lütfen dediğim şekilde internetten araştırıp yapın. Çok etkili...

Inşallah hayırlısı canım yaa güzel haberler alalım hep inşallah :(

allah razı olsun. doktorlar için öyle kolay ki bi anda söyleyiveriyorlar kalk düşük başlamış kurtaj olmalısın.biz onlar için vakayiz sadece :KK43:
Canım inş olur ..biz topikcek sana dua ederiz ..arkadaşlarda eder

Kızlar bebeğiniz için hergün Meryem süresi ,ayetelrsi ,Yusuf ve Yasin süreleri okusak güzel olur :)
Meryem süresi ,doğumu kolaylaştırıyormuş ,Yasin süresi zaten şifa ,Yusuf süresi ;evlatların yüzüdeahlaklarıda güzel olsun diye:)
Ben başlıcam inş yarın ..onları herşeyın farkında :)

o dertten bende muzdariptim, şöyle çözmeye çalıştım aklımca, ıce tea ler varya onlardan alıyorum şeftali olanını, çok az ıce tea olacak şekilde karıştırıp içmeye çalışıyorum, başlarda ayran meyve suyu içerken onları da içemeyince böyle bi çözüm buldum biraz biraz içiyorum en azından karışım yaparak.
Canım güzel fikir denemekte fayda var. Bugün kontrolümüz bşr bskslım ne diyecek doktorumuz .

Ben de korktum şimdi yaa... benim de hiç belirtim yok uyku dışında. Alakası var mıdır? Bugün 8+0 olduk.Bulantim hiç yok. Kontrolüm de yarıyıl tatilinden sonraki hafta. Gelişmiyor mudur acaba bebeğim? :KK43::KK42::cry:

Back