2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bebeğinden ayrı bir anneye bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama inan her şeyde bi hayır var. Zor bi doğum süreci yaşadın ve hala tam olarak toparlanamadın belki ağrıdan sızıdan. Bebeğin sen bu haldeyken eve çıksaydı belki yeteri kadar ve doğru şekilde ilgilenemeyecektin, belki anneliğini sorgulayacaktın. Bu süreci hem bebeğin hem de kendin için bir toparlanma fırsatı olarak görmelisin bence. Çünkü yavrun emin ellerde çok şükür, sıkıntısının farkedilip gözetim altına alınması bile bir şükür sebebi bence.ya farkedilmeseydi? Ya tedavi için geç kalsaydınız? Dediğim gb bu sürecin ikiniz için de artıları var.ayrı kalmak çok ama çok zordur eminim, ama sakın kendine yüklenme boş yere. Onun yerine bi an önce bedenen ve zihnen toparlanmaya bak
Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
bugün dogum yapalı 10 gün oldu
Rabbim tüm bebeklerimizé şifa versin.

Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
Yazdıklarını takip ediyorum ve dua ediyorum sizin için. Ama bu sefer yazdıkların içime dokundu resmen. Allah yavrunu sana, seni ona bağışlasın. Sağlıkla gözlerinin içine bakıp gülücükler saçtığı gün sandığından daha yakın olsun.

Kızlar bişey sorcam sizinde varmı bacak arası agrısı
Tam o bölgenın kenarları agrıyor sanki spor yaparsınız kaslarınız agrır ya o türden bır agrı ?
canım bende de kasık ağrıları oluyor sanki ortadan ikiye ayrılacak gibi,
son ay hep normal ağrılar bunlar.

canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah bugünlerde geçecek.
inşallah bebeğinin çıktıktan sonraki mutluluğu bugünleri unutturur size.

Hamişlerrr günaydın. Bebeğinizin ilk giyeceği kıyafetlerine cuma günleri Kur'an okudunuz mu ?

Bebeğinden ayrı bir anneye bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama inan her şeyde bi hayır var. Zor bi doğum süreci yaşadın ve hala tam olarak toparlanamadın belki ağrıdan sızıdan. Bebeğin sen bu haldeyken eve çıksaydı belki yeteri kadar ve doğru şekilde ilgilenemeyecektin, belki anneliğini sorgulayacaktın. Bu süreci hem bebeğin hem de kendin için bir toparlanma fırsatı olarak görmelisin bence. Çünkü yavrun emin ellerde çok şükür, sıkıntısının farkedilip gözetim altına alınması bile bir şükür sebebi bence.ya farkedilmeseydi? Ya tedavi için geç kalsaydınız? Dediğim gb bu sürecin ikiniz için de artıları var.ayrı kalmak çok ama çok zordur eminim, ama sakın kendine yüklenme boş yere. Onun yerine bi an önce bedenen ve zihnen toparlanmaya bak

Evet canım her şer de bi hayır vardır diye düşünüyorum çünkü kendi ihtiyaç larımı zor görürken kızıma bakamazdim heralde .
Allah sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Dün kimlik çıkardık eşim in sevinci bir başka idi önümüzdeki günlerde kızımız da çıkacak inşallah hastane den
Belki de bebeğimin gazi var uyumuyor gibi konular ı konusacagiz.
İnşallah her gün bir diğerinden güzel olur.
Burası insanı rahatlatıyor herkes gönül den samimi olduktan sonra sıkıntı olmuyor

Yazdıklarını takip ediyorum ve dua ediyorum sizin için. Ama bu sefer yazdıkların içime dokundu resmen. Allah yavrunu sana, seni ona bağışlasın. Sağlıkla gözlerinin içine bakıp gülücükler saçtığı gün sandığından daha yakın olsun.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Kimseye anlatamadigim duyguları mi buraya yazıyorum.
İlk günlerde kızımız ı ziyaret é giderken eşim sen hiç heyecanlanmiyor musun diyordu duygusuz gibiydim yeni yeni kendime geliyorum.
Olumlu gelişmeler de olacak inşallahonları da yazacağım.
Kızımız in kimliğini çıkardık Amine Gökçe
Rabbim herkes é nasip etsin inşallah

Fotoğrafçı ile ilgili cevap veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Rabbim razi olsun. Ben sevindim siz de sevininnnn.. Sitem sonrası geldi cevaplar. Ama inanın kırgın olmama rağmen dayanamayıp yine baktım. Cevap var mı diye. Sitem ya da kırgınlık da değil aslında. Hormonlara da suç atmiyorum. Sadece insan cevap bekleyip gözü yolda olunca zor oldu. Kimseyi üzmek gibi ya da başka bir amacım yoktu arkadaşlar. Ama yine de karar aldım. Meleğim gelene kadar buralara takilmayayim ben. :-) Beklentiye girip uzulebiliyormusum. Dogum hikayemi yazarım inşallahhh.. C cubuk kraker @nil-07- K kiki81
sitemini sonradan gördüm o arada cevabımı yazmıştım sana:KK48:
ben bu işe girmediğim için cevap yazmadım başta ama sonra sen ikinciye sorunca dayanamadım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Kimseye anlatamadigim duyguları mi buraya yazıyorum.
İlk günlerde kızımız ı ziyaret é giderken eşim sen hiç heyecanlanmiyor musun diyordu duygusuz gibiydim yeni yeni kendime geliyorum.
Olumlu gelişmeler de olacak inşallahonları da yazacağım.
Kızımız in kimliğini çıkardık Amine Gökçe
Rabbim herkes é nasip etsin inşallah
Bu kadar insanın duası ve enerjisi boşa gitmeyecektir emin ol :KK66:

bilmiyorum korkuyorum. yerleşmiş aşağıya dedi ya boğazını felan sıkarsa boğulursa diye korkmuyor değilim de, haftaya gel dedi bakalım. inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
inş canım Dr da kontrol altında tutmak istemiş ki haftaya çağırmış seni bol bol dua edelim canım Rabbim koruyor yavrularımızı ona emanetiz hep

Evimin 2 sokak uzerindeki polis merkezine saldiri yapmis serefsizler. Neyseki kimseye birsey olmamis. Simdi haberlerde gordum. Bende diyorum bu helikopter ne gezip duruyor.

Rabbim bu kopekleri islah eylesin.
Allah bunları bildiği gibi yapsın inşallah. Hangi sehirdeydin canım? Eşim polis benim de insan böyle haberler duyunca tedirgin oluyor. Tv de haber bile izleyemiyorum

catdog catdog senin de bugün testin tekrarı yapılacaktı sanırım seni de merak ediyorum iyi haberler verirsin umarım
Canım çok sağol:) dün yoğunluktan giremedim foruma, sabah test tekrarlandı çok şükür az da olsa Trombosit sayım artmış bu yüzden de Dr biraz daha bekleyelim Bebeğin Gelişimi için dedi haftaya Çarşamba yine kan vericem inş biraz daha yükselir ama düşerse o zaman hematologla görüşürsün 2-3 günlük bi tedavi uygulanır ya da kan verilir dedi canım sezeryan öncesi ; çok şükür ben de rahatladım biraz :)

Canım çok sağol:) dün yoğunluktan giremedim foruma, sabah test tekrarlandı çok şükür az da olsa Trombosit sayım artmış bu yüzden de Dr biraz daha bekleyelim Bebeğin Gelişimi için dedi haftaya Çarşamba yine kan vericem inş biraz daha yükselir ama düşerse o zaman hematologla görüşürsün 2-3 günlük bi tedavi uygulanır ya da kan verilir dedi canım sezeryan öncesi ; çok şükür ben de rahatladım biraz :)
Çok sevindim cnm umarım daha da yükselir

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider çok sevindim adına. Bişey merak ediyorum da sancıların kaclarda çıktı?? Benimde yakında kontrolum var da o yüzden soruyorum
sağol canım
40 üstünde dedi daha yüksek çıkan arkadaşlarda vardı sanırım burda onlarda bize ışık tutar benim ilk defa çıktı

Sevgili anne adayları bebeğim döndügünden beri bazı zamanlarda sanki bir el içimı kurcalıyormus gibi hissediyorum ve çok canım acıyor sizde de böyle hisseden var mı?

Back