- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Bebeğinden ayrı bir anneye bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama inan her şeyde bi hayır var. Zor bi doğum süreci yaşadın ve hala tam olarak toparlanamadın belki ağrıdan sızıdan. Bebeğin sen bu haldeyken eve çıksaydı belki yeteri kadar ve doğru şekilde ilgilenemeyecektin, belki anneliğini sorgulayacaktın. Bu süreci hem bebeğin hem de kendin için bir toparlanma fırsatı olarak görmelisin bence. Çünkü yavrun emin ellerde çok şükür, sıkıntısının farkedilip gözetim altına alınması bile bir şükür sebebi bence.ya farkedilmeseydi? Ya tedavi için geç kalsaydınız? Dediğim gb bu sürecin ikiniz için de artıları var.ayrı kalmak çok ama çok zordur eminim, ama sakın kendine yüklenme boş yere. Onun yerine bi an önce bedenen ve zihnen toparlanmaya bak
Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
bugün dogum yapalı 10 gün oldu
Rabbim tüm bebeklerimizé şifa versin.