2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nolur bana da dua edin tum gun aglamakli geziyorum evin icinde ruhsal durumum cok kotu psikolojim bozuldu gozumu kapatip 10gun sonra acmak istiyorum testler yapilacagi gun cok kotuyum kafa gitdi bende
Canim ya valla icim bi tuhaf oldu sanki ben yasiyorum o durumu.iyi dusun iyi olsun canim.sen sikma canini.bizde dua edıyoruz senin icin ama uzulme hirpalama ne olur.bugunler hep bizde ani olarak kalacak.biseyde cikmiyacak insallah dualarimizla

Şimdi kimileri kızacak kimileri burun kıvıracak kimileri haklı bulacak kiminiz de 'topicte yoksun bile bu neyin tespiti' diyecek ama dışardan takip eden biri olarak gözlemlerimi söylemezsem çatlarım artık.
Her ortamda olduğu gb burda da çeşit çeşit insan mevcut. Bir kısım gerçekten takdir ettiğim, boş paylaşımlardan ve laflardan uzak, sıradan sohbeti bile kalite kokan insanlar ki, topic onlar sayesinde hoş bi alan oluyor ve ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar diğerlerine.
Bir kısım, sadece bi sorunu olduğunda burayı ziyaret edip ilgi çekip sorununa cevap arama peşinde ki onları da bi raddeye kadar hoş görmek gerektiğini düşünüyorum.
Bir kısım daha var ki, düşman başına diyorum. Kapı komşum olsa köşe bucak kaçarım. Daha iki cümleyi yan yana getirmekten aciz, imladan haberi yok ama doktor olduğunu( burdaki doktor başka bir mesleğin yerine kullanılmıştır) iddia ediyor. Sanal alem nihayetinde, gülüp geçip ciddiye almayabiliriz elbet. Fakat bazen öyle paylaşımlar yapılıyor ki yahu kardeşim nerede yetiştin sen demekten alıkoyamıyorum kendimi. Düşünsenize, 6. Ayındayken buraya gelip kızlar karnım ağrıyor :( çok mutsuzum bebeğim iyimidir doktora gideyim mi :(( diye ortalığı velveleye veren insanın karın ağrısının voleybol oynamaktan oluştuğunu okumuş insanlarız. O kadar dikkatlisin ve bebeğini önemsiyosun da voleybol oynamak nesi diye ağzına kürekle vurasım gelmişti yemin ederim. Tabi gıkımı çıkarmadım, o bile salon kadını çizgimden çıkaramadı beni :KK70:işte bazen buna benzer saçma sapan, duyanın beynini karıncalandıran şeyler okuyabiliyoruz, misal bugün. Kardeşim kafana bu kadar takacağın bişeyi yapmayacaksın, elin armut toplamıyor dilin lal kesilmiyor sonuçta.
Ay aman neyse banane :63:
Paylaşımı-kendisi kaliteli topic müdavimlerine selam olsun. Sayenizde çok şey öğrendim burda :KK50:

Fotoğrafçı ile ilgili cevap veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Rabbim razi olsun. Ben sevindim siz de sevininnnn.. Sitem sonrası geldi cevaplar. Ama inanın kırgın olmama rağmen dayanamayıp yine baktım. Cevap var mı diye. Sitem ya da kırgınlık da değil aslında. Hormonlara da suç atmiyorum. Sadece insan cevap bekleyip gözü yolda olunca zor oldu. Kimseyi üzmek gibi ya da başka bir amacım yoktu arkadaşlar. Ama yine de karar aldım. Meleğim gelene kadar buralara takilmayayim ben. :-) Beklentiye girip uzulebiliyormusum. Dogum hikayemi yazarım inşallahhh.. C cubuk kraker nil-07- nil-07- K kiki81

Bu saat oldu ben hala kurbiye susluyorum :) 20 tane kaldi ha gayret diyorum :) bugun 5 gibi hastaneye gittim kontrolum vardi. 3100 geam olmus bebisim. Doktor karninda iyice asagi inmis dogur artik dedi :) ikidir dogur deyip duruyor bikti mi ne benden :) bu sefer lttn muyene etmedi. Gecen sefer nst de bebisimin kalp atislari baya yuksek cikmisti. Bugunde oyle olursa dogumu baslamk icin suni snci verecegiz dedi:KK57: aynen bu sari kafa gibi kaldim. Ben suni sanciyla dogumun baslatilmasini istemiyrum, kendi sancila bebegim istedgi zaman gelsin istiyorum ama bebegimin sagligi acisindan gerekliyse tabiki kabul ederim, bunu sunma sebebiniz nedir ? Diye sordum. Bana anne karninda bebegin tasikardi gecirebilecegini onceki nst de kalp yukselislerini sancilara bagladigini anck bugunde boyle olura 3 gun ard arda nst isteyecegini durum yniysa dogumu baslatacagini soyledi.
Nasil bir stresle nst ye girdigimi siz dusunun. Gozum makine de kulagim kizimin kalp atislarinda omrumun en uzun 20 dksini yasdim sanirm. Coooook sukur ki kizimin kalp atislari gayet norml seyrindeydi. Simdilik bir sikiti olmadigini haftaya cuma tekrar gelmemi soyledi. Belki haftaya cumaya kadar sancin da gelir dedi.
Bizden havadisler boyle. Bugun cok sık giremedim foruma yeni dogum yapanlar var mi ki acaba?
Ay gece ece cenem dustu amma yazdim. Ben krbiyelerimin basina geceyim.

Cok moralim bozuk sabahtan beri endise telas ..
Sabh kizim hic hareket etmedi nst cektirdim kalp atislarini duydum hersey gayet iyi dedi doktor.. Eve gittim nadir harrket ediyordu.
Ona cok kafayi taktim heralde aksam frnalastim.
Acile geldim simdi tansiyonum 14/7 olmus ekg istediler ardindan serum tahlil kaldim burada bugun gozlemde kalacakmisim ..
Kizim hala cok hareketsiz bu canimi cok sikiyor.. Yarim kavanoz nutella yedim yine hareketlenmedi ins sabaha burdan eskisi gibi saglikli cikarim

Sabh kizim hic hareket etmedi nst cektirdim kalp atislarini duydum hersey gayet iyi dedi doktor.. Eve gittim nadir harrket ediyordu.
Acile geldim simdi tansiyonum 14/7 olmus ekg istediler ardindan serum tahlil kaldim burada bugun gozlemde kalacakmisim ..
Kizim hala cok hareketsiz bu canimi cok sikiyor.. Yarim kavanoz nutella yedim yine hareketlenmedi ins sabaha burdan eskisi gibi saglikli cikarim
Bebeğinin kalp atışlarını duyduysan bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım, doktor kalp atım ritminde de bir sorun görmemişse sen de kendini ve bebeğini gereksiz yere üzmemeye çalış olur mu ? Güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah..

Bebeğinin kalp atışlarını duyduysan bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım, doktor kalp atım ritminde de bir sorun görmemişse sen de kendini ve bebeğini gereksiz yere üzmemeye çalış olur mu ? Güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah..

Evet duydum cok sukur dr sikinti yok dedi ama ne bileyim iste icimde bi huzursuzluk var.. Belkide benim evhamim yuzundrn buradayim kendimi sikmamaya calisiyorum bu yuzden

Evet duydum cok sukur dr sikinti yok dedi ama ne bileyim iste icimde bi huzursuzluk var.. Belkide benim evhamim yuzundrn buradayim kendimi sikmamaya calisiyorum bu yuzden
Canım doktor sıkıntı görse anında müdahale eder zaten sen canını sıkma. Son haftalar olunca hepimiz evhamlanıyoruz seni anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :) Sen kendini meşgul etmeye devam et bebiş hoop diye gelir birden sana

Canım doktor sıkıntı görse anında müdahale eder zaten sen canını sıkma. Son haftalar olunca hepimiz evhamlanıyoruz seni anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :) Sen kendini meşgul etmeye devam et bebiş hoop diye gelir birden sana

Dogru diyorsun canim birsey olsa neden mudahale etmesin

Inşallah benimde senin gibi zamanını bekler ayın 16 ile 23 Arasında doğsa daha ne isterim kiiii :KK36:
Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşaALLAH sen de.. Bizimkisi tüp bebek tedavisi ile olduğu için döllenme günü belli. O yüzden tam gününde gelecek sanırım :)

Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günün hatrına Rabbim hepimizin yükünü azaltsın.. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşaAllah..
xenforo-smilies-kk68.gif

C
canim nst guzel ciktiysa bir sikinti yoktur. Simdi sen stresleip kendini uzdukce o da stres oluyordur. Cok gecmis olsun, insallah ic rahatlamis bir sekilde cikarsin hastaneden.

Benim sorduğum fotoğrafçı da SAÇMA bulundu sanırım. Olabilir de.. Ama insan bilmeyince soruyor. Bakıyor, cevap bekliyor, gelmeyince üzülüyor. . Neyse.. Ben hallederim artık bir şekilde. Sadece üzüldüm, başkalarına da okur diye bilinsin istedim. Allah herkese hayırlı doğumlar nadip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşım, benim doğum fotoğraflarımı eşimin erkek kardeşi çekecek,dolayısıyla doğumhane de fotoğraf olmayacak. Çekilecek fotoğrafın içeriğine göre fiyatlar değişiyor diye biliyorum. Doğum ani, sonrası hastanede ve evde çekilecek fotoğrafları kapsayan çekimlerin ücretleri daha fazla oluyor, ayrıca şehirler bile etkiliyor bu fiyatları.. örneğin bi çekim 300 Tl olabileceği gibi 2500 ü de bulabiliyor

Back