Şimdi kimileri kızacak kimileri burun kıvıracak kimileri haklı bulacak kiminiz de 'topicte yoksun bile bu neyin tespiti' diyecek ama dışardan takip eden biri olarak gözlemlerimi söylemezsem çatlarım artık.
Her ortamda olduğu gb burda da çeşit çeşit insan mevcut. Bir kısım gerçekten takdir ettiğim, boş paylaşımlardan ve laflardan uzak, sıradan sohbeti bile kalite kokan insanlar ki, topic onlar sayesinde hoş bi alan oluyor ve ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar diğerlerine.
Bir kısım, sadece bi sorunu olduğunda burayı ziyaret edip ilgi çekip sorununa cevap arama peşinde ki onları da bi raddeye kadar hoş görmek gerektiğini düşünüyorum.
Bir kısım daha var ki, düşman başına diyorum. Kapı komşum olsa köşe bucak kaçarım. Daha iki cümleyi yan yana getirmekten aciz, imladan haberi yok ama doktor olduğunu( burdaki doktor başka bir mesleğin yerine kullanılmıştır) iddia ediyor. Sanal alem nihayetinde, gülüp geçip ciddiye almayabiliriz elbet. Fakat bazen öyle paylaşımlar yapılıyor ki yahu kardeşim nerede yetiştin sen demekten alıkoyamıyorum kendimi. Düşünsenize, 6. Ayındayken buraya gelip kızlar karnım ağrıyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
çok mutsuzum bebeğim iyimidir doktora gideyim mi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( diye ortalığı velveleye veren insanın karın ağrısının voleybol oynamaktan oluştuğunu okumuş insanlarız. O kadar dikkatlisin ve bebeğini önemsiyosun da voleybol oynamak nesi diye ağzına kürekle vurasım gelmişti yemin ederim. Tabi gıkımı çıkarmadım, o bile salon kadını çizgimden çıkaramadı beni
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
işte bazen buna benzer saçma sapan, duyanın beynini karıncalandıran şeyler okuyabiliyoruz, misal bugün. Kardeşim kafana bu kadar takacağın bişeyi yapmayacaksın, elin armut toplamıyor dilin lal kesilmiyor sonuçta.
Ay aman neyse banane
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Paylaşımı-kendisi kaliteli topic müdavimlerine selam olsun. Sayenizde çok şey öğrendim burda