2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyiyim kuzum doğuran kaçıyor zaten şaka yapıyorum tabiki biz daha dogurucaz sen büyütün kuzucugu maşallah cumartesi gün verecek haftaya bekliyorum ben de hayırlısı artik öpuyurum ikinizi de bebişim bu arada ablamiz gördü mu kardeşi kıskançlık falan var miiiii
Hayırlısıyla al kucağına cnm.. Abla geldi çok mutlu şimdilik bi damla diyip dolanıyor :KK70:Umarım olmaz kıskançlık..

Kızlar ya aranızda streptokok testini duyan yada doktoru isteyen var mı sanırım genel bi enfeksiyon testiymiş bu gidişimde doktora bi sorucam neymiş ne değilmiş doğumdan önce artık son haftalar bian önce doğsun dioruz eşimle bugün kasık ve kaburgalarımda ağrım var baya oğlum gerinio galiba içerde birde nefes daralmasıda cabası :KK43:
Dediğin testi bilmiyorum. Benim de kaburgalarım ağrıyor :( ve bi ateşle beraber karnım taş gibi oluyor sonra geçiyor. Kasılmalar başladı artık.. az kaldı...

yaa @miskamber @oskeortmen belmaakca belmaakca Larimar Larimar siz yoksunuz
daha adı aklıma gelmeyen uzun süredir birlikte olduğumuz çoğu insan yok.
doğuran da yok doğurmayan da maşallah.
hergün girip bakıyorum sürekli ama tadı kalmadı buranın.halbuki uzun soluklu bi forum olacak gibiydi...
Kiyamam sana yaa herksete ayrı bir telaş oldu cnm dogumlar olsun bebekler toparlansin tekrar bir araya geliriz cnm..

Hayırlısıyla al kucağına cnm.. Abla geldi çok mutlu şimdilik bi damla diyip dolanıyor :KK70:Umarım olmaz kıskançlık..

Olmaz olmaz kızın kocaman akıllı bıdık maşallah sana çokta yardımcı olur şimdi sadece biraz eymen yürümeye başlayınca arkasında gezinmeye başlayınca abla abla diye yanında istemez hepimizin geçtiği yollar :KK48:

Ahh ahh ayni korku ben de de var, surprizle gelmez insallah bebislerimiz. bugun 31+6yim bi cok seyin alisverisi bitti ama daha mobilyalar gelmedi, ev badana olacak, bebisin kiyafetleri yikanip utulenip canta yapilacak. Ama hepsi domino tasi gibi birbirini beklio. Badana olsa ev bi duzene girse kilil kiyaftlere giicem ama nasil olsa ev ayaga kalkicak diye bisey de yapamiyorum, badana isi de hep ertelenio hayirlisi olsun. Insallah zamanini bekler bebislerimiz. Zaten sicaklar cok zor, temizlik yapabilmek ne mumkun. Dogumda millet eve dolusmadan kac gun temizlik yapmam lazim bilmiyorum dolap icleri gilan, herkes her yeri karistiracak cunku malum. Insallah her sey hazir gel artik diyen biz olalim bebislerimize. Saglikla tamamlamak nasip olsun insallah.

happy happy Happy Meal Happy Meal buldum seniiii :KK19::KK36:

Bugun ki kontrolden sonra doktorum sag kalcamdaki agridan dolayi ortopedi doktoruna yonlendirdi doktor fitik olabilir dogumdan bir kac gun sonra gecmezse tekrar gel dedi. Doguma kadar dinlen fazla ayakta kalip zorlama kirik bile olabilir hatta dogum esnasinda bile kirilabilir dedi. Birde bir kac kere nabzim yuksek cikti ayni esnadada dudaklarim morarip karincalanir gibi oldu onun icinde kardiyolojiye yonlendirdi kalp kapakciginda kayma olabilir dedi cuma gunu gidecegim insallah bir sorun cikmaz.

Doktordan geldim. Normalde ağrım oluyor, kasılmalarım da.. Ama nst de sancı çıkmadı ve doktor bebek gayet rahat yerinde dedi :D
Yaa neden gelmiyor gelsin artık diyince de güldü :))
Belki bu gece belki bi kaç gün sonra gelebilir dedi. Haftaya günüm doluyor ve yine gelmezse suni sancı verirler sanırım. İnşaallah o zamana kadar gelir :)
9 ayı geçirdim de şu 1 hafta geçer mi bana :P
Valla ağladım gelmiyor diye :D

Kızlar ya aranızda streptokok testini duyan yada doktoru isteyen var mı sanırım genel bi enfeksiyon testiymiş bu gidişimde doktora bi sorucam neymiş ne değilmiş doğumdan önce artık son haftalar bian önce doğsun dioruz eşimle bugün kasık ve kaburgalarımda ağrım var baya oğlum gerinio galiba içerde birde nefes daralmasıda cabası :KK43:
Cnm benim doktorum istedi pazartesi yaptiracam ins 36 haftalikken yaptir dedi bana vajinadan bisey alinip bakilacakmis .bu arada sabir az kaldi cnm son haftalar gecmek bilmiyo o ayri bi dert ama sabir:KK9:

Kizlar bugun bizimde kontrolumuz vardi.Bebegim bu hafta sadece 100 gr almis 3400 gr.38.haftada kilo alimi yavasliyor mu? Doktorumuz kilo almamasi iyi ddi.Cunku normal dogum istedigim icin,3800 felan olsaydi sezeryan gunu verecekti. Alttan muane etti hic acilmam yokmus.Nstdede hic dogum belirtileri yoktu..haftaya cuma ya randuvum.Tabi kizim ondan once gelmezse..Cok ozledim artik dogurmak.istiyorum:KK37:

Doktordan geldim. Normalde ağrım oluyor, kasılmalarım da.. Ama nst de sancı çıkmadı ve doktor bebek gayet rahat yerinde dedi :KK70:
Yaa neden gelmiyor gelsin artık diyince de güldü :))
Belki bu gece belki bi kaç gün sonra gelebilir dedi. Haftaya günüm doluyor ve yine gelmezse suni sancı verirler sanırım. İnşaallah o zamana kadar gelir :)
9 ayı geçirdim de şu 1 hafta geçer mi bana :p
Valla ağladım gelmiyor diye :KK70:

aynı şeyi dr a bugün ben söyledim artık doğurmak istiyorum dedim :) nst dede birşey çıkmıyor :) şaka gibi

Konuşalım tabiii hem pitircaklar geldiğinde zaten gazı tuzu emmesi falan başlayacak bu sefer destek olacagimiz çok seyimiz var bundan sonrasinda da annen gitti mi kuzum senin
Gitti kuzum annem bebek küvezde diye yolladım. Evet doğumdan sonra da gazları , hastalıkları gelişimleri oh oh bitmezzzzzzzz...

Bugun ki kontrolden sonra doktorum sag kalcamdaki agridan dolayi ortopedi doktoruna yonlendirdi doktor fitik olabilir dogumdan bir kac gun sonra gecmezse tekrar gel dedi. Doguma kadar dinlen fazla ayakta kalip zorlama kirik bile olabilir hatta dogum esnasinda bile kirilabilir dedi. Birde bir kac kere nabzim yuksek cikti ayni esnadada dudaklarim morarip karincalanir gibi oldu onun icinde kardiyolojiye yonlendirdi kalp kapakciginda kayma olabilir dedi cuma gunu gidecegim insallah bir sorun cikmaz.
insallah bisey cikmaz :(

Ben yaptırdım onu 37+5 teyken.
Sadece kulak çöpü gibi birşeyle alıyor sıvıyı. Endişe edilecek birşey değil. Benim temiz çıktı. Benim de sırtım belim ağrıyor

aynı şeyi dr a bugün ben söyledim artık doğurmak istiyorum dedim :) nst dede birşey çıkmıyor :) şaka gibi
Geçen hafta 5-10 arasıydı sancı hatta daha da az. Bu hafta da 20 lerdeydi. Hurma yiyorum önerdiler epey.. İnan üzerimdeki yük beni çok yoruyor artık ama tabi anne karnında ne kadar kalırsa o kadar da iyi.. Bunu da biliyoruz da kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz işte :) Ağlıyodum kayınvalidem neden ağlıyorsun dedi. Ben de doğmuyor bu bebek diyince baya güldü bana :D

Back