2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktor bebeğe gecebiliyo erken doğuma sebep olabiliyo diyor. Tedavi etmemiz lazım dedi işte. Ancak ben korkuyorun. Antibiyotik zarar vermez dedi. Ama annelik sanırım. Bebeğimi düşünüyorum. Insallah gecer. Ben de deneyeyim sirke ve limonu. Çok tesekkür ederim
Rica ederim canım.Antibiyotiği doktorun bilerek vermiştir.Çok hassasız her şeyden korkar hale geldik gerçekten.Özellikle konu bebek olunca ama antibiyotiğini kullan ve limon sirke yide dene salatalarına koy mesela bol miktarda çok aşırı almanda zarar verebilir sana o yüzden limon ve sirke içeceksen sulandır.Midelerimiz hassas birde mide ağrısı çekmeni istemem. Ama deneyimle sabit yıllardır kullanıyorum ve rahatım tavsiye ederim. Şİmdiden geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Oh içimi rahatlattın tesekkür ederim. Peki seninki de yoğun muydu. Benimkisi çok çıktı :KK43:

canım daha 22. haftada doğum sancısını başlatcak kadar yogundu. Ama şükür geçti. 30-32. haftayı görsem iyi diye dua ediyodum çok şükür 35i de gördüm. İnşallah biraz daha durur oğlum içerde. antibiyotiği sordum o zaman doktoruma. hamilelerin kullanabileceği antibiyotik demişti. ben normalde bile zorda kalmadan içmem antibiyotik. ama bak çok şükür bu haftalara geldim. inşallah sağlıkla da alırız kucağımıza evlatlarımızı.

Sen kendi bölümüne gitsen biz senin saçma sapan yazılarına maruz kalmicaz! Ayrıca burda bayan biri varsa o da sensin. Sana yapılan yorumlara bakarsan. Ne tuhaf bişey çıktın ya sana güzellikle söylendi kendi ekim anneleri topic i var oraya git diye gitmedin ban yedin gitmedin halen konuşuyorsun. Kesin ordakileri de baydin sen
Bencede oraya gidim en azindan senin gibi menepozlu kari gibi davranmiyolar.cewap yazma

Sanane arkadasim sana özel bi soru deildiki kendine bu kadar dert ettin.

Su uslubunuz bile gercekten rahatsiz edici.. Forumda gidisatla alakasiz o kadar sacma seyler yaziosunuz ki sadece goruntu kirliligi.. Tabii ki herkesin oncelikleri ve dusundukleri farkli ama nedense sizin ki genel gecer durumlardan da farkli..

Rica ederim canım.Antibiyotiği doktorun bilerek vermiştir.Çok hassasız her şeyden korkar hale geldik gerçekten.Özellikle konu bebek olunca ama antibiyotiğini kullan ve limon sirke yide dene salatalarına koy mesela bol miktarda çok aşırı almanda zarar verebilir sana o yüzden limon ve sirke içeceksen sulandır.Midelerimiz hassas birde mide ağrısı çekmeni istemem. Ama deneyimle sabit yıllardır kullanıyorum ve rahatım tavsiye ederim. Şİmdiden geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.
Içtiğim suyada damlatsam kafidir sanırım. Asidik sonucta haklısın. Insallah çok sağol. Su zor dönemleri herkes sıkıntısız atlatır dilerim...

Bencede oraya gidim en azindan senin gibi menepozlu kari gibi davranmiyolar.cewap yazma
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: o kadar gereksizsin ki sana yazacak bişey bulamıyorum aslında var da :KK70::KK70: burda yazilmiyor. Burası bizim çöplük hadi canım Güle güle :KK59:

canım daha 22. haftada doğum sancısını başlatcak kadar yogundu. Ama şükür geçti. 30-32. haftayı görsem iyi diye dua ediyodum çok şükür 35i de gördüm. İnşallah biraz daha durur oğlum içerde. antibiyotiği sordum o zaman doktoruma. hamilelerin kullanabileceği antibiyotik demişti. ben normalde bile zorda kalmadan içmem antibiyotik. ama bak çok şükür bu haftalara geldim. inşallah sağlıkla da alırız kucağımıza evlatlarımızı.
Ayyy ne korkmuşsundur. Insallah insallah. Sağlıklı olurlar hepsi. Nerde varsa Rabbim bağışlasın... cok tesekkür ederim

sorma ya :KK48:bide dört gözle bekliyom artık sancıysa sancı nişan su biran önce tabi hayırlı zaman ve şekilde RABBİM yavrularımıza kavuştursun:KK75:

Amin inşallah. Her doğum hikayesini ağlayarak okuyorum resmen. Hep bebeğime kavuşacağım o an geliyo gözümün önüne. hem daha erken dursun durdugu yerde diyorum hemde doğsun artık diyorum. ama dursun daha. sağlıkla zamanında gelsin de varsın ben biraz daha özleyeyim.

Oh içimi rahatlattın tesekkür ederim. Peki seninki de yoğun muydu. Benimkisi çok çıktı :KK43:
idrar tahlili nde çıktı dimi canım bebeğe geçen rahimdeki bir bakteri turu streptokok b yaniiyorsam idrardaki enfeksiyon sadece kasılmaları arttirip doğumu tetikleyebilir korkma bence o dediğim bakteri de vajina içinden kültür alınarak bakılıyor bu haftalarda bakılması lazım doktor bana birsey demedi ben de söylemedim yapılmadı o yuzden

idrar tahlili nde çıktı dimi canım bebeğe geçen rahimdeki bir bakteri turu streptokok b yaniiyorsam idrardaki enfeksiyon sadece kasılmaları arttirip doğumu tetikleyebilir korkma bence o dediğim bakteri de vajina içinden kültür alınarak bakılıyor bu haftalarda bakılması lazım doktor bana birsey demedi ben de söylemedim yapılmadı o yuzden
Evet idrarda çıktı :/ bana da herhangi birşey demedi. Umarım dediğin gibidir.

eee bak yinede eskiden dr olmadığı zamanda etkili bir göstergeymiş :KK56:ben inanıyorum ve öneriyorum:KK200::anneadayı:hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar et gelişmelerden:KK58:

bunu başka biri arkadaşımada söylemişti bir hfta sonra doğum yaptı kız :D bende artık gelsin diyorum ama bi yönden de dursun biraz daha diyorum

Ağzına sağlık cannnnnnnn

Ruh hali ve tepkiler farklı olabilir ama empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek bu kadar kişiden tepki alıyorsa bi insan dönüp bi bakmalı kendine illaki ciddi bi sorun mu olmalı falan yazmışsın bu ne demek ya 9 ay yatan var bebeği kuvözde olan var enfeksiyon geçiren suyu gelen risk taşıyan var bunların arasında sen kulaktan duyma birsey için ağlıyorsun ve paylasiyorsun kusura bakma ama çok garipsedim
canım ya aynı fikirdeyim çok çok özlüyorum sizleri gerçi bebisler eve gelse biz de vakit bulamicaz ama yine de alışılmışdan vazgecilmiyor
Evet kuzucum çok özlüyorum sizi ben arada yine konuşalım yaaaaaaaaaa

Benim doktorum acaba ne zaman bana da böyle şeyler söyleyecek .Günümüz aynı ama benim göbek çok minik indi hayırlısı hakkımızda

cnm bnm doktorum nst ve tahlil yapmıyo ben bugun kendim sordum kanalda mı diye evet kanalda dedi bugun karnım çok çok indiğini farkettim ama kendim her an olabilir gözüyle bakıyorum

Back