2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar uzanıyorum ama belime ince ince sancı giriyo süre mi tutmak gerekiyo gercekse
canım sadece beline giriyorsa doğum sancısı değildir.belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancıymış doğum sancısı.bizde ki bel,sırt,kaburga ağrıları doğuma hazırlık ağrılarıymış:) sen biraz pozisyon değiştir uzan, kalk yürü geçerse gerçek değildir.

Ben fitil kullanmıştım daha önce mantar demşti doktorum. Eğer verdiyse kullan derim. Ben de mecbur kullanıcam antibiyotiği.. Allaha emanetiz.
Canım geçmiş olsun hamileliğimin 4 ayından itibaren enfeksiyon oldum arada geçti felan ama bu ay yine çıktı hemde yogun şekilde doktorum tek kullanımlık ürecare verdi suya Döktüm içtim antibiyotik ve fitil verdi hepsini kullanıyorum şuan 4 günlük kaldı fitili ilk kullanamamıştım ama burdan sagolsun ark yardımcı oldu onunda üstesinden geldim umarım hepinizin ki geçer de içimiz rahat eder

canım sadece beline giriyorsa doğum sancısı değildir.belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancıymış doğum sancısı.bizde ki bel,sırt,kaburga ağrıları doğuma hazırlık ağrılarıymış:) sen biraz pozisyon değiştir uzan, kalk yürü geçerse gerçek değildir.

kasıklarımda hareket ettikce ağrı veriyo belime giriyo bende bişi anlamadım aniden

Biz geldik sevgili anneler :KK68:
Kaç aydır birlikte konuşup dertleşiyoruz. Sorularımıza cevap aldık, gereksiz yere panik olduğumuzda birbirimize destek olduk, bildiklerimizi aktardık. Heeerkese teşekkür ederim kendi adıma :KK68:
Birkaç gündür bakamıyorum foruma, doğum yapanlar olmuş. Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah :KK200: bu arada son sayfalarda denk geldim @ayka777 allah yardımcın olsun.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı oğlumla :) 2 gündür ara ara gelip geçen ve düzenli olan sancılarımın doğum sancısı olduğunu öğrendiik :) ve biraz açılmamız da varmış.. Eli kulağında her an tetikte olun dedi doktorumuz :) hastaneye yatırmak istedi ama sancılarımı evde beklemek istiyorum dedim doğru mu ettim bilemiyorum ama :KK17: şimdi evimize geldik. Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğlumla, doktorumuza göre bugün yada yarın doğum olurmuş :KK46:

Doktordan geldim. Normalde ağrım oluyor, kasılmalarım da.. Ama nst de sancı çıkmadı ve doktor bebek gayet rahat yerinde dedi :KK70:
Yaa neden gelmiyor gelsin artık diyince de güldü :))
Belki bu gece belki bi kaç gün sonra gelebilir dedi. Haftaya günüm doluyor ve yine gelmezse suni sancı verirler sanırım. İnşaallah o zamana kadar gelir :)
9 ayı geçirdim de şu 1 hafta geçer mi bana :p
Valla ağladım gelmiyor diye :KK70:
takvimin bitmeden doğurursun inşallah canım.
bu dileğim bütün doğurmayanlara olsun. bana da tabi:KK70:

Kaç aydır birlikte konuşup dertleşiyoruz. Sorularımıza cevap aldık, gereksiz yere panik olduğumuzda birbirimize destek olduk, bildiklerimizi aktardık. Heeerkese teşekkür ederim kendi adıma :KK68:
Birkaç gündür bakamıyorum foruma, doğum yapanlar olmuş. Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah :KK200: bu arada son sayfalarda denk geldim @ayka777 allah yardımcın olsun.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı oğlumla :) 2 gündür ara ara gelip geçen ve düzenli olan sancılarımın doğum sancısı olduğunu öğrendiik :) ve biraz açılmamız da varmış.. Eli kulağında her an tetikte olun dedi doktorumuz :) hastaneye yatırmak istedi ama sancılarımı evde beklemek istiyorum dedim doğru mu ettim bilemiyorum ama :KK17: şimdi evimize geldik. Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğlumla, doktorumuza göre bugün yada yarın doğum olurmuş :KK46:
Amin canim 10gun sonra kan testi vajinal test fln istedi psikolojim cok kotu aritmim fln yukselmis cok kotu hissediyorum insallah su 10gun gecerde doktor gerekli testleri yaparda sonucum temiz cikar kafa gitdi bende cok panik atak oldum iyi hissetmiyorum

aaaa canım neden dert ediyorsun bunu. Hemde ikinci çocuğun eşinde sende tecrübelisiniz. Sakın sıkıntı yapma kendine çok güzel kalkarsınız altından. Bende senin tam yersin olarak sadece eşim ben ve bebeğimiz olalım istiyorum ama olmayacak malesef.
Sagol canim benim dert ettigim ilk hafta sonra insan kendi isini kendi yapiyor.ilkinde kizimla onuncu gun basbasa kaldik ve oh be dunya varmis dedim. İlk gunleri atlatirsam gerisi gelir bir de bu arada gecmis olsuna gelenler onlara hizmet edecek kimse yok falan iste boyle ince seyler aklima takiliyor...Saglik olsun bunlarda gececek insallah.

kasıklarımda hareket ettikce ağrı veriyo belime giriyo bende bişi anlamadım aniden
sürekli kendini dinleme ağrılar elbet olacaktır.uzan biraz zaten doğum sancısıysa geçmek biryana artarak devam edecektir.sen güzel düşün güzel olsun:)hem sırada ben varım sen azcık bekle:DDD hoş benim oğlanın gelmeye niyeti yok keyfi yerinde:D

sürekli kendini dinleme ağrılar elbet olacaktır.uzan biraz zaten doğum sancısıysa geçmek biryana artarak devam edecektir.sen güzel düşün güzel olsun:)hem sırada ben varım sen azcık bekle:KK70:DD hoş benim oğlanın gelmeye niyeti yok keyfi yerinde:KK70:

insan tedirgin oluyo ister istemez :D evet sıra sende sağlıklı olsunlar da gelecek zaman bellidir zaten ama geçmiyo hadi hayırlısı :D

Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum. :KK43: bebeğe gecerseeee
Bende de vardı enfeksiyon, antibiyotik kullandım hatta sonrasında antibiyotige bagli mantar oldu fitil ve krem kullaniyorum suanda. Dr enfeksiyon bebege kadar cıkmaz dedi sadece erken doguma sebebiyet verirmiş ama bu saatten sonra erkeni de kalmadı artik☺️

Maşallah canım inşallah herşey yolunda gider sakince sancılarını çekip bir avazda kurtulursun Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

insan tedirgin oluyo ister istemez :KK70: evet sıra sende sağlıklı olsunlar da gelecek zaman bellidir zaten ama geçmiyo hadi hayırlısı :KK70:
geçen gün bende öyle oldum bir sancı girdi şoklardayım insan o anın gelmesini hem çok istiyor hemde korkuyor:)hoş ben daha doğurmak istemiyorum ufak tefek eksiklikler hafta sonu arkadaşların düğün sünnetleri falan var:D bir kaç gezmeye gitmem gereken yer :Dben hergün konuşuyorum oğlum hafta sonu gelme diye.artık hakkımızda hayırlısı son günlerin tadını çıkar evlatlarımız doğunca hayatlarımız değişecek.

Back