Biz geldik sevgili anneler
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Kaç aydır birlikte konuşup dertleşiyoruz. Sorularımıza cevap aldık, gereksiz yere panik olduğumuzda birbirimize destek olduk, bildiklerimizi aktardık. Heeerkese teşekkür ederim kendi adıma
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Birkaç gündür bakamıyorum foruma, doğum yapanlar olmuş. Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bu arada son sayfalarda denk geldim
@ayka777 allah yardımcın olsun.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı oğlumla :) 2 gündür ara ara gelip geçen ve düzenli olan sancılarımın doğum sancısı olduğunu öğrendiik :) ve biraz açılmamız da varmış.. Eli kulağında her an tetikte olun dedi doktorumuz :) hastaneye yatırmak istedi ama sancılarımı evde beklemek istiyorum dedim doğru mu ettim bilemiyorum ama
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
şimdi evimize geldik. Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğlumla, doktorumuza göre bugün yada yarın doğum olurmuş