- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Konuşalım tabiii hem pitircaklar geldiğinde zaten gazı tuzu emmesi falan başlayacak bu sefer destek olacagimiz çok seyimiz var bundan sonrasinda da annen gitti mi kuzum seninEvet kuzucum çok özlüyorum sizi ben arada yine konuşalım yaaaaaaaaaa
Nst ye hiç girmedin mi yani ? Benim de 25 inde kontrolum var sorayım bari.Bazen sormadan bişey söylemiyor doktorlar. Karnin inme durumunu benim annem takip ediyor her gün. Ne varsa eskilerde varcnm bnm doktorum nst ve tahlil yapmıyo ben bugun kendim sordum kanalda mı diye evet kanalda dedi bugun karnım çok çok indiğini farkettim ama kendim her an olabilir gözüyle bakıyorum
Nst ye hiç girmedin mi yani ? Benim de 25 inde kontrolum var sorayım bari.Bazen sormadan bişey söylemiyor doktorlar. Karnin inme durumunu benim annem takip ediyor her gün. Ne varsa eskilerde var
Aynen öyle canım sağlık olsun napalim. Sen de normali mi bekliyorsun?benimkinin yanimda olamayacagi %100 Rabbim sag salim gostersin bize o da yeter bize.
Zaten gercek doğum sancısını son günlerde yazılanlardan az çok bende tahmin ediyorum. Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallahyok cnm hiç girmedim karnım sürekli sertleşmekte ama normal yalancı doğum sancısı diyo gercek sancıyı ayırt ederim diye düşünüyorum
amin cnm sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza inşallah Allahın izniyleZaten gercek doğum sancısını son günlerde yazılanlardan az çok bende tahmin ediyorum. Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah
umarım canım ama bak bi arkadaş daha yazmış onunda bol miktarda varmış geçmiş.Endişelenme ilacını kullan sakin olmaya bak.Geçecektir merak etme herşey gönlünce olsun güzel anne...Içtiğim suyada damlatsam kafidir sanırım. Asidik sonucta haklısın. Insallah çok sağol. Su zor dönemleri herkes sıkıntısız atlatır dilerim...
Ay cnm saglikli dogsunlarda kucuk olsunlar..Merhaba, ben senden 3 gun ilerdeyim. Ben de dun kontrole gittim ve 2400'du. Bebeklerimiz biraz minik olcak gibi
Kizlar kontrole die geldim yatisim yapildi bebegin suyu azalmis gozetim altindayim dualrininizi eksik etmeyin
sürekli sorun çıkarıyo bu bayan ya geçenlerde de @ayka777 ile sorun yaşamıştı.seviye kalmadı topikte ne yazık ki...şimdi buraya çok şey yazardım ama malum nst deyim. sinirlenmek istemiyorum. ama sanane kelimesini de hoş bulmuyorum. gözlerinden öpüyorum :))))))) şuan sinirlenmicem
Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum.bebeğe gecerseeee
canım kaçıncı haftadasın 2400 dedi doktor.Benimde 36+1 de 2580 dedi küçükmü diye bende bi dert edindim.Doktor herşeyi normal dedi ama bilemedimAy cnm saglikli dogsunlarda kucuk olsunlar..
İnsallah. Çok çok tesekkür ederim. Sizler de olmasanız. . .umarım canım ama bak bi arkadaş daha yazmış onunda bol miktarda varmış geçmiş.Endişelenme ilacını kullan sakin olmaya bak.Geçecektir merak etme herşey gönlünce olsun güzel anne...
Canım sana da çok geçmiş olsun. Kullancam mecbur ben de. Bugün başlicam. Gecer insallah. Çok tesekkür ederim.Bnmde başımda vardı cnm 1 kutu antibiyotik kullandım geçen hafta bitti gebelikte çokta su içiyoruz ama nedense çok oluyor enfeksiyon korkma ilaç verdiyse doktorun düzenli içmeye bak çünkü enfeksiyon ilaçtan daha sakıncalıymış bebek için
Ben duydum cnm 35 37 haftaları arasında yapılıyor vajinadan kültür alınıyor bana bişey demedi doktor ben de birsey söylemedim Allaha emanet gidiyoruz bakalimKızlar ya aranızda streptokok testini duyan yada doktoru isteyen var mı sanırım genel bi enfeksiyon testiymiş bu gidişimde doktora bi sorucam neymiş ne değilmiş doğumdan önce artık son haftalar bian önce doğsun dioruz eşimle bugün kasık ve kaburgalarımda ağrım var baya oğlum gerinio galiba içerde birde nefes daralmasıda cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?