2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün sezeryana girecek arkadaşlar vardı haber alan varmı?? Ya da yazdılar da benmi kaçırdım acaba? Doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. Bir de forumda paylaşımları nı görmek istemediğimiz kişinin profil sayfasında gözardı et diye bir seçenek var onu işaretlersek o kişinin paylaşımlarını görmüyoruz ben yeni keşfettim o yüzden paylaşmak istedim tavsiye ederim:))

cnm bnm doktorum nst ve tahlil yapmıyo ben bugun kendim sordum kanalda mı diye evet kanalda dedi bugun karnım çok çok indiğini farkettim ama kendim her an olabilir gözüyle bakıyorum
Nst ye hiç girmedin mi yani ? Benim de 25 inde kontrolum var sorayım bari.Bazen sormadan bişey söylemiyor doktorlar. Karnin inme durumunu benim annem takip ediyor her gün. Ne varsa eskilerde var

Nst ye hiç girmedin mi yani ? Benim de 25 inde kontrolum var sorayım bari.Bazen sormadan bişey söylemiyor doktorlar. Karnin inme durumunu benim annem takip ediyor her gün. Ne varsa eskilerde var

yok cnm hiç girmedim karnım sürekli sertleşmekte ama normal yalancı doğum sancısı diyo gercek sancıyı ayırt ederim diye düşünüyorum

yok cnm hiç girmedim karnım sürekli sertleşmekte ama normal yalancı doğum sancısı diyo gercek sancıyı ayırt ederim diye düşünüyorum
Zaten gercek doğum sancısını son günlerde yazılanlardan az çok bende tahmin ediyorum. Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah

Içtiğim suyada damlatsam kafidir sanırım. Asidik sonucta haklısın. Insallah çok sağol. Su zor dönemleri herkes sıkıntısız atlatır dilerim...
umarım canım ama bak bi arkadaş daha yazmış onunda bol miktarda varmış geçmiş.Endişelenme ilacını kullan sakin olmaya bak.Geçecektir merak etme herşey gönlünce olsun güzel anne...

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı şükür herşey yolunda gidiyor.oğlumun keyfi ne zaman isterse ozaman gelecek.birkaç anne adayı üzülmüş bebekleri zayıf diye hiç böyle şeyleri dert etmeyin önemli olan sağlıklı olması.bende üzülüyordum zayıf niye kilo almıyor diye geçen hafta 2500 ken bu hafta 2790 olmuş.yani siz içinizi ferah tutun beslenmenize dikkat edin yeter.

şimdi buraya çok şey yazardım ama malum nst deyim. sinirlenmek istemiyorum. ama sanane kelimesini de hoş bulmuyorum. gözlerinden öpüyorum :))))))) şuan sinirlenmicem
sürekli sorun çıkarıyo bu bayan ya geçenlerde de @ayka777 ile sorun yaşamıştı.seviye kalmadı topikte ne yazık ki...

Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum. bebeğe gecerseeee

Bnmde başımda vardı cnm 1 kutu antibiyotik kullandım geçen hafta bitti gebelikte çokta su içiyoruz ama nedense çok oluyor enfeksiyon korkma ilaç verdiyse doktorun düzenli içmeye bak çünkü enfeksiyon ilaçtan daha sakıncalıymış bebek için

umarım canım ama bak bi arkadaş daha yazmış onunda bol miktarda varmış geçmiş.Endişelenme ilacını kullan sakin olmaya bak.Geçecektir merak etme herşey gönlünce olsun güzel anne...
İnsallah. Çok çok tesekkür ederim. Sizler de olmasanız. . .

Canım sana da çok geçmiş olsun. Kullancam mecbur ben de. Bugün başlicam. Gecer insallah. Çok tesekkür ederim.

Kızlar ya aranızda streptokok testini duyan yada doktoru isteyen var mı sanırım genel bi enfeksiyon testiymiş bu gidişimde doktora bi sorucam neymiş ne değilmiş doğumdan önce artık son haftalar bian önce doğsun dioruz eşimle bugün kasık ve kaburgalarımda ağrım var baya oğlum gerinio galiba içerde birde nefes daralmasıda cabası

Ben duydum cnm 35 37 haftaları arasında yapılıyor vajinadan kültür alınıyor bana bişey demedi doktor ben de birsey söylemedim Allaha emanet gidiyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…