2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet gerçekten herkesin ruh hali farklı. millet ne problemlerle uğraşıyor burada. biz en kötü zamanlarımızda birlikteydik. benim bebeğimin beyninde kist vardı mesela. burada destek buldum arkadaşlardan. başkasının başka başka problemleri.

bugüne kadar kimseye olumsuz bir şey yazmadım ama artık gerçekten Saçma paylaşımlar var.
Geçmiş olsun .Allah sifalar versin inşallah.tamamda ben pinpirikli bi insanin bu elimde olan biaey deilki tabikide Allah beterinden saklasin ama sonucta benimde konusucak kimsem olmadigi için ufak biseyde olsa hemen size sormak iatiorm.sizin hamileliginiz önde gidiyor diye.nese tekrar çok geçmiş olsun hayirlisiyla alirsin kucagina bebeğini insallah

Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum. :KK43: bebeğe gecerseeee
Şeydacım sakin ol. Buradaki çoğu hamiş enfeksiyon geçirdi . Hamilelikte enfeksiyon normal . Bende de çıktı . Ilacı kullandım 1 hafta sonra geçti. Sakın korkma tatlım. Normal birşey bu. Seninki de geçer , merak etme . Doktorunun verdiği ilacı da kullan İnan onun da zararı yok öpüyorum çok .

Sanane arkadasim sana özel bi soru deildiki kendine bu kadar dert ettin.
:KK70: kendime dert etmedim bunu nerden çıkardın ben senin gibi gereksiz şeyleri dert etmem. Senin saçma sapan dertlerini de burda okumak zorunda değiliz o kadar sonuçta daha ciddi problemleri olan arkadaşlarımız var ve sen onların yanında çok komik oluyorsun

:KK70: kendime dert etmedim bunu nerden çıkardın ben senin gibi gereksiz şeyleri dert etmem. Senin saçma sapan dertlerini de burda okumak zorunda değiliz o kadar sonuçta daha ciddi problemleri olan arkadaşlarımız var ve sen onların yanında çok komik oluyorsun
Tabikide okumak zorunda değilsin.bakmadan gecersen ne kendin bu kadar fenalik gecirirsin nede beni bayarsin

Bir süredir forumdaki yorumlarınıza bakıyorum . Buradaki diğer arkadaşların yorumlarına nazaran çok önemli olmayan detaylara takıldığınızı düşünüyorum . Elbette biz de herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyor bir arkadaşımıza üzülüyoruz , yeri geliyor mutlu oluyoruz , gülüyoruz hatta saçmalıyıruz bile . Ama siz o kadar yersiz paylaşımlar yapıyorsunuz ki . Yapmayın milletin hakikaten problemleri , sıkıntıları dertleri tasaları var . Sizde ki derdi nimet sanan var . Paylaşım yaparken biraz empati kurarak yorum yapmanızı rica ederim. Zira yorumlarınız bana komik geliyor . Naçizane fikrim .. Hayata daha olumlu , daha yaşanmışlıkla bakmanız dileğiyle...
Ağzına sağlık cannnnnnnn

Evet bos vaktim çok .agliyasim geliyor dedim oturup agliyorum demedim ayriyeten kişilik ve hormon meselesi herkesin olaylara tepkisi ve ruh hali farkli malum hamilelik
Ruh hali ve tepkiler farklı olabilir ama empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek bu kadar kişiden tepki alıyorsa bi insan dönüp bi bakmalı kendine illaki ciddi bi sorun mu olmalı falan yazmışsın bu ne demek ya 9 ay yatan var bebeği kuvözde olan var enfeksiyon geçiren suyu gelen risk taşıyan var bunların arasında sen kulaktan duyma birsey için ağlıyorsun ve paylasiyorsun kusura bakma ama çok garipsedim
Çoooooookkkkkkkkkkk özledim seni miskcim ya .... Ya kv geç gelsin miskcim söylemenize. Ben kv yi kovdum :KK76::KK76:Bebek küvezde ya dedim ben tek hallederim herşeyi. Bu arada herkes doğurdu evet. Artık Eylül anneleri değil Ağustos anneleri olduk.. Eski kadroyu bende çok özledim herkes yeni. Tanımıyorum pek kimseyi ... Ya çok özledim miskcim ya ., yüzümü güldüren pozitif enerji yayan ender insanlardansın...
canım ya aynı fikirdeyim çok çok özlüyorum sizleri gerçi bebisler eve gelse biz de vakit bulamicaz ama yine de alışılmışdan vazgecilmiyor

Her enfeksiyon çocuğa geçmez canım.Endişelenme.Doktorun ne diyor enfeksiyonun çeşidine göre değişir.Önemli olan kullanacağın ilaçlar ve ilacın çocuğa etkisi.Doktor müdahele edecektir.Bu arada arkadaşlar ben enfeksiyon kapmamak için bol miktarda sirke ve limon tüketirim hamilelikten önce de öyleydi.Çok şükür Şuana kadar bir sıkıntım olmadı.Bence limon işe yarıyor. Dişimde apse oldu çok değil ama ben limonla üç gün gargara yaptım ilaç kullanmadım ve geçti daha da sıkıntım olmadı.
Doktor bebeğe gecebiliyo erken doğuma sebep olabiliyo diyor. Tedavi etmemiz lazım dedi işte. Ancak ben korkuyorun. Antibiyotik zarar vermez dedi. Ama annelik sanırım. Bebeğimi düşünüyorum. Insallah gecer. Ben de deneyeyim sirke ve limonu. Çok tesekkür ederim

sesli güldüm ya :KK48::KK48: her şeye acaba doğum belirtisi mi diye yaklaşıyoruz işte. Benimde sabahtan belden yayılan agrım vardı. kısa süreli bi panik yaşadım. burda herkes doğum yapınca etkilendim baya.
sorma ya :KK48:bide dört gözle bekliyom artık sancıysa sancı nişan su biran önce tabi hayırlı zaman ve şekilde RABBİM yavrularımıza kavuştursun:KK75:

canım ilaçla tedaviyle geçti benimki. Daha 22. haftada antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. çok şükür oğlum iyi. Bu haftalarda korkma artık.
Oh içimi rahatlattın tesekkür ederim. Peki seninki de yoğun muydu. Benimkisi çok çıktı :(

Şeydacım sakin ol. Buradaki çoğu hamiş enfeksiyon geçirdi . Hamilelikte enfeksiyon normal . Bende de çıktı . Ilacı kullandım 1 hafta sonra geçti. Sakın korkma tatlım. Normal birşey bu. Seninki de geçer , merak etme . Doktorunun verdiği ilacı da kullan İnan onun da zararı yok öpüyorum çok .
Ah çok tesekkür ederim. Burda bi arkadaşta okumuştum bebeğe gecmiş demişti. Aslına bakarsan bu paniğim ondan. Umarım dediğin gibi olur. Güzel dileklerin için tesekkür ederim. Güzel anne:KK200:

Tabikide okumak zorunda değilsin.bakmadan gecersen ne kendin bu kadar fenalik gecirirsin nede beni bayarsin
Sen kendi bölümüne gitsen biz senin saçma sapan yazılarına maruz kalmicaz! Ayrıca burda bayan biri varsa o da sensin. Sana yapılan yorumlara bakarsan. Ne tuhaf bişey çıktın ya sana güzellikle söylendi kendi ekim anneleri topic i var oraya git diye gitmedin ban yedin gitmedin halen konuşuyorsun. Kesin ordakileri de baydin sen

Ağzına sağlık cannnnnnnn

Ruh hali ve tepkiler farklı olabilir ama empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek bu kadar kişiden tepki alıyorsa bi insan dönüp bi bakmalı kendine illaki ciddi bi sorun mu olmalı falan yazmışsın bu ne demek ya 9 ay yatan var bebeği kuvözde olan var enfeksiyon geçiren suyu gelen risk taşıyan var bunların arasında sen kulaktan duyma birsey için ağlıyorsun ve paylasiyorsun kusura bakma ama çok garipsedim
canım ya aynı fikirdeyim çok çok özlüyorum sizleri gerçi bebisler eve gelse biz de vakit bulamicaz ama yine de alışılmışdan vazgecilmiyor[/QUOTE
Uff tamam Allah askina ya sizinde hormonlarin benden assa kalir yani yokmuş valla biri bisey desede sinirimizi atsak diye bekliyormussunuz.daha bisey yazma rica ediyorum

Back