Oturup agliyorum korkudanAllahın izniyle bişey olmaz kuzum takma kafana. ben de genital siğil cıkmıstı ağdadan olmustur diye perişan olmuştum ama şükür ki iki günde geçti sonra.ağdada her defasında bende tedirgin oluyorum ama çok da kafaya takmamak lazım. ya da komple malzemeleri kendimiz götürcez en iyisi
canım o kadar sıkma canını bişey olmaz inşallah.içini ferah tut.herkes hastalıklı diye bişey yok ki sana bulaşsın.zaten doğuma ne kaldı şurda.Oturup agliyorum korkudan
üzülme ortada bişey yokken canım ya lütfen. hiçbişeycik olmaz Allahın ızniyle.Oturup agliyorum korkudan
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüt insallahsevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Ooo o zaman benimkini ikiside Sırma saçlı çıkınca toka takmak falanda heralde Ayy resmen yirtiriyorum heryerimie ama yinede fayda etmiyor deli gibi kasiniyorum şu anda aglicamKizlar anneme kasintidan duramadigimi soyledigimde demekki bebek çok sacli olacak dedi.s sizce alakasi varmidir sasirdim .s bende oyleydim kardeşinle sende ikinizde çok sacli dogdunuz filan dedi? Olabilitesi varmi acaba ?
Canım rahat olurmusun biraz benım gittiğîm yerde de oyle ..zaten o yüksek sıcaklıkta mikrop kalmaz önemli olan spatulan ..bende sıkıntı cıkmadı sendefe sorun olmaz merak etmeKizlar cok korkuyorumm agda yaptirdim aranizda mikrop kapan varmi agdadan genital agda yardimmm oturup agliyorum pisman oldum
yook cnm sanmam bubchen de çok öneriliyor, burda da alan çok olmuşturEn iyisini yaomışsın. Bende bübchen aldım dün haberlerde bi bitkisel markadan bahsetti zararlı die acaba o mu diye endişeleniyorum
Bende ayni durumdayim her yerimi parcaladim ama doktorunun verdiği kremleri sürünce rahatliyorum tavsiye ederim yarin ilk isin gidip almak olsun bence ikisi 13 TL biseyde değil ben kanatiyordum artik kasimaktan onu surdumde rahatladim vallahiOoo o zaman benimkini ikiside Sırma saçlı çıkınca toka takmak falanda heralde Ayy resmen yirtiriyorum heryerimie ama yinede fayda etmiyor deli gibi kasiniyorum şu anda aglicam
Kasindikca bunlari sur bana iyi geldi yoksa dayanilir bisey değil bu.bakalim bebisler saclimi olacak :) kasima caylaklarin artar diyorlar ama mumkunati yok kasimamanin anlamiyolarOoo o zaman benimkini ikiside Sırma saçlı çıkınca toka takmak falanda heralde Ayy resmen yirtiriyorum heryerimie ama yinede fayda etmiyor deli gibi kasiniyorum şu anda aglicam
yook cnm sanmam bubchen de çok öneriliyor, burda da alan çok olmuştur
Allah amalı babalı büyütsün canım benim. Sağlıklı olmanıza. Çok sevindim ..sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Ben hep yaptırıyorum hıc bıse olmaz herkese ozel yapamazlar kı goze almazlar da dıkatlılerdır bu konuda bende yarın yapacam hıc canını sıkmaKizlar cok korkuyorumm agda yaptirdim aranizda mikrop kapan varmi agdadan genital agda yardimmm oturup agliyorum pisman oldum
Kontrat var canım ama bulamadım ya bakalım Allah büyük halledriz bu ara çok sıkıntılı zaman geçiriyorum ama geçicek ona dayanıp şükrediyorumcnm kontrat varsa çıkaramaz heralde dimi? çok üzüldüm, ama her işte bi hayır vardır, inş en kısa zmnda dha güzel bi ev bulur kolayca taşınırsınız..
Canım demiştim sana bendeki belirtiler sende de var diye. Bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya çok çok geçmiş olsun tatlım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?