2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oturup agliyorum korkudan

Kizlar cok korkuyorumm agda yaptirdim aranizda mikrop kapan varmi agdadan genital agda yardimmm oturup agliyorum pisman oldum

Buyukcekmece ROSS KUAFORDE yaptirdim genital agdayi aranizda oraya giden varmi temizmidir kizlar oturup agliyorum ya kafa gitdi bende yardim lutfen

Sancı nişan su gelmesi vs ya da doğum baslangici,genelde geceleri oluyor gibi gelmeye başladı, burdaki doğum sancilarini vs okudukça psikojik bir algı oluştu bende, gerçekten de gündüz pek bi sey hissetmezken,gece ve sabaha karsi regl sancisi gibi sizi giriyormus gibi alla alla kafa gitti artik

Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüt insallah

Kizlar anneme kasintidan duramadigimi soyledigimde demekki bebek çok sacli olacak dedi.s sizce alakasi varmidir sasirdim .s bende oyleydim kardeşinle sende ikinizde çok sacli dogdunuz filan dedi? Olabilitesi varmi acaba ?

Kizlar anneme kasintidan duramadigimi soyledigimde demekki bebek çok sacli olacak dedi.s sizce alakasi varmidir sasirdim .s bende oyleydim kardeşinle sende ikinizde çok sacli dogdunuz filan dedi? Olabilitesi varmi acaba ?
Ooo o zaman benimkini ikiside Sırma saçlı çıkınca toka takmak falanda heralde Ayy resmen yirtiriyorum heryerimie ama yinede fayda etmiyor deli gibi kasiniyorum şu anda aglicam

Kizlar cok korkuyorumm agda yaptirdim aranizda mikrop kapan varmi agdadan genital agda yardimmm oturup agliyorum pisman oldum
Canım rahat olurmusun biraz benım gittiğîm yerde de oyle ..zaten o yüksek sıcaklıkta mikrop kalmaz önemli olan spatulan ..bende sıkıntı cıkmadı sendefe sorun olmaz merak etme

En iyisini yaomışsın. Bende bübchen aldım dün haberlerde bi bitkisel markadan bahsetti zararlı die acaba o mu diye endişeleniyorum
yook cnm sanmam bubchen de çok öneriliyor, burda da alan çok olmuştur

Ooo o zaman benimkini ikiside Sırma saçlı çıkınca toka takmak falanda heralde Ayy resmen yirtiriyorum heryerimie ama yinede fayda etmiyor deli gibi kasiniyorum şu anda aglicam
Bende ayni durumdayim her yerimi parcaladim ama doktorunun verdiği kremleri sürünce rahatliyorum tavsiye ederim yarin ilk isin gidip almak olsun bence ikisi 13 TL biseyde değil ben kanatiyordum artik kasimaktan onu surdumde rahatladim vallahi

Kasindikca bunlari sur bana iyi geldi yoksa dayanilir bisey değil bu.bakalim bebisler saclimi olacak :) kasima caylaklarin artar diyorlar ama mumkunati yok kasimamanin anlamiyolar

Eklentiler

• IMG_20150819_103917-1200x1600.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 65
Ya benim belim agriyo bu aksam ve cok kasilmam oldu ama sanci yok belim pozisyon degistirince geciyo ama bugun nst ye girdim 1 hafta dogurmam kesin dimi

Allah amalı babalı büyütsün canım benim. Sağlıklı olmanıza. Çok sevindim ..

Ben hep yaptırıyorum hıc bıse olmaz herkese ozel yapamazlar kı goze almazlar da dıkatlılerdır bu konuda bende yarın yapacam hıc canını sıkma

cnm kontrat varsa çıkaramaz heralde dimi? çok üzüldüm, ama her işte bi hayır vardır, inş en kısa zmnda dha güzel bi ev bulur kolayca taşınırsınız..
Kontrat var canım ama bulamadım ya bakalım Allah büyük halledriz bu ara çok sıkıntılı zaman geçiriyorum ama geçicek ona dayanıp şükrediyorum

Canım demiştim sana bendeki belirtiler sende de var diye. Bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya çok çok geçmiş olsun tatlım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…